fiv la cluj 25
Raspunsuri - Pagina 4
brunadria spune:
georgie, ce faci draga mea?
te rog sa vi pe la noi , nu ne influentezi negativ deloc,
toate am trecut si mai trecem prin perioade din astea, deci te rog sa fi prezenta, si aici vei gasi ajutor si toata lumea te intelege, fi sigura de asta..
sper sa reusesc de data asta, imi pun toate sperantele ..
brunadria spune:
waawww moni deci poti sa o mai pui si de doi baieti, super !!
5 blasto ,inca...
stii ce ma intrebam eu , mie mi au propus fiv simplu..
oare pt a creste procentajul de reusina nu e nevoie de picsi sau altceva?
intreb si eu asa , spermograma a iesit ok pana acuma, sapt viitoare o refacem...
turqoise spune:
moni, wow, ce productiva ai fostcred totusi ca o sa reia tratamentul peste o luna, ca rau n-are ce sa-i faca, poate nu a fost cea mai reala spermograma dar totusi nici pe departe nu-i.dupa mesajul tau chiar am prins aripi, deci se poate si sanse exista.multumesc
georgetani, pai unde altundeva poti trece peste greutati decat aici unde ai sprijin din toate partile?trebuie sa fim optimiste ca la toate ne vine randul la .aici e ca la banca tiganeasca, dai, dai, da si cand iei...
uratica spune:
hihi..ce s-a po****t pe aici!ce atmosfera!yupiiiiiiiiiiiiiiii!au reinviat fetele mele!
deci..cu ce sa incep..nici nu stiu asa happy sunt!
da incep cu moni-draguta de tine..ma bucur ca esti atat de optimista si plina de viata!cu siguranta vom veni si noi pe urmele tale! toata formula 3 in 1!
turqoise-eu chiar azi am mai trimis un mail la budapesta..acum am detaliat tot istoricul meu..am tradus toate analizele..de asta am lipsit un pic de pe forum..ptr ca e ff aglomerat deja si la budapesta i-am mai intrebat daca trebuie sa-mi fac programare ptr inceputul anului viitor!insa eu zic sa trimiti mailuri peste tot!e cea mai buna solutie!asa afli si ce parere au unii si altii..ai termeni de com paratie si cu siguranta vei alege locatia cea mai buna ptr fiv-ul reusit!si nu mai fi trista!
anamy- fotomodeala noastra frumoasa!ma bucur ca mai intri pe aici!si bafta multa in germania! si de parasit nu va parasesc!plec in spania insa am internet si acolo!si fug cu laptopul dupa mine binenteles!
georgie-vrei sa vin cu la tine?cm adica nu vrei sa ne superi si pe noi?sa stii ca treci mai usor peste probleme daca le impartasesti cu altii!iar noi nu ne suparam pe tine!ca ne esti tare draga!ci te vom ajuta cu ce putem!nici una nu cred ca are o viata perfecta..insa mergem inainte!asa ca te asteptam pe aici sa mai prinzi curaj si chef de viata!
kry-abia astept sa ne spui ca ai gemelasi!sunt geana pe tine!
bruni-papusica!relaxeaza-te..pune-l pe bruni sa-ti faca masaj..sa te relaxeze..ptr ca imediat faci fiv-ul norocos si trebuie sa fii in forma maxima!
cat despre icsi sau picsi si alte cele..sa stii ca si eu aveam dilema asta..chiar daca soata sta ff bine la capitolul "gigei",atat nr,mobilitate si ce nebunii mai sunt pe acolo..ma gandeam ca poate icsi sau picsi ar fi de ajutor!chiar am intrebat chestia asta in budapesta si a zis drul "no way"!doar daca nu se vor fecunda..daca nu le place muciosilor soatei de outele mele..doar atunci se va face chestia asta!saracu dr..cred ca deja stie ca sunt dusa!
uratica spune:
cat despre madutza noastra si despre fetele concedioase..poate asa simt nevoia..sa ia o pauza!fiecare stie ce e mai bine ptr el..
am vrut sa o sun pe madutza..da poate ea vrea sa uite sa scape un pic de corvoada asta si nu faceam decat sa-i reimprospatez memoria..si nu cred ca e corect!eu sunt sigura ca va trece peste toate si cand va fi pregatita va veni pe aici!la fel ca si cotofenele astea petrecarete care nu ne mai baga in seama!
brunadria spune:
uratica ,ce tare esti tu!!
"cotofanele astea petrecarete" ce mi place ca faci ce faci si ma faci sa rad..
parca vad cate cele i ai scris tu doctorului , e un inceput bun si pt tine.bravo!!
ati vazut la fiv ungaria? candy a reusit!!!
felicitari!!!
uratica spune:
bruni-!abia astept sa vad ce-mi mai zice nenea drul!si sunt multe reusite in ungaria..ff multe!ce imi pare rau e ca nu a reusit alrak pe ciclu natural!offf..
si..daca nu as fi asa..nu stiu ce s-ar alege de mine!si ieri v-am zis ca am facut dupa multi ani..un test de sarcina si m-am cam demoralizat..eram cu morcovu in !am fost tare irascibila da mi-a trecut!mai ales ca ma vb si cu grasu si mi-a zis..las ca facem fiv la anul si o sa reusim si noi!si nu stiu.parca si tonul pe care a spus-o m-a uns pe inima!
insa,am in continuare niste sani mari si umfalti si ma dor de ma seaca..uff..parca as fi Pamela Anderson!
uratica spune:
bytzi-o rugaminte la tine..pana la urma unde faci laparo?ca e o fatuca la subiectul "instilatii" e din suceava si nu stie unde sa faca laparo..poti tu sa o ajuti?
brunadria spune:
uratica,ai mare noroc cu grasu' tau,e tare de treaba si te sustine mereu..
si al meu face tot ce e de facut ,dar nu vb mereu de acest proiect , adica nu cat as vrea eu..zilnic vb de asta ,e cam repezit ,adevarul e ca si lucreaza f mult si e ocupat!! dar vrea sa ne ducem proiectul la bun sfarsit ..
cred ca asta e cel mai important..
deci rabdare si iar rabdare...
bendeljulia spune:
Buna fetelor!
brunadria, ma bucur ca in sfarsit se rezolva si pentru tine lucrurile, in curand vei fi cu bebe(i) in burtica.
Sunt sigura ca se rezolva pentru toata lumea, dar trebuie sa asteptam, si sa avem incredere.
Sunt bine, nu ies din casa in caldura asta, toata lumea zice ca am burta cam mare, adevarul e ca n-am fost eu slaba nici inainte. O sa am o fetita, am fost si la medic, dupa masuratori totul e ok, in sfarsit ma pot bucura de sarcina asta.
Cat despre Stamatian, am trecut de faza aia,e profesionist, are mana usoara, oricum, daca o sa mai am copii, ma duc direct la amniocenteza, nu ma stresez degeaba cu tot feluri de teste.
Va pup, va tin pumnii, si nu uitati, fiti cat mai relaxate, conteaza fffff mult.
22+