Citim impreuna (organizatorice, 3)
Raspunsuri - Pagina 7
liadorian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka Lia, m-au sunat aseara si m-au intrebat daca vreau sa mi-o trimita prin curier. Ceea ce bineinteles ca am vrut (taxele fiind aceleasi ca la expedierea prin posta). Trebuie sa vina azi. Nu pot sa cred atata promptitudine. Too good to be true... You cannot both dance and not pay the piper. |
Oooo, vesti bune! Stau lipita de telefon, in cazul asta. De-ar veni cartea azi, maine ar fi grozav!
zuzunaki spune:
Ladies,
daca intrati in posesia cartii o puteti scana si pt noi,cele care n-o putem achizitiona?
carminabulina spune:
Am sunat si eu ieri la Vremea si nu o mai aveau pe stoc, si tipa m-a intrebat ce se intampla cu aceasta carte? i se face reclama pe undeva ? I-am raspuns ca imtr-un fel da, este cartea saptamanii intr-un anumit cerc.
Asa ca si eu sunt doritoare de un scan daca asta va fi posibil.
In alta ordine de idei ieri mi-a venit prin posta "Donul linistit". Asa ca dupa ce termin "Ochi de pisica" (pe care o gasesc incredibil de plictisitoare cu mici exceptii) ma apuc de Don, ca tot exista un mini club de lectura pe aceasta tema .
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 19+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
beshter spune:
N-a venit curierul cu vrajitoarea...
Mai asteptam.
You cannot both dance and not pay the piper.
liadorian spune:
Pe mine m-au sunat de la librarie, maine ar trebui sa ajunga cartea. O trimit prin FanCurier si mi-au spus ca mai au un singur exemplar pe stoc. Daca e cineva interesat, aici e www.libertaspublishing.ro/" target="_blank">adresa unde am comandat.
sunnyday07 spune:
Pe mine m-au sunat in seara asta si mi-au spus ca vor trimite cartea prin curier luni sau marti
beshter spune:
Io nu pricep: ma suna Libertas ieri, se angajeaza ca trimit curierul azi, nu vine nimeni. De ce pisica lu' Hector au mai sunat?
M-am enervat.
You cannot both dance and not pay the piper.
capra cu trei iezi spune:
carminutabulinuta, unde ai comandat donul asta linistit, ca-s curioasa foarte!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
liadorian spune:
Am cartea!! Acum 10 minute a venit.
zuzunaki, Carmina, daca pana diseara gasesc unde sa scanez cartea, incerc sa fac macar o parte. O sa mai intru sa va dau vesti pe la amiaza.
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capra cu trei iezi carminutabulinuta, unde ai comandat donul asta linistit, ca-s curioasa foarte! |
Uite aici www.cartiprivate.ro, dai pe cautare Donul linistit si o sa-ti apara ce au ei in stoc (acum au vreo 18 exemplare) l-am gasit dupa ce l-am cautat 3 zile si m-am dus pe pagina a patra. Si eu l-am cumparat pe cel in 2 volume.
In trei zile de la comanda l-am primit, foarte prompti. Vezi ca or sa te intrebe de unde ai aflat de ei...
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 19+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi