Tae Bo (5)
Raspunsuri - Pagina 8
Ramonika spune:
salutare gagix,
aseara fusai la o nunta... am "giucat" pe acolo, dar am cam si balotat...
asa ca azi o sa bag o tura de ceva, vad eu ce...
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
eunice78 spune:
Salutare!
Eu saptamana asta, toata saptamana am apucat sa fac doar un abs si un energise. Efectiv nu am avut timp. Ieri imi propusesem sa recuperez dar ama vut de calcat si am calcat 4 ore pe caldura asta si cand am terminat..eram stoarsa..Azi sper sa fac un fat burner. Musai tb sa fac. Dar sunt 32 de grade in casa la mine..
O duminica placuta!
Baietzii mei
Ramonika spune:
raportez 45 minute de tae bo advanced. imi era dor de Billy... ![]()
si la noi in casa e cald de mori. mai dam drumul la aer conditionat, insa s-a ars priza, se pare ca nu face fata... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
eunice78 spune:
Pana la urma am facut Jump start cardio.
Eu nu pot sa ii dau drumu la AC ca ii curge nasul baiatului meu cel mare si pe mine ma doare capul rau de #351;a AC..
Spor la exercitzii!
Baietzii mei
Ele spune:
Buna fetele!
Am tras chiulul de joi incoa..
.
Joi nu am avut chef, si vineri tam nesam ne-am trezit in masina, spre Roman, sa imi iau copila acasa ca plangea dupa noi. Astazi ne-am intors pe racoare ca ne-au omorat caldurile la mama. Nici sotul, nici fata nu au mai dormit de la ora 3 noaptea de caldura. 
Acuma imi dau seama ce bine e la mine in casa ..pai am 20 de grade in casa. E lux!!!
Si mi-am revenit si cu sportul.Am facut o ora si 10 min..ca ma mustra rau constiinta.
De maine iarasi pe baricade cu toate cele. Ma asteapta 2 sapt greleee tare la job, sper sa ajung acasa in stare sa fac antrenamentele.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
briza_marii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ele Nici sotul, nici fata nu au mai dormit de la ora 3 noaptea de caldura. ![]() Acuma imi dau seama ce bine e la mine in casa ..pai am 20 de grade in casa. E lux!!! ![]() |
20 de grade!!!1 Ohh! Vreu si eu!

Si noi suntem nedormiti din cauza saunei din casa. Ieri termometrul de la parterul unui bloc de langa noi, arata 46grade!!! A fost infernal de cald si afara si in casa. Azi am avut noroc ca am fost la un botez la tzara, si acolo a plouat...vai ce bine era. Din pacate, noi fiind nedormiti nu am avut nici un chef de dantzuiala. Noroc ca nici de mancare nu am avut chef, din aperitiv am papat doar branza si rosiile(ca erau proaspete, de tzara), si 3 sarmalute cu mamaliguta. briza_marii
z333 spune:
fetelor eu pe ziua de azi raportez....ciuciu...am mers pe jos vreo 3 ore ca am fost la shopping la real..se pune??? nu prea cred...si ca sa fie treaba completa iar am fost o nesimtita azi..am mancat vreo 8-9 mici cu bere si acuma ca sa pun capac am mancat o felie cam mare de tort tiramisu..nush ce dracu e in capul meu, dar de maine o dau pe iaurturi taticu' ca nu mai tine..billy, billy dar parca vad ca ajung iar la 60 de kg
..deja am aproape 51 de kg..sapt asta am exagerat big time nene

R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart
z333 spune:
si totusi ma bag la un pilates ca-s f suparata pe mine..
z333 spune:
nu m-am lasat
..am facut 1 ora de pilates...nu imi vine sa cred ca am rezistat cu burtoiul relativ plin 1 ora

..acuma ma duc linistita sa fac o baita
...inca ceva gagici,din proprie experienta va recomand in perioada de ciclu pilates ul..e f bun...tae bo nu pot sa fac la ciclu ca ma zgaltaie prea tare si ma cam doare burta, dar pilates ul e excelent..v-am pupat
somn usor
Ele spune:
waw waw...oare nu imi face mie refresh-ul pc-ul sau nu s-a scris azi nimik aici?? 
Margelute
Elena & Denisa
NOI