Pestisori... pestisori... (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

yeap, asa este. Dar eu am glumit cu coloanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui babylina

yeap, asa este. Dar eu am glumit cu coloanele.

si eu , si eu ... glumetele de noi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

si cata modestie e ascunsa in noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

plekati mai de la geamuri, ca se lauda pestoaicele

eu astept fetele , 2 prietene , care nu s-au mai vazut de mult si nu stiu una de alta acum, ca se vor vedea ....una m-a sunat sa imi dea o adresa sa trimit un cv si i-am zis sa treaca pe aici iar cealata ca ii e dor de mine ...si ii spun cand treci de la serviciu , opreste-te la mine

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

........si am scris asa pe fuga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

baby categoric pe fuga, ca de ne-am face o descriere speriem toate fetele din alte zodii
marami modeste pan' la loc comanda

nu ne laudam danezo ... ci ne autoevaluam

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Hai ca incet , incet, urniram iar bolovanul ........ si incep sa se adune iar pestii prin baltuta. Sau pana acum a fost prohibitie?

Mergi la inceput

Nu mai stiu sa pun poze. Asta poate pentru ca am si alta treaba de facut?!

Mergi la inceput

GAta am reusit.
Era o discutie pe aici pe forum despre scuturat. Scuturatul presurilor, al fetei de masa, genul asta de scuturat. Ma uit pe geam nimeni nu scutura. De ce nu scutura lumea? Ca eu , eu am scuturita. Eu daca nu scutur cearceaful de pe pat si patura in fiecare dimineata si seara, nu pot sa dorm. Si camd scot patura de pe pat seara tot dau si cearceaful jos sa il scutur. DEja stiu vecinii ce culoare de asternuturi folosesc....
Asa ca daca vreti sa ma gasiti in orasul asta mare ma gasiti usor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

oleaca

Hmmhhh... nu se pot pune coloane... io, am incercat sa "restrang" intr-un fel listuta, ca suntem muuulteee tare ... si pan'ajungeam la mesaje... era ceva drum lung ... dar, daca credeti ca, e scris prea mic si nu se citeste bine, revin la marimea initiala. Mie, si asa, tot mi se pare kilometraj mare pan' la primele mesaje ... mno, in fine... dati-va si voi cu parerea... ca, nu-i musai sa fie cum facui io... astept sfaturi .

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput