Timisoara Impreuna(155) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 11
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pianna Deya, acu' 2 seri te plictiseai de mama focului, si acum ne trantesti marea veste.....ale tineretii valuri.... Fetele dati-va si voi cu parerea. Trebuie sa merg la o nunta, am pregatita o rochita neagra dar nu ma hotarasc cu ce sa o combin rosu sau.. mov?? Ambele culori "de combinat" sunt destul de puternice. Bine, acum nu va imaginati un mov ucigator ... |
nuuuu, fara rosu. cu mov, un mov potolit.
...zic si io
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu
Mariaa spune:
'neatza'
4 postari intr-o zi, anda record absolut ...uelcam in tiganie...
dana...poi nu meritam si noi o veste buna dupa atatea nasoale legate de cuiu tau?!
o zi fara soare sa aveti si cu multa sanatate!
_
Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
danitin spune:
Asta vroiam sa remarc si eu, ca a scris Anda intr-o zi cat alta data intr-o luna ... Anda, mariaa, nu zic nimik, ca poate aude
si imi face in sac. Glumesc....
Ideeae ca inca am dureri, suportabile ce+i drept dar ... leacurile primite la ultima viyita la dr par sa dea reyultate.
anda spune:
Danooo, astea da vesti bune. Doamne-ajuta!!!!
si daaa, nu ma pot opri din scris. pai ce? am venit odihnita
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu
danitin spune:
Ion si Maria la maternitate:
- No Marie, ce avem?
- Baiat.
- No,
.si cu cine seamana?
-
Degeaba-ti spun, ca nu-l cunosti.
Mariaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danitin Ion si Maria la maternitate: - No Marie, ce avem? - Baiat. - No, .si cu cine seamana? - Degeaba-ti spun, ca nu-l cunosti. |
looool...cred ca in disperare, aplic in curand
_
Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
anda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mariaa
looool...cred ca in disperare, aplic in curand |
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
silvana75 spune:
chiar 6 postari intr-o zi moama ce odihnita e Andaaaaa
io ma simt ca checu is cu rusii dupa mine, ma dor toate cele plus altele si altele care nu se mai termina plus ca s-a amanat semnarea actelor pe 14 august
ma duc sa dau cu cutitu in piatra poate iese ceva
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
bb_yasmi spune:
buna. ne dati si noua un vot va rog, la poza "iasminel nazdravel" http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=188
multumim frumos!!!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007