Burtici fericite de septembrie-octombrie (99)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lucia, asa e, dupa nastere, ca si dupa oricare operatie, de altfel, primul scaun e foarte important. Nici nu te lasa sa pleci acasa daca nu ai facut treaba respectiva. Cica e important sa vada ei ca s-a reluat tranzitul intestinal. Pe mine ma intrebau in fiecare zi daca "am reusit" performanta. Abia dupa doua zile s-a intamplat minunea. Si e dureros din cauza de epiziotomie, nu de altceva!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

da, stiu, Lucia, Ramsan cautam si eu dar zau ca ma apuca niste nervi, ca stiti cum e cand cauti ceva si nu gasesti, desi stii ca ar tb sa fie acolo

32+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Uite aici, Selenico, ia si delecteaza-te cu o fata frumoasa:
http://entertainment.webshots.com/album/572456929BRIUiz

POZE

Mergi la inceput

apropos de ce zic Lucia si Cristina....noua ne-a mai zis la curs ca ii mai intereseaza f mult si lohiile, sau sangele care curge in primele zile....cica vin si...le miros si ca n-ar fi indicat sa folosim tampoane speciale, ci fase facute de noi, pt ca cele din comert le schimba mirosul....

32+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Da Selene, asa e, dupa culoarea si mirosul lohiilor isi dau seama daca nu cumva e vreo infectie pe acolo, doamne fereste! Oricum, groaznice lohiile astea, caaahhhh!!!!!

POZE

Mergi la inceput

multam Cristinica, intre timp am realizat si eu ce tampita sunt, ca intrasem pe webshots dar nu ma logasem (de obicei se loga automat pe userul nostru..azi nu's ce a avut) si probabil albumul Ramomei este privat uof, ce face pauza de gandit omului...pai in 2 ani ma tampesc de tot

32+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Cat dureaza lohiile fetelor ?

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå fetelor!Revenisi..Burtica creste e in grafic..Bataile inimii normale..era linistit baietanu de data asta..mancasem un chinezesc inainte Dar mi-a dat in cap råu ..Balena(moasa) pleaca in concediu si vine pe 26 august si cica ne vedem atunci daca nu nasc..In rest merg in vizita peste 2 såpt la o moaså . si peste o luna la alta..Ce mai.. ca la garå..ea tot vb ca ne vedem cu bebelu..Mi-a pus as atimp pe 26 august de forma dar ea stie ca eu nasc pana atunci..CE le stie balena..Bebe nu e intors..Mai are timp.No stress..

In rest am fost si m-am tras in poze pt buletin..Maine ma duc så las actele tot ..Si dureaza o lunå..Alt stres ca nu o så am act de identitate (aici nu functioneaza nik din Romania gen buletin pasaport), si cetatienia nu m-am gandit så o cer mai devreme..Ca nah ce så fac eu cu ea acu..DAr am vb si cu spitalul si a zis så stau linistita ca o så fiu trecuta in sistem ca sunt eu o zbuciumatå fårå acte

Acu ma duc så imi cumpår pepene ca e ieftin rau de tot la un magazin pe aici..

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Cat dureaza lohiile fetelor ?

Cea mai fericita 31 + cu

ca si ciclul, cat vor ele :)
pana la 6 saptamani

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 24+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

ce face pauza de gandit omului...pai in 2 ani ma tampesc de tot

Cea mai buna prietena a mea, care are doi baietei de pus la revista imi povestea ca la prima nastere (ea e profesoara) asta a tampit-o cel mai tare si a deviat-o....E adevarat ca a avut si depresii si tot tacamul dupa nastere dar pe la cateva luni cu bebelusul zicea ca se uita la emisiuni prostesti la TV, citea carti proaste, facea mancare si curat si copilul, se plimba prin parc si iar acasa.....
Mi-a explicat ca nici alaptatul, nici nesomnul, nimic din aceste greutati nu a daramat-o asa tare psihic decat tampeala aceasta de a nu avea activitate, de a nu fi la lucru, in colectivitate.

Asa ca va dorim si mie desigur succes !!!!

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput