Timisoara Impreuna(155) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 12
pianna spune:
Deci am 3 voturi pt mov si nici unul pt rosu. Cred ca nu-mi va fi greu sa ma hotarasc:)
la fete!
pianna spune:
Feteleeeeee!
Pe unde sunteti? Bag seama ca eu inchid si deschid sesiunea..
Hai si cafeaua de dimineata
anda spune:
oooohooo, avem cafea
ce faceti? ce invartiti azi?
dooooriiiss, aidaaaaa pun biciu pe voi, poftiti la raport. re pe de
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu
deya spune:
Stati sa raportez si eu
Partea I:....
.......................................................
Partea aIIa[bang
A se observa ca regret prima parte!(daaaaaa sigurrrr)
ps:Multumesc ca ma lasati sa aberez,nu poci detalia ca are forumul ochi da va spun eu candva
aidaciolac spune:
pe ici pe colea la umbra ...
va pe toa(n)te si incerc sa tin gura inchisa sa nu dau foc la casa ...
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
intalneala cand vreti voi dar mai pe racoare va rog ... pliiiiiiz
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Doris-Alina spune:
Mai rezistati? mai puteti de caldura?
Pe unde v-ati bagat prin care gauri reci?
Si io pe aici...
Raportez ca am inscris-o pe Ines la inot, la Arena aquasport, vazut conditiile, excelente de altfel.
Azi la 17 prima sedinta...
E euforica...
Bey, sa nu ma lasati ...am nevoie de voi...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
digutix spune:
hello la fete!!
pianna si eu votez pt mov.am fost si eu sambata la o nunta si tot negru cu mov am imbracat:)
baut si eu cafea de la voi
sa aveti o zi racaroasa!!
DIANA-mami de pitici nazdravani
anda spune:
ce caldura? care caldura?
ia adunarea ca deja manervatzi...
io bag dieta, daaa???, sa vedeti acolo caldura....arde frate
deci pe racoare ma zuzo , iaca stam sa vina ana ca poate dupa concediu vine cu nouronu la loc, ashaaa ca de simbata (simbata vine, nu?) incolo propuneti o adunare in gashca reee-pe-deee.
auziti? sau iara vb singura???
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu