Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
RamonaCopot spune:
Ramonika am intrat si eu acuma pe picassa sa vad si eu ce e aia "caseta de colectare" dar nu vad unde e...:(
Ramona,
24+
dankutza spune:
Dienutze felicitari pentru baietel si pentru cele 20 saptamani. Mai inca pe atat. Sper sa fie la fel de frumoase ca si primele 20.
Eu o sa ma duc sa imi cumpar savarina ca nu mai pot. AM tot citit de savarina pe forum incat mi s-a facut pofta.
Ieri si alaltaieri s-a discutat despre concediul de maternitate. As vrea sa imi spun si eu punctul de vedere. LA noi la scoala (particulara) nu s-a mai intors nici una dintre gravidute, ani de zile. au intrat in concediu prenatal si nici nu le-am mai vazut. Una singura a "indraznit" sa se intoarca la sf concediului de 2 ani. Directorul a vrut sa o dea afara, dar din cauza legii nu a putut. A chemat-o in birou, si i-a spus ca o sa tina fix 6 luni dupa care o da afara. A tinut-o pe salariul minim pe economie. EA facea acelasi lucru ca noi, dar nu era platita nici jumatate. Ea pierduse negocierile de salariu pe ultimii 2 ani. Si, intr-adevar in august i-a pus in mana ultimul salariu si la revedere.
Din pacate "ochii care nu se vad se uita". Cel putin la mine la scoala. Eu nu am tot salariul trecut pe cartea de munca. Nu-mi convine sa stau acasa pe 800lei, cand eu castig de 4 ori pe atat. Sunt in negocieri cu sotul, ca sa lucreze el de acasa. Chiar daca are 2 maini stangi, un scutec o invata si el sa schimbe. Eu o sa ma intorc la o luna dupa nastere. Nu-mi pot permite sa pierd ce m-am chinuit sa obtin ani de zile. Aceasta scoala da cel mai mare salariu pentru profesori. Daca ii las cu fundul in balta, raman eu cu ochii in soare.
Lorelix nu te mai uita pe nici un grafic referitor la inaltimea lui bebe. De multe ori m-am panicat. Mi se parea ca bebelina mea e prea mica si fetele celalte au bebeii mai mari. M-am linistit cand am fost la eco de DT si TT. AColo a iesit doar cu 3 zile mai mica decat varsta gestationala. Dupa graficul de pe prima pagina iesea mai mica cu 2 saptamani. Ideea e ca ecografele sunt diferite. Atata timp cat conform masuratorilor e unde ar trebui sa fie, nu te mai ingrijora. Bafta multa!
17+ moi si Cezarica
RamonaCopot spune:
Acum am gasit...am crezut ca e un folder separat nu la fotografii.
Ciudat...
Ramona,
24+
tinonino81 spune:
Depinde si de placenta,eu o am anterioara,si l-am simtit mai greu,dar acum foarte fericita sunt cand il simt,doar ca nu vrea deloc sa ii arate si lui tati,e rusinos
: 23+
RamonaCopot spune:
Fetelor la care v-am facut pofta cu savarina, sper sa gasiti, sau sa puteti merge sa va luati, ca deja ma simt prost ca v-am promis numai asa virtual si nu am cum sa va si trimit. Si eu am poftit vreo 4-5 zile la ele, pana am intrat ieri intr-o patiserie si am gasit.
Daca am fi in acelasi oras, zau ca as veni pe la fiecare cu tava!
Ramona,
24+
dankutza spune:
Tinonino si eu am placenta anterioara. Nu am simtit-o inca pe printesa. Tu cand l-ai simtit pe bebe? Eu, pe deasupra mai sunt si supraponderala.
17+ moi si Cezarica
crlp spune:
Dankutza, Tinonino si eu am placenta anterioara, asta inseamna ca si eu il voi simti mai greu....
15+ cu ingerasul Matei
floricik spune:
Salut burtici.
Vad ca nu sunt singura cu pofta de dulciuri Noroc ca nu am prin casa prajituri si imi e lene sa cobor.
Si asa ca mananc de rup...sotul e bucuros ca mereu ma indemna sa mananc mai mult. Acum mananc cat el
Azi de dimineata m-am trezit cu o durere in partea dreapta jos. De la ce o mai fi si asta ??
Katyuscha ce valoare aveai la trombocite inainte de prima sarcina ? Erau valori normale ? Eu ma duc mereu la control pt ele...si nu au coborat niciodata sub 150.000. Cea mai mica valoare a fost de 155.000. Si totusi dr hematolog ma cheama mereu pt monitorizare si iau 1 Aspenter o data la 2 zile. Sunt cam speriata de chestia asta Se pare ca din cauza asta am pierdut prima sarcina...
19
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Romanitza_31 neata fetele! Lumi, bine ai venit, sarcina usoara si la termen! Cami, incearca pe cat posibil sa o ignori ...tine-o la distanta cat poti; acu eu chiar ca nu pricep: ea vine la voi sa va ajute, de fapt sa te ajute, sau sa te critice si sa te umple de spume?! ca e femeie doamne iarta-ma si ar tb sa stie ca nu de nervi si stres ai nevoie in perioada asta? ia-o de mana si da-o afara pe usa! mamaaaaaa ...am si eu una d'asta, dar am reusit sa o tinem la distanta ca altfel rabufneam urat ....! 19+ POZE |
pai cred ca am scapat de ea.....ce crezi ca eu am suportat-o?????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
am primit acum de la mami 200 ron...si 50 ron pt Darius...diseara fac prajitura si maine dau de pomana...si cred ca pt darius o sa cumparam ceva de imbrcat sa dam de pomana....
aseara am plans in somn...azi muncesc ca un rob...maine cred ca o sa urlu...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE