Burtici fericite de septembrie-octombrie (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Iulika, lasa ca nu ramai tu nenascuta pe motiv de acte!!!! Ma bucur ca bebe e bine!!!!
Lucia, lohiile teoretic pot dura pana la 6 saptamani, dar la mine, la ambele neasteri s-au terminat cam in 3 saptamani. Oricum, prima saptamana e mai naspa, pe urma se imputineaza si e mai suportabil.
Si asa e, acasa te tampesti in mod sigur!!!! Eu deja sunt la limita de intrat in depresie din cauza asta. Am nevoie disperata de oameni langa mine, sa vorbesc, sa rad, sa ies la o bauta, etc!!!
Eu plec in parc si ne auzim mai tarziu!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Salutare fete dragi!...de pe meleaguri oltenesti, ca am decis sa le facem o vizita parintilor mei; din pacate nu am acces la internet (acum sunt la un net cafe si nu pot sa stau mult ca se fumeaza)...am recuperat capitolul 97
Eu sunt bine, manac pepene verde de 3x/zi ...cand ajung in Cluj o sa pun poze inainte/dupa vizita la parinti

Va pup pe toate si abia astept sa va regasesc cu bine! (joi seara ajung in cluj)

Dana 27s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

N-am internet de vineri seara si abia acum am reusit sa ajung din urma (trei capitole!!!)
Am vazut ca s-a vorbit de oua, de apa minerala, de nastere,de coaste :) (ale mele cred ca vor ceda in curand si mai am trei luni, nu stiu unde o sa incapa)
De apa minerala stiu ca se feresc gravidele pentru ca provoaca balonari. (firesc, au si gaze ca-s carbogazoase)
De oua au explicat fetele foarte bine.
De nastere cred ca o sa mai vorbim o vreme.
De salteluta cu arcuri de la ikea nu pot sa zic nimic ca nu stiu cum arata (si eu credeam ca am vazut tot ce este la ikea)

Am si eu o intrebare de om dus cu capul: am fost la ginecolog azi, la controlul lunar (lunar ii spun eu ca nu-mi amintesc cand am fost ultima data -cred ca acum 6 sapt) si m-am dus bou si am venit vaca (ma scuzati, va rog frumos). Adica ne-am uitat pe ecografii, mi-e repetat ce mi-au spus si doamnele si domnii la ecograf, m-a intrebat cum ma simt si ne vedem peste o luna.
Voi despre ce vorbiti cu medicii astia ca eu, dupa ce am taiat jumatate de oras ca sa ajung la el azi la pranz, ma intrebam pe drum inapoi de ce am fost ca n-am aflat nimic nou, nu s-a uitat la mine decat cand mi-a explicat ce inseamna mentiunile alea de pe ecografie si gata. Oare trebuia sa mai intreb eu ceva??? Voi ce-i intrebati?

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 24+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Gata fetele, m-am intors de la doctor! Bebelina bine cu toate in limite doar ca este mai speciala si nu s-a intors. Tot cu capul in partea dreapta! Din ce spunea doctorul daca nu s-a intors pana acum, nu crede ca se mai intoarce!
Asa ca Selen avem fetite speciale!

30+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Lucia, CLaucia, multumesc pentru sfatul cu internetul mobil!!! Sincer, m-am gandit si eu la asta, dar nu stiu de ce, aveam impresia ca numai la ROmtelecom se poate, si doar pentru persoane juridice. Am intrat ieri pe site-ul lor si asa scria, sau nu am vazut eu bine!!! De Vodafone chiar nu stiam, cu siguranta am sa ma interesez!!!! Va multumesc mult pentru idei!!! Sunt in stare sa dau oricat pe luna, numai sa am net!!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )
POZE

La mine acasa este fiecare cu internetul lui
Asa ca eu folosesc internetul de la Vodafone si functioneaza foarte bine. Vezi ca astia de la Vodafone au mereu promotii. Pe mine ma costa 10 euro/luna, dar a fost nu stiu cate luni gratuit!

30+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Iulika felicitari pt vestile bune si nu-ti fa griji ca pleaca mamutul in concediu poate dai peste unele mai faine.
Si a mea a fost in concediu si am fost odata la alta....aia care m-a expediat si era cam scarboasa.....dar acum a venit Sheila mea inapoi si nu m-a mai deranjat faptul ca-mi vorbeste ca la copii tampiti si ma intreaba mereu daca am neclaritati si daca inteleg...cu toate ca eu chiar inteleg.....probabil ca am eu mutra de "neintelegatoare"

Pe mine nu ma incalzeste cu nimic insa ca ea nu va fi la spital cand voi naste, vor fi altele....

Poate nu te lasa sa nasti ca nu ai acte...hai ca ai fost amuzanta

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buenas!!

Am vazut ca vorbeati de patuturile si saltelutele ikea. Eu am vazut unul care mi-a placut mult,bineinteles ca alb. Sunt innebunita dupa mobilierul alb...si antichizat in general. Ideea e ca patutul asta e si ieftin si cam cel mai frumos pe care l-am vazut...so...

Mai pusei vreo doua poze neprofesionalede acum, sapt 32. Si eu merg la control zilele astea...abia astept.

In rest...aseara am filmat-o pe Sophie inotand prin burtica.

Andrutza 31 + Sophie,bebelusa mea iubita

gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Iulika, Emy, bravi pt vestile bune
Emy, vad ca tu esti la 30 de sapt, deci mai ai timp...si vad ca Iuliei i-a zis ca mai are timp, si ea are dpn inainte mea....speranta moare ultima

a, ca ma tot tineam sa ma dau si eu dasteapta si sa zic de apa minerala....ca si continut, e oricum aceeasi treaba cu apa plata...pt ca si apa plata e de fapt minerala....deci daca nu aveti probleme cu balonarea si aciditatea, vorba Mariei, nu vad cu ce sa dauneze la altceva....

32+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata! am bagat 2 no spa, m-am culcat si acum m-am trezit. tare bine a fost dupa o noapte ratata.
pestii mei cred ca au devenit delfini, tot nu se opresc, sar in toate directiile...macar la noapte, poate or dormi si ei

cristina ana, eu am de la orange internet, merge foarte bine, numai asa comunic cu voi. e nasol ca nu poti sa dai filme jos sau trebi de genul asta, dar pentru forum, mess este super ok. si eu tot 10 euro dau pe luna.

maine o sa ma apuc sa dau cu amorsa dulapul pestilor ca azi am frecat-o la rece. nu de alta, dar azi am avut cateva momente de panica. mi-a trecut prin fata ochilor ziua de 1 a lunii asteia, cand i-am zis eu sotzului: "grasule, este iulie, putem spune ca luna viitoare nastem". brusc azi m-a lovit: deja e mijlocul lui iulie. m-au apucat fricile, camera lor nu e gata (si nici nu va fi prea curand, ca nu mai avem bani luna asta) si mai ales eu nu sunt gata....daca vine ziua sa sun si sa zic "sotz, vino repede acasa ca eu nasc"????? oare asa va fi?

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Moni_Iulia La multi ani!

Recunosc, beau si eu apa minerala, culmea ca inainte de sarcina imi placea mai mult apa plata, iar acum imi pun cate o cana de apa minerala si ce o savurez.

Vroiam sa va spun ca am primit hainute pentru bebe . Tot va povesteam ca sunt in urma la capitolul cumparaturi. Deja le-am aranjat in raft, o sa le spal mai tarziu, sa fie atunci proaspete.

THEA multumesc , esti o draguta. Eu sunt un pic mai "micuta" am 26 saptamani, fac parte din odiseea burticilor fericite de octombrie. M-am uitat si eu la pozele voastre si sunteti viitoare mamici tare frumoase si radioase, de miss.

Iulika nu te mai stresa, imi pare rau ca nu ai gasit buletinul si ca singura solutie este sa faci unul nou.

Ma trec si eu pe lista cu inghetata, un Mars, Twix, Nirvana ... orice

Ce frumos povestiti de pisici si pisoi, marturisesc ca imi este dor de al meu , grasunelu', cum ii spun, e acum undeva la curte pe langa Bucuresti, sper sa-l vizitez saptamana asta.

26 cu

Mergi la inceput