Pestisori... pestisori... (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Crynutza, lasa asa ca e bineeeeeeeeeeee...nu iti mai bate capul .

Intrebare : unde se gasesc carut pt . gemeni , dar care sa fie unul dupa altul , nu langa .....ati inteles voi de care ....stau bebei fata in fata sau unul in spateleceluilat.este pt. o prietena care are 2 finuti gemeni , nascuti pe 10.07.2009 si care ar vrea sa le ia asa ceva pt. botez.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Scuzati greselile, dar imi este lene sa mai corectez.

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Crynutza, lasa asa ca e bineeeeeeeeeeee...nu iti mai bate capul .

Intrebare : unde se gasesc carut pt . gemeni , dar care sa fie unul dupa altul , nu langa .....ati inteles voi de care ....stau bebei fata in fata sau unul in spateleceluilat.este pt. o prietena care are 2 finuti gemeni , nascuti pe 10.07.2009 si care ar vrea sa le ia asa ceva pt. botez.

Dany

http://www.vanstore.ro/carucior-gemeni-duodeal-p-1340.html?osCsid=f384529409a16d8361a44e297518a83c

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Multumesccccccccccc......

Citat:
citat din mesajul lui babylina

http://www.littlebaby.ro/201-carucior-gemeni-duplex.html

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Cu placere, Dany!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'NEATA! 'NEATA!

Poftiti la !!!

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Si, horoscopul zilei, 15.07.2009:

- "Inca esti pe val si valul tine cat vrei tu pentru ca este doar in mintea ta. Complet rupta de lumea care tot striga la tine sa iti mai vezi si de indatoririle zilnice, nu faci decat sa lenevesti in lumea viselor."

- "Dupa o saptamana plina de activitati obositoare, ai putea gasi in sfarsit o zi in care sa te relaxezi si sa te bucuri de mediul tau familial. Totusi, nu iti permiti sa lenevesti. Gandesti pozitiv, iar asta se transmite si celor din jur. Este o perioada propice pentru scris sau pentru a comunica in mod original, cum numai tu stii sa faci. Sunt posibile inventiile si stralucirile de geniu. Totul conspira pentru a iesi in evidenta valoarea ta si calitatile tale unice si neobisnuite. Orice nelamurire cu privire la o relatie se clarifica acum. S-ar putea sa inchei o relatie, dar acest rezultat apare pe fondul multor alte probleme din trecut."

- "Intervii salvator in problema unui prieten, pentru ca el, fiind direct implicat, nu vede calea de iesire. Detasat si bine documentat, vei putea sa-i arati o cale care, daca ar urma-o intocmai, i-ar rezolva problemele foarte repede. Are nevoie de cineva care sa-l indrume, iar azi tu devii exemplu pentru cei pesimisti. Vei fi mandru ca prietenul tau a revenit la normal datorita ajutorului tau, fiind modul in care ii intorci, de fapt, un serviciu similar de care ai beneficiat si tu candva de la el."

- "Nu ar trebui ca astazi sa amesteci placerile cu afacerile, altfel te vei trezi ca negocierile vor dura mai mult decat realizarea propriu zisa. Incearca sa mergi pe o cale batatorita deja, pentru ca este mai sigura si nu dispui de timp pentru inflorituri. Invata, produ, construieste sau fa orice altceva care sa dea rezultate vizibile, in loc sa palavragesti, chiar si pe teme placute auzului ...si vederii! Ceea ce va conta va fi sa faci exact ceea ce spui si chiar sa executi rapid."

- "Vei fi pus in situatia de a arbitra o scurta disputa intre prieteni, ceea ce te va aduce, din nou, in centrul atentiei. Este posibil sa ai ocazia sa faci o cunstinta care ti-ar putea fi de un real folos in viitorul apropiat. Cel putin deocamdata nu este cazul sa te implici in activitati dificile, deoarece este putin probabil sa le poti face fata."

- "Astazi te vei ocupa indeaproape de cei dragi, rude, parinti sau copii. Gesturile tale de afectiune aplaneaza micile conflicte care apar pe alocuri."

- "Daca intentionati sa faceti schimbari in casa, acum este momentul, pentru ca va puteti baza pe ajutorul celor din jur. Va recomandam sa nu va enervati daca o femeie mai in varsta va bate la cap cu tot felul de sfaturi. Evitati cearta cu orice pret!"

- "Iti vei petrece ziua gandindu-te la planurile pe care ti le-ai facut pentru viitor. Le vei scrie pe hartie, sterge si scrie iar de multe ori. Nu te poti decide astazi? Lasa pe maine cand vei fi mai linistita."

Mi se pare mie? Sau, horoscoapele astea zilnice seamana cu cele din zilele precedente, doar ca au "vorbele" schimbate... continutul parc-ar fi la fel ... cel putin, pt. mine ... ... mdeh... in fine...

la toate & o zi cat mai buna! Pe mai tarziu.

Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata fetele

ieri n-am mai apucat ... am plecat de aici (lucru) si m-am intalnit cu doua prietene , apoi cand am ajuns acasa am avut musafiri care i-au stat pana pe la 12 noaptea cand va dati seama ca dush si nani

mai am azi si maine si vineri pleccccc
azi merg la tuns si epilat

ieri in discutii cu pretenele am constatat cat se schimba lumea in timp .... pe fetele astea le vad rar ... poate odata la 6-10 luni dar de fiecare data constat schimbari in comportament in vocabular .... ce chestie ... sau imbatranesc si mi se pare mie ?? oi fi eu mai dificila ???? nu detaliez ca ma incarc negativ .... in loc sa ma binedispuna intalnirea m-a cam enervat sincer ... nu e normal nu? sunt eu deplasata ?? o fi tot de la solzii nostrii??? sunt eu oare chiar asa sensibila??? offfffffffffff help my

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput