Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (134)
Raspunsuri - Pagina 10
ariadnabr spune:
Fetelor am si io o nedumerire...nu mi-o luati in nume de rau...dar...aici nu se uita bre ca la urs la tine NIMENI, toti copii tipa, e normal, asta e varsta, plina de frustrari...trece...zau ca trece...educatia nu se poate face acum si nici nu veti obtine copii super cuminti care inteleg ca nu e frumos sa tipi in magazin. Io-s clar rupta de realitate pentru ca, mie mi se pare normal sa se plictiseasca si sa le/ii apuce maraitul, io o rezolv in general cu un snack ceva, o ocupatie ceva...improvizez. Mie una si Sonia mai are momente (rare) de tantrum pe unde o apuca. Inseamna ca ale mele is super needucate si daca le aduc in Romanika, o sa mi se faca super morala!!!! 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
MissJJ spune:
Uram si noi
La Multi Ani
la piticii mici care se serbeaza azi:
Ilinca Melania, Ioana Maria, Daria Ecaterina
Alexandru Matei
Sa cresteti mari frumosi si sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii si succese alaturi de parinti si fratiori.
Multumim mult Moni, Capri, Atb, Vio, Flo, Truli, Dr anca, pentru comentariile f dragutze de la poze. Pupiceii dulci de la trupa de gagici din uk.
Fug la treburi revin mai incolo ca am vazut cateva albume da nam mai si apucat sa comentez ioncepe nebuneala de dupa amiazxa.
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
diarux spune:
4 iulie Ana Raluca de Tecky
Gingasie, puritate, inocent...
RALU este o frumoasa,
sta cu mama ei acasa.
Acum ca anu s-a-mplinit,
toti trei au sarbatorit.
Din tavita a ales
si n-a avut niciun stres.
Apoi a baut o bere
si a zis "la revedere".
4 iulie www.egirl.ro/forum/files/post_34683_1177230585_111.jpg" target="_blank">Amira Maya de mada_mxm
May your wings carry you wherever your thoughts wander.
Ami este speciala,
n-a avut o zi banala.
Cu baloane colorate
si alese invitate,
"Hello kitty"- pe tort a scris
si a fost#8230;de nedescris!
Ce daca a plans un pic
cand sa-i taie motul mic ?
4 iulie Nancy de boticelina
Sa fii mereu apreciata pentru calitatile tale.
Nancy e mereu la mare
si cu mami n-are stare.
A-ntalnit si pepenasi
si au stat asa#8230;golasi.
Cand a fost de ziua ei
au sarbatorit de fapt, cam trei
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
maitreyi spune:
acu ca toata lumea zice de bebei cat de tipatori sunt sau nu...sa va zic si io de-al meu
se joaca singura si cate o jumatate de ora in patut sau in camera, adoarme singura la pranz - seara o adorm eu ca sa spunem si rugaciunea, nu tipa, nu face nazuri, a inceput iar sa pape fara sa scuipe deci concluzia e ca scuipa de la dinti ca asa a facut si la primii doi, papa de toate, doarme toata noapte, ce sa mai zic...e lipicioasa si foarte sociabila - se cere in brate la oricine, cunoscut au ba, e un bebelus tare bunut si dulce si simpatic cum sunt convinsa ca sunt toti ca doar si tipetele si non-chefurile fac parte din farmecul lor personal 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
bujo spune:
Cum a reusit? La fotbal evident.
Mada_ir si io ma oftic cand vad fetze dubioase cand tipa Filip da n-ai ce-i face. Mai intalnesc si io mamici cu puiuti urlatori si disperate ca nu-i pot linisti si zambesc intelegator. Cand e vb de Filip nu prea ma stresez, ba chiar fac si misto. Eram intr-um magazin cu nashu lu Filip la casa si Filip cu nasha-sa afara. Si urla de se uita toata lumea la el. Si io zic catre nashu: Bai ce rasfatati sunt copchiii astia, io l-as bate daca ar fi al meu. Uita-te la el ce rasfatat e. Nu va zic cum se uitau oamenii la mine ![]()
![]()
![]()
bujo mami de Filip
MissJJ spune:
Mada ohh stai ca asta e numa inceputu' mai si cokmenteaza cu voce tare ca cica sa te simti si se uita la tine de zici ca esti ceva ucigas in serie sau mai vin la tine si baga si sfaturi si mai si fac ntz ntz de zici ca ai fi cea mai inculta de pe planeta si ei a toate stiutoare eu asa am patit cand am fost in ro si in maramu si in moldova si in bucharest in aeroport de mi sa acrit pai copchii astora de aici care fac chestii de zici cas posedati creca ar speria romania serios.
Bujo, ouch, la fotbal, naspa tare. Refacere rapida.
Mai3 wow iote ca exista si copii perfecti.
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
daniela_daneza spune:
Mamici de dragalasi pepenasi imi cer scuze ca dau buzna, dar am o intrebare :unde se gaseste carut pt. gemeni, dar care sa fie gen tren, ma rog sa stea bebei unul in fata celuilat , nu unul langa altul ?
Multumesc anticipat ! 
pupici 
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
diarux spune:
4 iulie Mena de mariana_1976
Sa ai o viata perfecta !
Mai nimic de ea nu stim,
poze#8230;ce s amai vorbim !
Dar speram c-au petrecut
ca un an a si trecut !
4 iulie Nicholas de morcoveatza
Mereu voios !
Plimbare printre lalele
si-un inot printre inele.
Asta stim de NICHOLAS.
Dar, vedeti, ca nu ma las!
LA MULTI ANI am sa-i urez.
Ma duc sa mai cercetez.
5 Iulie www.culinar.ro/forum/uploads/post-34683-1183189069.jpg" target="_blank">Ilinca de ioana
Plina de viata si luminoasa !
Ioana e mandra tare
de ce mare fata are.
Si asa, de ziua ei,
sper ca nu i-a luat cercei
LA MULTI ANI, dulce minune,
s-ai parte numai de bine.
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Caprioara spune:
Prietenele noastre dragi, multumim frumos de urari 

.
Peste cateva minute (adica la 20:41), Ilinca mea draga va implini 1 anisor, iar eu imi amintesc cu nostalgie de seara de acum un an, cand, cu emotie, am tinut-o pentru prima data in brate
.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
SunSmile spune:
Buna seara,
La multi ani Ilincuta cea frumoasa, Matei, Ioana si Daria-motata! Sa fiti sanatosi, luminosi si norocosi iar viata sa va fie o calatorie insorita si prietenoasa!

Cuscri ouch, imi pare rau! Ce-a ales Filipanschi?
Mai3 e mai prolific Bucharestu, ca-i mozaic! Vaz ca incepu' sa va placa la noi la capitala, veniti des!:)
De dormit T doarme toata noaptea de mica tare.
Sor'mea, nu te potolesti nu? Ia las' ca intru io acu sa te barfesc la finu' ca faci sondaje de opinie. Adica noi ce suntem, gluga de coceni?![]()
Pfiuuu, m-au napadit finele, Danuta nush de unde sa cumpere carut de gemeni. A incercat sa caute pe site-urile de profil?
Scaun de masina noi avem iseos-ul isofix, e singurul in care a stat belea iar el zici ca-i facut in acelasi timp cu masina pt ca e acolo, 1 cm nu se misca sau asa. Pt noi asta a fost alegerea perfecta.
Vazui nepoata-mea cu ochisorii minunati si carliontii ei saten, superba lu' matusa! Si vazui si Dariuta-scumpica cea aniversata, alaturi de mamica ei cea slabaaaa si toata familia!
Nu mai stiu, si-asa fu' greu sa retin diverse. Va pup si va doresc o seara frumoasa!
p.s. Prof-o, esti bestie...pardon, bestiala!![]()
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá