Copilasi de Iulie - August 2004 (25) * LMA!!! *
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
ALESSIA 

Kro, sa-ti traiasca fetele si sa aveti parte de tot binele din lume
La mine se anunta un we plictisitor, odihnitor, relaxant.
Drept urmare sambata la 10 m-au sunat verii cu finu` ca intr-o ora sunt la noi
In viata mea n-am facut cumparaturi asa de rapid si am batut propriul record la bucatarit seara, dupa o balaceala la strand, cand au mai venit prieteni la cina
Acum astept poporu` la un 3in1 ... CUM pot dormi unii dupa orele 7
si eu nu 
Duminica frumoasa tuturor, revin cu poze mai incolo 
Edit sa va binedispun, sa vedeti ce a invatat fi`mea in 4 ore de inot ![]()
![]()
La antrenamente nu au nici aripioare, nici colac, insa aici nu am lasat-o eu fara 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela -------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
kim222 spune:
Super sirena!
Niste poze de la Corbu de acum vreo 2 saptamini..
http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/Corbu?authkey=Gv1sRgCM7fi4jB0NakHQ#slideshow/5360157013234375010
szivarvany spune:
Buna dimineata. 
Eu am inceput o saptamana de tot rahatul, seful mare e aici, pc-ul meu nu merge, voi muri 
Care pe unde sunteti ???
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
cristalina spune:

La multi ani Alessia!

Caro, sa-ti traiasca printesele!
Eu sunt pe aici, am ajuns tarziu la servici pen; ca am stat sa hranesc buburuza mica. Saptamana asta se anunta program foarte scurt ![]()
(ca scurt era inainte...
)E slaba de nu se poate si dupa prima lingurita/inghititura se plictiseste si zice "nu mai veau, m-am saturrrrat!" Ma apuca disperarea!
Ca sa nu-mi cada parul de stres m-am tuns!
Foarte scurt, ca sa rimeze...:)
Gata, la treaba ca acum suna de iesire...
O saptamana excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cristalina spune:
Am admirat sirena
si puscasul marin
...Frumoase poze.
Daria, lasa ca de maine o sa fie mult mai bine.
Olivia, sanatate multa sotului!
Iaca pusei si eu o poza sa vedeti ce scurt m-am tuns...![]()
http://family.webshots.com/photo/2574257860101722968qWTJVE
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
ziua buna!
la multi ani fericiti Ale!!! Caro sa va traiasca fetele!! 

Oliv tinem pumnii!! ce frumoase pozele de la Corbu!
Daria mama ce tare e Giuliaaa!!! felicitari! si pentru programul de dementa... sper sa nu se repete prea curand ![]()
Gabi tinem pumnii strans strans de tot sa fie totul bine si spor la treburi in week end! abia asteptam poze din casuta curata ![]()
Eva e cel mai cuminte copil de pe lumea asta, bea din orice biberon... cred ca pur si simplu i-a venit si gata
asa ca is tare multumita.
o zi super tuturor|!
roberta04 spune:
LA MULTI ANI ANDREEA! LA MULTI ANI ALESSIA!
Am vazut sirene, puscasi si mamici sexy la Corbu si o Monica tunsa si foarte frumoasa!
Ieri am reusit sa ajungem la Bicaz, am mers vreo 15 km (parcursi timp de o ora) pe un drum forestier dar am ajuns intr-un fel de plaja montana, foarte foarte frumos locul, pacat de oamenii care erau pe acolo (manele, pet-uri si tot asa
).
Sambata am fost si eu cu Matei la balaceala la strand, ne-am bronzat amandoi si ne-am simtit super. Am lasat toate trebile de week-end deoparte si m-am simtit doua zile ca in vacanta.
Azi mi-a iesit pe ochi, dar e alta poveste.
Maine e ziua sotului meu si eu i-am adus de la Londra, pe langa multe obiecte vestimentare si un parfum super, firma de firma, pe care i l-am dat cand m-am intors cu mentiunea ca e pentru ziua lui. Acum ma tachineaza si ma enerveaza ca e sigur el ca mai am eu ceva pus deoparte pentru el... si eu nu am!!
Va pup, mai revin!
Dorsilia spune:
hello
Monica, felicitari pt suplete si pt noul look. Pofta de mancare barosanei! auzi, nu te supara dar cat e ok sa manance, dupa tine, ca Dea mananca tot atata cat manca la 1 an si eu zic merci, desi am auzit mame plangandu-se ca nu le MAI papa copiii si ei saracii mancau cat mananca a mea si io ma-nchin si multumesc ca mananca. Sport mai faci? cum ai reusit sa te subtiezi in talie asa mult? Tii vreun regim cumva?
Daria, imi place sportiva, s-o tina tot asa, e foarte armonios dezvoltata
Roxa, deja cred ca stiai, esti supermama, deci ai superfata!
brb
s-a trezit buburuza