Citim impreuna (organizatorice, 3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

buflea, norocoaso!

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

salutare,
io v-am urmarit o perioada din umbra. vad ca sunteti cu propuneri si voturi.
as veni si io cu o propunere: Porecla - Jhumpa Lahiri .

Welcome! Te-am trecut pe listuta! Hehe, la Clubul cititoarelor tot peste noi dai! Sa stii ca ne poti scrie si aici orice. Atata doar ca cercurile astea presupun un pic de coordonare: la fiecare doua saptamani, una dintre noi propuneo tema, in jurul temei respective propunem, timp de doua zile, carti, apoi avem la dispozitie alte doua zile sa votam cartea care ne place. Dupa ce alegem cartea, se incheie perioada de propuneri si de voturi si citim harnice asa, vreo doua saptamani incheiate. Si apoi de la capat. Deci: arunca un ochi pe aici pe 30 iulie, pentru ca atunci se anunta tema noua. Pana atunci rasfata-te cu Vrajitoarea de aprilie si spune-ne daca-ti place.

(Multele noastre reguli si regulamente se gasesc pe prima pagina.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

ramine atunci "vrajitoarea" sau mai asteptam?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui speed

ramine atunci "vrajitoarea" sau mai asteptam?

Parerea mea e sa ramanem deocamdata la Vrajitoare si sa mai asteptam nitel pana confirma comanda macar una dintre librariile unde s-a cerut cartea. Cred ca poti deschide, cand ai vreme, topicul nou. In cazul in care se modifica ceva pe parcurs - si sper sa nu! - poti oricand edita numele topicului si gata.

Editez ca sa mai adaug doar atat: urmatoarea tema o anunta, pe 30 iulie, MadameBovary . crisseis mi-a spus ca nu se va putea ocupa de cerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

pot sa propun si eu ceva?
javier marias: maine in batalie sa te gandesti la mine
suskind : parfumul

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Am primit raspuns de la buybooks- nu se gaseste cartea.
Toata dimineata am umblat dupa Vrajitoare. Nu am gasit-o nici in librarii, nici la biblioteca si acum am sunat la editura Vremea, o au si mi-o trimit. Problema e ca ei de maine intra in concediu si la intrebarea mea daca mai trimit carti mi-au spus ca numai pt comenzile care sosesc pana azi la 13.30. DECI, CINE DORESTE CARTEA MAI ARE O JUMATATE DE ORA SA O COMANDE, LA TELEFONUL DE AICI- http://www.edituravremea.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

as veni si io cu o propunere: Porecla -Jhumpa Lahiri .

POrecla e o super-carte, mi-a placut mult de tot, mi-au dat si lacrimile la faza in care tatal se plimba cu copilul undeva pe o mlastina, ajung intr-un loc de unde nu mai puteau inainta si il intreaba pe copil daca va tine minte toata viata momentul acesta petrecut impreuna.
Am trait cu mare intensitate impreuna cu eroul, Gogol, moartea tatalui, nu imi amintesc sa mai fi citit ceva atat de emotionant despre moartea unui parinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

m-am executat, am comandat-o la editura vremea!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Mihaelka, pe tine te-au sunat cei de la librarie pentru confirmarea comenzii? Eu am primit numai un mail de confirmare, stau ca pe jar...

capra cu trei iezi, ma bucur c-ai gasit cartea. Impresiile despre le postam aici, e un topic rezervat dezbaterilor legate de roman. Din pacate (sau din fericire, pentru ca avem acu de lucru cu Vrajitoarea de aprilie), o noua runda de propuneri va incepe abia pe 30 iulie, cand MadameBovary o sa ne dea o tema noua de reflectie. Propunerile pe care o sa le facem atunci trebuie sa ilustreze cumva tema respectiva.
Am citit de cateva ori Parfumul lui Suskind, e dementiala cartea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

NU am reusit sa gasesc cartea nici la anticariatul de unde am mai luat carti...intre timp am luat de la biblioteca :
1.Memoirs of Hadrian, and reflections on the composition of Memoirs of Hadrian / by Yourcenar, Marguerite
2.The winner stands alone / by Coelho, Paulo.

Am sa urmaresc sa vad daca o gaseste cineva online sau macar scanata, ca tare curioasa sunt cum e ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Lia, m-au sunat aseara si m-au intrebat daca vreau sa mi-o trimita prin curier. Ceea ce bineinteles ca am vrut (taxele fiind aceleasi ca la expedierea prin posta). Trebuie sa vina azi.

Nu pot sa cred atata promptitudine. Too good to be true...

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput