Citim impreuna (organizatorice, 3)
Raspunsuri - Pagina 19
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liadorian Buna dimineata! Avem carte noua de citit - Boris Vian, www.humanitas.ro/humanitas/spuma-zilelor" target="_blank">Spuma zilelor. conchita, deschizi tu topic nou pentru discutii? Peste doua saptamani, copiloi ne da tema noua, dupa aceea iarina. www.katsandogz.com/onchildren.html" target="_blank">On children Lia si Miruna Demetra |
sigur ca da, chiar acum.
copiloi spune:
Am vorbit cu Lia (mai demult) si e randul meu sa propun o tema noua.
Revin mai spre seara.
Alina
copiloi spune:
Here I am!
Tema pe care o propun este realism magic.
www.jocolibrary.org/upload/library/docs/pdf/booklists/MagicRealism.pdf" target="_blank">Aici gasiti o lista cu carti din acest gen.
Printre autorii care se incadreaza in acest curent se numara (in ordine alfabetica):
Kobo Abe,
Kathy Acker,
Kathleen Alcalá,
Sherman Alexie,
Isabel Allende,
Jorge Amado,
Rudolfo Anaya,
Reinaldo Arenas,
Miguel Angel Asturias,
Mikhail Bulgakov,
Carlos Fuentes,
Nikolai Gogol,
Günter Grass,
Tahar Ben Jelloun,
Franz Kafka,
Yasunari Kawabata,
Daniel Kehlmann
Milan Kundera,
Gabriel García Márquez,
Haruki Murakami,
Pablo Neruda,
Kenzabur#333; #332;e,
Ben Okri ,
Salman Rushdie,
José Saramago,
Jeanette Winterson.
Propunerea mea este Daniel Kehlmann - www.humanitas.ro/humanitas-fiction/masurarea-lumii" target="_blank">Masurarea lumii (Measuring the world).
Astept propunerile voastre!
Alina
beshter spune:
Propunerea mea este: www.polirom.ro/catalog/carte/toate-numele-3213/" target="_blank">Toate numele - Jose Saramago.
Saramago e unul dintre cei mai importanti scriitori in viata iar opera lui e greu de circumscris unui curent anume. Nu e nici magic-realist, nici suprarealist, nici realist - poate cate putin din toate.
Si ca o curiozitate, pentru cine rupe putintica portugheza sau spaniola, iata blogul lui Saramago.
Si cu asta plec si eu in vacanta. Daca nu voi mai putea intra sa votez...ma gandesc pana maine dimineata ce fac.
You cannot both dance and not pay the piper.
Adela99 spune:
buflea si Vrajitoarea de aprilie e realism magic si ti-a placut
io propun: www.scribd.com/doc/2069879/Hoffman-AliceRegina-de-gheata" target="_blank"> Regina de gheata de Alice Hoffman
beshter spune:
Adela, daca nu-mi mai fac aparitia in urmatoarele doua zile, te rog frumos sa votezi tu pentru mine. Adica sa fii posesoare a doua voturi:). Daca vrei si daca e voie de la regulament.
You cannot both dance and not pay the piper.