Copilasi de Iulie - August 2004 (25) * LMA!!! *

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!

LA MULTI ANI Andreea de Pako!!!!!!!

sa cresti mare si frumoasa!

Super, e vineri!!!

Roller - felicitari pentru cei doi dintzoci ai lui Paul!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
La multi ani Andreea!!! Felicia sa va traiasca piticii, sa fie sanatosi, sa va bucurati de ei!!
Dana, uff, bietul Paul. poate acum o sa faca o pauza dintii... sa puteti dormi si voi.
nici nu stiu ce program de week end sa fac afara e deja cuptor (erau 27 de grade la ora 9) si parca nu as pleca la plaja cu copiii.... mai vedem noi. o zi mai racoroasa va doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

La multi ani Andreea!!! Sanatate, fericire si mult noroc!

Ma bucur ca lui Bradut i-a placut cadoul, numai el stie ce o fi in sufletelul lui! Sunt convinsa ca Alina il vegheaza din ceruri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, ANDREEA! Sanatate si bucurii!

Eu incerc sa fac un plan de evadare in week-end, poate imi incarc bateriile. aseara m-am trezit tipand aiurea la Petro... eu stresata, el stresat, ne scoatem ochii degeaba...

Azi mergem sa il aducem pe Matei acasa, cred ca ii este dor tare de noi, desi l-am dus luni seara la bunici. Am vorbit cu el 10 minute la telefon si ma intreba non stop daca il iubesc "mult, mult, mult" sau doar mult

Saptamana trecuta a spus ca vrea sa faca o magie sa fie bebelus din nou, ca sa il iubeasca mami si tati mai mult :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Noi din cauza caldurii nu iesim cu Luca decit dupa 5 si am reuntat la parc in favoarea plimbarii pe faleza. Ieri am fost la plaja dar se inorase rau au facut cei doi Lucaci baie si apoi s-au jucat alte doua ore in nisip!
Din cauza stresului ,Sorin este azi la cardiolog..

Am fost si azi la cadastru..mare minune daca se mai poate face ceva..pina pe 26 primaria trebuie sa ne trimita un raspuns..

La multi ani Andreea!!Felicia sa va traisca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, multi la voi, multa sanatate si sa vina odata vestile bune,
Roberta, spor la organizat un we relaxant
Roller, pupam iepurasul sa-i treaca durerile

Aseara am fost la kef, Giulia insa tot ofta dupa inot Doamne, nu-mi vine sa cred ca inca ii place
Si o declar cuminte si intelegatoare na, io ca cioara

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Dana!
Cu intaziere dar cu mare drag iti urez si eu.

La multi ani Andreea!
Felicia, sa va traiasca printesa!

Mihaela, multumim frumos. Mie mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul de la Alin.
N-am putut sa ma uit decat la vreo doua poze de la petrecerea lui Bradut

Eu ma pregatesc sa iau taxiul ca sa ma duc la aeroport, e soare si frumos asa ca nu sunt extrem de nervoasa...:) Am achizitionat dragonii asa ca sunt pregatita...

Daria, eu incerc sa o fac pe Maria sa traga un pui de somn in fiecare dupa amiaza, numa' ca se lasa greu. Doarme 30 de minute, maxim o ora...Dar daca nu doarme am vazut ca e ma agitata seara (si mai face si scandal si nu o lasa pe Ioana sa doarma dupa amiaza, asa ca mai bine ma chinui sa o adorm...:))).
Cred ca peste un an nu o sa o mai culc dupa amiaza nici cu politia...:)
La noi cu biberonul a fost aventura mare, nu mai serveste de la un an. Insa compenseaza Ioana care cere "laptic de fetitze mici, din bibiron!" (zice si biberon, da-i place ei cum suna bibiron...:)))

O zi excelenta sa avem si un inceput de weekend exceptional..:)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Kim...sper ca la Sorin nu e nimic serios! Deci deocamdata nimic de la cadastru...
Si eu sunt stresata rau cu casa...ideea este ca luni vin evaluatorii sa vada casa, sa fotografieze ca sa faca dosarul de evaluare (va rog sa-mi tineti pumnii sa iasa ok!!) eu habar nu am cum mai sunt preturire, respectiv evaluarile in zona, ne trebui casa evaluata la un minim de suma ca sa putem rezolva ceea ce dorim noi, asa ca evaluarea este cruciala...!! Saptamina asta am fost tot intr-o alergatura - au venit instalatorii si ne-au montat absolut totul in bai, au montat toate caloriferele, plus ca am umplut curtea cu pamint (24 de basculante!!!! ) - asa caq totul arata dintr-o data total diferit... Weekendul asta e weekend "de lucru", am chemat bunicile sa stea cu baietii, iar eu si sotul mergem si simbata si duminica sa facem curatenie luna in casa...
Deci sa va ginditi la mine saptamina viitoare, incepind de luni...

Daria - sa-ti raspund si eu la intrebari - biberon nu mai serveste de multa vreme, cred ca de pe la 2 ani, poate si mai devreme, dar nu imi mai aduc aminte. De dormit la prinz, asta serveste zilnic - la gradi doarme in jur de 1 ora, 1,5 ore, in weekend insa nu prea mai doarme, cred ca e surescitat ca e cu noi, plus ca nici ariciul nu prea doarme, asa iti dai seama ce ne mai odihnim simbata si duminica...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gabi azi ne-au chemat iar..cica luni ne pune OCPI noii tarusi si ca eventual primaria ar putea accepta..dar eu nu mai cred nimic. Deja ne gindim la pile..ceva senatori etc
Sorin are hipertensiune gr 2..pe linga altele..i-a schimbat medicatia si urmeaza ecografii saptamina viitoare.

am plecat la plaja..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello,

LMA Andreea!
Feli, felicitari si numai bine!

Succes la biberonat Evei :)
Daria, ai un suflet mare! Nici la noi Danut nu mai doarme decat daca ma port cu el ca un general si il militaresc bine, ceea ce nu se intampla decat extreeeem de rar, pt ca si atunci tre sa dureze instructia cel putin o ora si ceva si apoi ma trezesc eu cu raguseala si cu dureri de cap. Asa ca nu, el nu mai prea doarme, si vad ca se invata si buburuza mica sa nu mai doarma, ceea ce e neplacut, ca seara la 8 e cam obosita si deci cam plina de nervi. Lapte la biberon nu mai bea Danut, doar cu paiul, ca altfel si-l cam toarna pe bluza, nu e atent, se uita la tv si ridica paharul aiurea. Dar daca Giuliki ii place inca biberonul las-o, e cea mai mica problema, sunt copii ce beau si in clasa I din biberon.

weekend linistit sa avem toti

Mergi la inceput