fiv la cluj 25

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

julia
fetitance frumos..si eu vreau..
deja 22 saptamani? ce repede trece timpul..
cum te simti?ai grija de tine si de burtica,si chiar asa evita caldura asta mare..
te ai gandit la numele fetitei?
hihi ,eu am o gramada de nume,numai sa reusesc ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

julia-ce frumos!sa-ti traiasca printesa!fata cat si burtica!
bruni-daca tot ai mai multe nume de fetita pastreaza-mi si mie..ca eu nu ma pot pune nicicum deacord cu grasu meu..el vrea luciana sabrina..eu nu si nu!mie imi place numele meu si unul dintre ele vreau sa fie asta,iar al doilea nume..imi place tare mult georgiana!si cum eu o sa scot plodu pe teava-afara..eu o sa-i pun numele!asa ca zic si eu ca grasu si fac ca mine!apoi ii zic..surprize!si nu mai are ce sa faca!
iar la numele de baieti..uff..imi place robert..da grasu nu si nu!greu..tare greu!nu stiu ce ne-am face atunci!cred ca facem biletele si tragem la sorti!
cat despre faptul ca vb cu mine despre capitolul bebe..la cat il frec la cap-cred si eu ca trebuie sa zica ceva!altfel nu mai are viata cu mine!obosit,neobosit,cu chef sau fara..trebuie sa se adapteze piticilor mei n-are incotro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

salut fetele ,ma bucur sa vad ca sunteti binedispuse si cu chef de viata ,puse pe fapte mari !!! Kry felicitari pentru reusita sa ai i sarcina usoara si sa fiti sanatosi (ase)!! Eu am luat o pauza ,intrusul a plecat inapoi dezamagit si pina in iarna cind se intoarce nu mai facem nimic ,trebuie sa ma documentez si sa ma indrept spre o alta varianta .Uratica o intrebare ,tu ai scris in ungaria ptr fiv pe mail-ulunui doctor anume ? ca eu am scris pe mailul clinicii dar nu-mi raspunde nimeni si is cam dezamagita ! am intrebat si fetele de la fiv in ungaria dar din pacate nu mi-a raspuns nimeni ,nici nu m-au bagat in seama ,asa ca tot la voi vin cu intrebatul .Va poop si sa fiti cuyminti

Mergi la inceput

draguta eu nu am scris pe mailul unui dr anume..ci pe mailul clinicii din budapesta..insa am specificat..in atentia dr. peter kovacs info@ivfpregnancycenter.com - asta e adresa!ca o ceruse si turqoise!e posibil insa ca acum sa fie perioada concediilor..plus de asta sunt si ff aglomerati!ca multe fete s-au indreptat catre ungaria!
fata si sper ca pauza asta sa fie de bun augur si cand incepeti data viitoare sa si reusiti !

Mergi la inceput

apalina
fi tare draga mea , toate se vor rezolva,mai devreme sau mai tarziu..
mi a fost dor de tine , nu ai mai intrat de mult pe la noi...
uratica
noapte buna fete dragi,sa visati frumos..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Ce faceti minunatelor ... in afara de faptul ca sunteti super active pe forum? Abia am lipsit o zi si n-am citit ... ca s-au umplut paginile "fara numar, fara numar" ...

Eu azi am aflat despre o fetita de 16 ani care a nascut ... Ce nedreapta e viata ... Vine bb la cine nu-l vrea ... si la noi (care ni-l dorim asha mult) se lasa asteptat ...

Pupici la fete optimiste

Mergi la inceput

cris se pare ca amandoua avem insomnii la ora asta!
bruni- si tie papusica!
fetele..cat despre plecarea mea..sincer nu mi-as dori-o!asa ca..eu nu va parasesc,dar nici voi sa nu ma parasiti!!imi va fi ff greu acolo!cu bruni am mai vorbit..stie ca eu nu am fost plecata nicaieri ptr mai mult timp..da..voi pleca cu grasu meu..insa tot cu gandul aici raman!voi avea zile grele si poate voi fi la pamant de multe ori!asa ca sper sa fiti prin preajma cand voi striga dupa voi sa ma recuperati din tari straine!uff..fac haz de necaz..nu vreau sa plec dar nu am incotro!trebuie sa merg inainte orice ar fi!
fetele mele dragi!

Mergi la inceput

cris
din pacate asa e viata..dreapta , nedreapta nu avem cum sa o judecam..
itr adevar la 16 ani cred ca nu e prea potrivit sa vina copii pe lume , in unele cazuri..off off mai mai..
dar lasa ca vine si vremea noastra,vom face niste copii minunati si vor fi cei mai iubiti..
eu nu am somn ..bantui pe aici ..citesc care ce mai face..
cris tu ce planuri mai ai?

Mergi la inceput

uratica ,lasa ca vin la tine si ti tin companie ca o sa fiu graviduta si nu am voie sa fac nimic , nu?
nu fi trista, poate chiar o sa ti placa..
eu m am obijnuit departe de casa , desi cu gandul sunt mereu la cei dragi..dar mi am ales acest drum si voi lupta pana la capat ..
asa ca fata optimista fi tare , il ai pe grasu langa tine..
sper sa nu se supere sotul tau , ca i spun asa ,dar m am luat dupa tine..si ca sa i fac si un compliment, nici nu i gras,e dragut ..si al meu e la fel..

Mergi la inceput

si draga mea ,gandeste altfel !! pleci!! pt ca trebuie sa pleci!! pleci cu un scop..e pt bebele tau!! ce nu facem noi pt bebeii nostrii?
hai capul sus ,la final vei fi o mamica fericita.. ne am inteles??

Mergi la inceput