Burtici fericite de septembrie-octombrie (99)
Raspunsuri - Pagina 4
cristina_ana spune:
Kiki, lasa ca si tu o sa ajungi iar la 45 de kile!!!! Garantaaaat!!!! Or sa suga bebicii la tine ca sigur slabesti intr-o luna, nu intr-un an, cum zic fetele!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE
cristina_ana spune:
Eu am fost plecata toata dimineata, si cand am ajuns acasa am citit repede-repede ce s-a mai scris, ca sa vad cum ramane cu intalnirea. Si nu mi-am notat ce vroiam sa va mai zic, asa ca acum nu mai tin minte ce s-a discutat, si ca urmare nu mai stiu ce sa va scriu!
Am retinut doar ca ati dat-o pe inghetata!!!! SI m-a lovit o pofta nebuna!!! Doar ca ma cam doare gatul si parca nu m-as risca, desi nu stiu daca rezist! Cum o fi inghetata aia, boni-bon parca, de zicea Claucia de ea?
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE
kiki_cri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Kiki, lasa ca si tu o sa ajungi iar la 45 de kile!!!! Garantaaaat!!!! Or sa suga bebicii la tine ca sigur slabesti intr-o luna, nu intr-un an, cum zic fetele!!! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
Asa zic multi ca de vreau de nu vreau tot o sa slabesc.
KIKI 28+ si
cristina_ana spune:
Stai ca mi-am amintit de Moni_Iulia, ca e ziua ei azi!
La multi ani, sa fii fericita si sa ti se implineasca toate dorintele!
Eu sunt disperata, ca astia de la RDS nu prea vor sa ne puna internet la noul apartament. Fiind bloc nou, zic ca inca nu au trase firele acolo, si nici alta firma cica nu s-ar baga. A ramas sa il sune pe sot zilele astea sa ii zica daca reusesc sa rezolve ceva sau nu! Pai eu fara internet NU MA MUT!!! Nici nu vreau sa concep asa ceva, sunt total dependenta de forumul acesta. E singura mea portita spre lume, sa mai vorbesc cu cineva, sa nu ma mai simt asa de singura!!!! Ar trebui sa ma mut pe la inceptului lui august, sper din tot sufletul sa se gaseasca o rezolvare pana atunci!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )
POZE
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Stai ca mi-am amintit de Moni_Iulia, ca e ziua ei azi! La multi ani, sa fii fericita si sa ti se implineasca toate dorintele! Eu sunt disperata, ca astia de la RDS nu prea vor sa ne puna internet la noul apartament. Fiind bloc nou, zic ca inca nu au trase firele acolo, si nici alta firma cica nu s-ar baga. A ramas sa il sune pe sot zilele astea sa ii zica daca reusesc sa rezolve ceva sau nu! Pai eu fara internet NU MA MUT!!! Nici nu vreau sa concep asa ceva, sunt total dependenta de forumul acesta. E singura mea portita spre lume, sa mai vorbesc cu cineva, sa nu ma mai simt asa de singura!!!! Ar trebui sa ma mut pe la inceptului lui august, sper din tot sufletul sa se gaseasca o rezolvare pana atunci! |
Departe de mine gadul de a fi aroganta dar aici se gasesc conexiuni mobile la internet, am avut si noi la inceput una si era o porcarie.....dar macar poti sa faci ceva.
Eu zic sa intri intr-un Germanos sa incerci sa intrebi sau la Vodafone....E asa ca un stick, il bagi in calculator si te conectezi
Apropos de Germanos ..ma topesc dupa reclama aceea cu Buzdugan ...cand zice ca are un card de 4 giga si ar vrea sa schimbe 2 in lei ca au datorii la intretinere
Cea mai fericita 31 + cu
claucia spune:
Cristinica draga mea, pai am sa-ti spun 3 lucruri fff importante:
- multumesc pentru La multi ani pt printesa mea (care ma asteapta acasa cu suc cu pai, adica are si pretentii )
- inghetata se numeste Maxi-bon si e fff buna, am incercat-o eu...in mod repetat zile la rand...
- internet, daca ai Vodafone iti poti pune de la ei, mobil, cu un modem mic si alb (m-au sunat de la ei recent si este 45 RON pe luna in rest gratis ca sunt client) - si are 2mega/sec adica mult fara limita. Noi avem unul acum si e f usor de folosit, e de la firma de la sotul si il mai folosim cand cade cel pe care il avem in mod normal - care este si mai bun de atat insa e de cartier din pacate si nu cred sa aiba asa o acoperire mare.
pupilici, ha haaaa, am schimbat prefixul!
Clau 30+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
selen80 spune:
care-mi da si mie link direct la pozele Ramonei, ca o iau razna daca mai caut o data prin albumele noastre si mor de curiozitate, la cat ati laudat-o
32+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
lutoniana spune:
Fetelor, dupa ce nasti trebuie sa faci caca ?
Ca tocmai am citit un articol si spune ca este foarte important primul scaun dupa nastere (si daca a fost nasterea naturala va fi un pic dureros ).
Eu stiam ca la operatii se urmareste cu atentie primul scaun....
Eu nu fac chiar in fiecare zi....nu am facut niciodata ....daca nu imi vine tocmai atunci ?
Ma scuzati ca printre asa niste discutii semiintelectuale m-am trezit si eu cu asa subiect ...dar am primit pe mail si nu mi-e tocmai clar
Cea mai fericita 31 + cu
lutoniana spune:
Selenico stii ca o cheama Ramsan, nuuuuuu ??????
Eu am deschis azi de 2 ori webshots-ul si nu a explodat inca laptopul asa ca nu mai imi incerc norocul inca odata...te va ajuta alta fata, sunt sigura
Cea mai fericita 31 + cu
cristina_ana spune:
Lucia, CLaucia, multumesc pentru sfatul cu internetul mobil!!! Sincer, m-am gandit si eu la asta, dar nu stiu de ce, aveam impresia ca numai la ROmtelecom se poate, si doar pentru persoane juridice. Am intrat ieri pe site-ul lor si asa scria, sau nu am vazut eu bine!!! De Vodafone chiar nu stiam, cu siguranta am sa ma interesez!!!! Va multumesc mult pentru idei!!! Sunt in stare sa dau oricat pe luna, numai sa am net!!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )
POZE