Citim impreuna (organizatorice, 3)
Raspunsuri - Pagina 15
beshter spune:
Io propun Boris Vian - www.humanitas.ro/humanitas/spuma-zilelor" target="_blank">Spuma zilelor. Zice acolosha in link ca e cea mai frumoasa poveste suprarealista de iubire. Nu stiu daca e cea mai frumoasa, dar e frumoasa si suprarealista:).
You cannot both dance and not pay the piper.
Laura25 spune:
Am gasit cartea propusa de Mihaelka in format pdf: http://www.scribd.com/doc/963605/Boris-Vian-Spuma-zilelor
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iarina Conchita trebuie sa fie literatura suprarealista despre femei sau literatura suprarealista si carti despre femei...ca sa stiu ce propun "Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
doar literatura suprarealista e tema. alea erau niste idei dinainte, poate le tin pentru cand imi vine randul data viitoare.
carminabulina spune:
Propun si eu Sjon - www.viva.ro/Timp-liber/Carti/Sjon-Ochii-tai-m-au-vazut.html?a=3999/395411" target="_blank">Ochii tai m-au vazut
Azi si maine se propune?
Daca nu vor fi prea multe propuneri pana maine seara eu as mai avea una cred eu interesanta.
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 23+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
Ingrid S spune:
Un subiect incitant, insa prefer sa stau in banca mea si doar sa votez, Boris Vian mi-a atras atentia, dar vreau sa vad si restul de propuneri.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
iarina spune:
Mie nu-mi vine in cap decat Federico Garcia Lorca dar e poezie, nu proza. Conchita are ultimul cuvant, e tema ei, deci daca acceptati si poezie, eu l-as propune pe Lorca.
liadorian spune:
Hmmm... greu. Eu ma gandesc la Zenobia lui Gellu Naum. Intra in tema, a citit-o cineva? Fragment www.gellunaum.ro/" target="_blank">aici, putin despre carte www.humanitas.ro/humanitas/zenobia" target="_blank">aici, textul in intregime www.scribd.com/doc/10879294/Gelu-Naum-Zenobia" target="_blank">aici, pe scribd.com.
Cum preferati sa centralizam propunerile - editez primul mesaj de pe prima pagina a topicului, sau ramane lista aici?
carminabulina spune:
citat din mesajul lui liadorian Hmmm... greu. Eu ma gandesc la Zenobia lui Gellu Naum. Intra in tema, a citit-o cineva? Fragment www.gellunaum.ro/" target="_blank">aici, putin despre carte www.humanitas.ro/humanitas/zenobia" target="_blank">aici, textul in intregime www.scribd.com/doc/10879294/Gelu-Naum-Zenobia" target="_blank">aici, pe scribd.com. Cum preferati sa centralizam propunerile - editez primul mesaj de pe prima pagina a topicului, sau ramane lista aici? www.katsandogz.com/onchildren.html" target="_blank">On children Lia si Miruna Demetra |
Ha, nu am citit nimic de Gelu Naum dar ma gandeam ca ar fi fost indicat sa fie si el propus ca merita fiind suprarealistul nostru.
Eu cred ca tot pe prima pagina sa fie, asa ne usor, stim ca acolo gasim tot inclusiv regulament, asa mai uitam pagina unde sunt propunerile si....
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 23+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
conchita spune:
citat din mesajul lui iarina Mie nu-mi vine in cap decat Federico Garcia Lorca dar e poezie, nu proza. Conchita are ultimul cuvant, e tema ei, deci daca acceptati si poezie, eu l-as propune pe Lorca. "Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
eu as citi cu drag si poezie, iar daca nu are nimeni nimic impotriva, nu vad de ce nu ai propune.
Oana MC spune:
Propun si eu Maestrul si Margareta a lui Mihail Bulgakov. E una din cartile pe care le-as reciti oricind.
La fel si Spuma Zilelor a lui Boris Vian, citita in liceu. Mi-a placut mult atunci. Sint curioasa cum as citi-o acum.
Am ramas datoare cu Soljenitin, din lipsa de timp...