fiv la cluj 25
Raspunsuri - Pagina 6
uratica spune:
bruni- papusica viitoare bortoasa!
nu se supara grasu meu..stai linistita!stie ca asta e un alint!uff..si de placut acolo nu stiu.. nu e vorba ca nu imi place..e vorba ca nu rezist sa stau asa mult departe de casa..de ai mei..vor fi momente in care ma voi arunca de la etaj metaforic vorbind!insa..stiu ca trebuie sa suport si voi suporta!numai ca-mi va fi tare greu!
off..era un citat ce mie mi-a placut ff tare si peste care am dat zilele trecute "viata e o datorie ce trebuie sa o platesti"! mi se potriveste de minune acum..
insomniacele!
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria cris tu ce planuri mai ai? |
Eu intentionez sa merg la dr pt laparo ... dar inca nu stiu la ce doctor ... sper sa ma decid repede...
Pana ulta alta merg la dr meu ... luni ... sa-mi explice care-i faza cu ovarele polichistice ... cum acu o luna nu erau ...si acuma sunt ... Asha sunt eu .... mai ... trebe sa-mi explice pana pricep
brunadria spune:
ce bine spune citatul tau..
fara sacrificii nu realizam nimic..nimic nu vine de a gata..
poate intr o zi iti voi povesti prin cate am trecut eu aici si poate vei constata ca esti un caz fericit..o parte din probleme le stii deja..dar eu ma incapatanez sa mi urmez drumul ales ..de o fi bine , de o fi rau asta e ..
si nu te lasa fata singura ca doar prietenul la nevoie se cunoaste
cand vom fi toate mamici , o sa ne amintim prin cate am trecut si o sa fim mandre de realizarea noastra..
brunadria spune:
cris , la ce dr mergi? de ce nu mergi la micu?
mie mi se pare cel mai ok..desi eu am fost in trecut la stamatian..
uratica spune:
!hihi..parca imi mai revin..
bruni..niciodata nu am dat inapoi de la nimic!niciodata!si cand trebuia sa fac ceva ce nu am mai facut niciodata..ma dadeam cu capul de pereti si tot reuseam sa rezolv problemele,,insa..cand e vorba de propria ta viata..e greu sa iei deciziile cele mai bune..si e greu sa iti calci pe suflet!eu una te inteleg si te inteleg ff bine!stiu ca niciuneia nu ne e usor..traim intr-o lume ce devine din ce in ce mai sumbra,mai rece si din pacate nu ne avem decat pe noi insine!nimeni nu ne poate salva daca vom cadea la pamant!ptr ca nu vom mai fi in stare sa diferentiem cand cineva vrea sa ne ajute sau sa ne faca rau..cand ai sufletul zdrobit e greu sa ai incredere pana si in tine..si eu una nu vreau sa ajung in situatia asta!de asta mereu ma ridic si afisez un zambet pe buze!!si sper cu tot sufletul sa ne fie bine la toate!si sa reusim cat mai repede sa ne tinem copilasii sanatosi in brate!
si te asteptam cu draga inima la noi!oricand..oriunde!
Cris_25 spune:
Chiar nu stiu ... si nici nu stiu cum sa ma decid ... Din ce recomandari am primit de pe forum ... si din alte surse ... ar fi intre Micu, Surcel, Cruciat si Stamatian. Stamatian cade din start ... ca sunt mai sensibila de felul meu...si nu sunt sigura ca mi-ar face bine atitudinea lui In rest ... nu stiu ... Poate aman alegerea dr si de frica ... nu stiu ce sa zic
Important e ca stiu ca trebuie sa fac ceva ... nu mai vreau sa treaca timpul degeaba ...
Pupici ... si ... la culcare cu noi ... ca-i dimineata deja
brunadria spune:
e de bine cand il afisezi pe asta..deci ti a trecut un pic..
eu musai asa vreau sa te vad !!!
si nu lasa pe nimeni si nimic sa te doboare!!
uite ce frumoasa e viata , eu ma bucur ca ma conversez cu tine acuma (de exemplu)
si daca nu noi ne facem viata frumoasa atunci cine?
sa te gandesti cum ii pui numele ginerelui meu sa mi placa si mie..
robert imi place
sa fim intelese de acuma!
brunadria spune:
daca maddutz era pe forum ne spunea o poveste frumoasa cum stie ea si ne venea somnul dupa..
maddutz ne e dor de tine..fa ti aparitia
cris daca esti mai sensibila poti sa l excluzi din start pe stamatian..
iar daca ar fi sa aleg eu acum , l as alege pe micu..dar cum ai spus tu , informeaza te si alege dupa cum crezi tu..dar intra in actiune si fa laparoscopia..
brunadria spune:
gata..merg la somnic
sa visati frumos..
dimineata sa ma treziti si pe mine la cafeluta..
uratica spune:
bruni,cris- fetele frumoase!
si da..ma apuca nostalgia uneori..insa nu ma las doborata la pamant!mi-am promis!stiu ca voi rezista oricat de greu imi va fi1ptr ca stiu de ce ma duc si ptr ce!
da las ca ma gravidesc eu si o sa vedeti cum o sa mergem toate la odisee..ca pe banda!
uff..eu acum imi pusei comprese pe sani..ma dor de mor..si tot umflati sunt desi mi-a venit invazia!asta e!nu se moare ditr-atat!
ma pun si eu la somnorici..si cine se trezeste prima da cafeaua!ok?
somnic usor!