Tae Bo (5)
Raspunsuri - Pagina 7
Ele spune:
Ramo..ba pe mine sa ma bati..ca azi de lene nu am facut antrenament. 

Lumi pai tu in ritmul asta ajungi la 40.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
z333 spune:
elenoooo vb noi maine...pai ce faci?? hai ca poate te aranjez cu niste pilates ca dureaza doar 30 de min si nu e asa mult![]()
R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart
saryta spune:
30 min Ultimate ... mor cu caldurile astea .... n-am chef de nik
.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
andanii spune:
gata fetele am plecat ... pe la 7 plecam spre Croatia , via Trogir .... sa ne revedem cu bine
sa fiti cuminti si sa faceti tae bo zilnic 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
briza_marii spune:
Andanii ce te invidiez..mergi in Croatia 
. Si eu imi doresc tare mult sa merg, si mai ales in Plitvice. Din pacate anul asta, sansele sunt zero...avem alte 2 planuri maretze
: un "cuib" si un "pui" (ma rog..la "pui" nu se mai poate sa vina anu' asta..dar macar barza sa ne anunte ca e pe drum
)
Drum bun si vreme frumoasa, iti doresc! Ca in rest numai iti trebuie nimic, la cat e tara asta de frumoasa.
Sa ne aduci poze!
Eu azi, sincer, sar peste exrcitii. Am copt niste vinete pt salata
, asa ca la cata sauna am facut, nu mai imi trebuie nimic nimicutz
briza_marii
z333 spune:
salut gagici..eu deocamdata am mai framantat un aluat de pizza..dar pana se dospeste cred ca ma apuc de un billy si poate si de un pilates daca mai am timp...
elena stai linistita ca sapt asta am tinut=o in placinta cu dovlecei si pizze si nu am scazut sub 49..am vreo 49.5 ..deci e bine
z333 spune:
sunt o nesimtita
...deci..cat a dospit aluatul am facut un basic training de 1 ora..dupa aia m-am apucat de pizza..am facut 2 tavi si culmea nesimtirii au mai ramas doar 3 feliute de pizza din 2 tavi
..nu am mancat singura, cu olteanul meu si ca sa continue nesimtirea am mai baut si 2l de timisoareana( amandoi, nu singura) in timp ce am mancat
...am niste mustrari acuma de numa'...mai stau sa se mai linisteasca stomacul si bag un pilates ca prea am exagerat azi

P.S. oare ce ar zice Billy de mine acuma??
..cred ca ar fi foarte dezamagit
briza_marii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminitaguba oare ce ar zice Billy de mine acuma?? ..cred ca ar fi foarte dezamagit |

Fata, esti nebuna rauuu!!!! Las-o naibii de constiinta, ca la 40 de kg cu cotetz cu tot iti permiti sa mai faci execese din cand in cand PS. Si noi tot Timisoreana bem, ca e singura bere care imi place mie.E adevarat ca noi bem amandoi o cutie
Treci la alte activitati
ca si alea consuma calorii...si mai lasa-l pe Billy...du-te la olteanbriza_marii
z333 spune:
olteanul se uita l filme brizo, se pare ca nu ii arde de mine:))))...bai nene facui acuma un pilates, personal training ii zice..30 de min..m-a rupt femeia aia:))) simt ca lesin p'aci..o ora de-a lu' billy nu ma lesina cum m-a lesinat asta..m-a pus la un moment dat sa stau sprijinita numai in antebrate timp de 1 min..valeuuuuuuuu..fff greu nene...dar nu m-am lasat
....
brizo cum naiba, voi beti o cutie amandoi?:))) ohh boy...la mine din pacate berea deja a luat locul sucului..sa zicem ca macar am rinichii sanatosi, ca daca nu as face sport, olelei ce de kg as pune cred :)))...somn usor fetele, ma duc sa plonjez in cada
z333 spune:
WOWWWW...toata lumea someaza:)))..eu am fost harnicuta...raportez o ora de full throttle cu billy si 20 de min de pilates de ala greuuuu
...nu mai trageti chiulul gagici ca se pun suncile pe voi