Citim impreuna (organizatorice, 3)
Raspunsuri - Pagina 20
iarina spune:
Eu o sa propun Rushdie pana iese.
Prin urmare, here I am again Copiii din miez de noapte
Aici un link http://www.polirom.ro/catalog/carte/copiii-din-miez-de-noapte-2596/
Mihaelka nu ma lasi pe mine sa votez in locul tau?
Laura25 spune:
Eu zic pas tura asta. Plecam si noi in sfarsit la mare o saptamana. O sa iau cu mine 'Vrajitoare ...' pe care am inceput-o dar nu am avut timp sa o termin si laptopul pe care am in format electronic 'Spuma zeilor'. Daca le termin pe astea 2, ma declar multumita. Lectura placuta!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
angelabv spune:
eu propun www.buybooks.ro/casa-spiritelor.html" target="_blank">Casa Spiritelor- Isabel Allende, o am in biblioteca si asteapta sa fie citita ...
Ingrid S spune:
Eu nu propun nimic, ca a propus Iarina pentru mine. Si eu vreau tot Rushdie, dupa Rusinea (superba) consider ca mai merita autorul sa-i citesc inca o carte. Si asa ma misc sa o cumpar. Deci, Copiii din miez de noapte sa fie.
Lia, ce e cu tine?
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
buflea spune:
Fetelor, m-ati omorat, zau asa ... mai este cineva in clubul asta care nu e filolog ci cititor amator ? Serios, ca incep sa am impresia ca nu sunt in locul potrivit
M-am uitat in urma la temele propuse :
- Proza fantastica
- Literatura suprarealista
- Realism magic
Alt gen de literatura nu mai exista ?
P.S. Nu ma luati in seama, azi am o zi proasta si trebuie sa arata asta peste tot ...
iarina spune:
Ingrid yupii...sa inteleg ca il votezi deja? ca il votez si eu, dar cred ca trebuie sa steptam mai multe propuneri si abia apoi sa incepem votarea. Cred ca trebuie sa ne organizam putin si sa strangem toate titlurile propuse pana acum.
Pana se intoarce Lia, caci sunt sigura ca o sa se intoarca si sper ca totul e bine cu ea. Copiloi te ocupi tu? Sau se ofera cineva?
Buflea stai linsitita ca realismul magic nu e asa rau...ba eu am asa un feeling ca o sa-ti placa. In plus, acusica vine randul tau si te lasam sa te dezlantui. Hai mai stai nitel cu noi si macar voteaza
buflea spune:
Mai, aproape am impresia ca o sa ma fac de ras daca va propun ceva asa mai "simplut" - ceea ce nu ar fi asa de grav, ca nu ar fi prima data cand dar parca am da un examen la facultate si trebuie sa citim tot felul de literaturi imbarligate, fantastice, magice si supranaturale ... presimt ca urmatoarea propunere va fi "literatura SF" sau "filozofia paralela a planurilor semnatice intrinsece" (nu stiu ce e aia, am inventat acum, mi s-a parut ca suna "filologic" ). Voi carti asa mai usoare nu cititi ? Nu stiu, mai din viata reala, nu numai din sferele adanci, late si lungi ale universului ?
In fine, am citit propunerile voastre - eu cred ca spun pass si de data asta, sau poate ma razgandesc dar azi chiar am o zi proasta.
iarina spune:
Buflea n-o sa rada nimeni de tine, caci ne esti simpatica
Propune o carte, daca ai una in minte si lasa votul sa decida.
Sa stii ca eu citesc fel si fel, mai ales carti care ma relaxeaza in perioade mai stresante...de ex. Katie Hickman Poarta coliviei sau Tas Aw cu Fabrica de matase.
copiloi spune:
Ma ocup eu de vot pana vine Lia....dar, va rog sa-mi spuneti exact ce am de facut....cat timp se fac propuneri, cat timp si cum se voteaza si cand se trage linia?
buflea, ramai prin preajma, poate vei gasi ceva interesant si tura asta!
Alina
Adela99 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Fetelor, m-ati omorat, zau asa ... mai este cineva in clubul asta care nu e filolog ci cititor amator ? |
io si cred ca mai sunt
da' las ca ne vine noua randu' ca suntem una dupa alta
copiloi, doua zile pentru propuneri, doua zile pentru vot si apoi cu burta pe carte :)
Mihaelka tare-as vrea sa detin doua voturi, da' nu cred ca e just.