Citim impreuna (organizatorice, 3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ah si stiti ce idei mi-a venit?
Dupa al zecelea club de lectura sa facem un top 5 cu cele mai bune carti citite la cluburile noastre pe sitem de stelute.
Asta asa de divertisment nu ca ar conta in vreun fel.
De exemplu eu nu am citit Vrajitoare de aprilie, dar poate pana la realizarea topului o sa o fac, dar sa presupunem ca nu si atunci eu nu am cum vota in vreun fel cartea dar ea ar putea iesi castigatoare si atunci musai trebuie citita ...glumesc.
Putem face si un barem...in fine, era o idee.

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 23+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Si eu ma intreb ce-o fi cu Lia. A trecut o saptamana (sau mai mult?) de cand n-a mai dat pe-aici.

Liaaaaaa, ne e dor de tine! Esti ok?

You cannot both dance and not pay the piper.

Imi pare rau de tot ca n-am fost mai prezenta in ultima vreme, dar e asa o nebunie nasoala in viata mea acum ca efectiv nu mi-am gasit cuvintele... Sper sa ma adun de acum, ajung sa nu ma mai suport nici eu.

De maine incerc sa iau totul de la capat, cu forte noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui liadorian
dar e asa o nebunie nasoala in viata mea acum ca efectiv nu mi-am gasit cuvintele

Uof, m-am gandit eu ca s-a intamplat ceva...Ma gandesc la tine si sper sa se rezolve, orice-ar fi

Daca ai nevoie de ceva...aici suntem. Te asteptam!

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui liadorian

De maine incerc sa iau totul de la capat, cu forte noi.

Asa sa faci...pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Liadorian, eu credeam ca esti in concediu, imi pare foarte rau sa aud ca ai probleme, sper sa fie ok cu toate si sa revii aici, vezi ca ne e dor de postarile tale!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Lia eram convinsa ca esti la tara cu Una si citesti linistita in gradina !
Imi pare rau sa aud ca ai probleme, sper sa le rezolvi cu bine!

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 23+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Fete dragi, multumesc mult pentru gandurile bune. Nici nu stiti cat bine imi fac...

Azi dam drumul la cerc, da? Cochita, uimeste-ne!

Regulile jocului:
1.Conchita propune o tema ("tema" cercului poate fi orice, un gen literar, o epoca, un curent literar, o tehnica literara, un tip de personaj etc.).

2. Adunam o lista de (aproximativ) 10 titluri.
Fiecare dintre noi poate propune doar o singura carte. In situatii exceptionale , un cititor poate propune doua, hai trei carti.
Fiecare propunere trebuie insotita de o scurta prezentare a cartii sau de link spre recenzii relevante.
Participantii la cerc pot vota o singura carte dintre cele propuse. Oricine e interesat sa citeasca o carte sau alta de pe lista poate vota.
Numai cine a mai participat macar la un cerc anterior poate veni cu propuneri noi.

3. Avem la dispozitie cel mult doua zile pentru lista de propuneri si cel mult doua zile pentru vot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

M-am intors si eu, sunt pe baricade si gata sa reincepem lecturile.
Lia sper ca esti mai bine acum.
Dupa Conchita urmez eu, nu? Sau visez cai verzi pe pereti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Lia, ma bucur ca te revad si sper ca toate se vor aranja pentru tine curand.

ok, si-acum tema...ta-daa-daaam....ma gandesc de-o saptamana la ea si mi-au venit in cap tot felul de idei, inclusiv literatura romana, carti despre femei, bla bla. dar m-am obisnuit cu voi aici descoperind carti noi, asa ca nu vreau sa recitesc nimic si nici sa propun ceva cunoscut (de mine, cel putin).

tema: literatura suprarealista.
propunerea mea: www.goodreads.com/book/show/11297.Norwegian_Wood" target="_blank"> Norwegian Wood de Haruki Murakami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Conchita trebuie sa fie literatura suprarealista despre femei sau literatura suprarealista si carti despre femei...ca sa stiu ce propun

Mergi la inceput