Pestisori... pestisori... (39)
Raspunsuri - Pagina 7
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!
Asa pe fuga, dar voi reveni cu povesti de tot felul.
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
andanii spune:
multumim cryna te-ai muncit nu gluma, ffff frumoasa ai facut listuta 
ochi verzi da ce scurta esti ![]()
of fetelor nu mai am chef de munca , deja nu mai am rabdare pana plec, si abia vineri la ora 17 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
Tethys spune:
Si, horoscopul zilei de azi, 14.07.2009:
- "Un barbat mai in varsta va ajuta cu sfaturi si reusiti sa aplanati un conflict in familie. Nu incercati sa va rezolvati singur toate problemele! Astazi nu va puteti concentra prea bine. Va recomandam sa nu refuzati sprijinul unui prieten apropiat."
- "Tu esti plin de datorii financiare si morale. Felul tau agresiv de a obtine anumite sume de bani te-au adus intr-o situatie disperata. Probabil ca vei iesi si din asta, insa va mai trece o buna perioada de timp."
- "Nimic nu te deranjeaza mai mult decat felul in care altii se eschiveaza de sarcini, dar tot obtin laude si aprecieri. Tu lucrezi onest, pe cai cinstite, depui eforturi serioase pentru a-ti indeplini responsabilitatile care iti revin, si, cand colo, altul nu face nimic dar, pe cai ocolitoare, ajunge in acelasi punct ca si tine. Daca profita de buna vointa ta sau daca ai dovezi ca triseaza, nu ar trebui sa taci si sa tolerezi, ci sa scoti adevarul la iveala acum."
- "Foloseste-ti experienta pentru a-ti impune vointa, fara niciun dubiu asupra capacitatilor pe care le ai. Poti sa demonstrezi tuturor care-ti sunt calitatile practice si, in special, unice. Fii gata sa semnezi pentru o intelegere ce-ti va fi dedicata azi, multe din temerile tale anterioare neavand loc in sistemul care se va construi o data ce un parteneriat viabil devine realitate."
- "Este posibil sa ai sansa unui castig cel putin multumitor. Pe cat posibil evita sa dai curs impulsivitatii de moment, deoarece ai putea avea neplaceri serioase. Energia fizica nu iti lipseste, dar iti este greu sa ti-o canalizezi spre un scop concret. Activitatile recreative te vor ajuta sa te mai relaxezi, dar si sa petreci clipe placute in compania partenerului de suflet."
- "Esti foarte hotarat sa-ti rezolvi toate problemele pana la sfarsitul acestei luni. Daca lucrezi intr-un grup de mai multe persoane, incearca sa respecti ritmul lor, pentru ca sa poti accepta rolul de conducator la fel de usor ca cel de simplu angajat. Faci pasi importanti in realizarea scopurilor tale. Orice implicare in domeniile de interese mai speciale te va ajuta sa progresezi in cariera. Ideile tale au o influenta puternica. Stiinta, filozofia sau religia par a detine raspunsurile pe care le cauti de mult timp. O dieta echilibrata si mai mult exercitiu te va ajuta sa-ti pastrezi o minte sanatosa intr-un corp sanatos."
- "Nu va fi o zi usoara pentru tine din punct de vedere sentimental. Te framanta ceva de multa vreme dar nu ai curajul sa vorbesti cu cel drag. Astazi o vei face. Consecintele? Nu foarte bune."
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Tethys spune:
S-amu... sa incerc a raspunde oleaca
...
Dany, multa bafta cu gasitul job -ului si apartamentului
.
Ely, bine ai revenit
. Bucura-te de
! Spor la treaba... siii... asteptam pozicile
.
Marami
, vizionat pozute.
Lume noua pt. mine
... Crismir, bine ai revenit
in baltuta. Numai bine si voua si te mai asteptam pe la noi
.
Andanii, ma bucur ca va place noua fata a capitolului
. Am mai miscorat din marime... ca, mi se parea cam lunga
... pana ajungeam la mesaje
, etc., etc.,... sper ca se citeste bine
... La mine, abia acum si-o facut efectul cafeaua
... Dam
dulce, ca sa ai rabdare pana pleci. Si, bineinteles, iti dorim un sejur superfain!!!
Baby, spor la treburi
.
Mihaela, doar atat
? Asteptam povesti
... si poze
in albumul comun!
Sper ca n-am omis pe nimeni
...
Io, incerc sa nu mai bag in seama ce ma poate supara
... macar atat... poznasul e bine... fu la plimbare
... de amu, tre' sa pape si la nani cu el
... fug si io... pe mai tarziu...
& 
daniela_daneza spune:
Cryna, multumesc!
Azi nu ma simt bine si ca atare sunt cam in reluare .Dar imi revin eu zilele astea ....
Dana , hai mai ai un pic de rabdare ..acusica e vineri .In Croatia plekati ? Doar tu cu Andrei ?![]()
Baby , spor la trebi !
pupacesc toata gasca de sirene 
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
MIHAELA , bine ai revenit!
te asteptam cu povesti si detalii si nu in ultimul rand cu poze .
Dany
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daniela_daneza Cryna, multumesc! Azi nu ma simt bine si ca atare sunt cam in reluare .Dar imi revin eu zilele astea .... ![]() Dana , hai mai ai un pic de rabdare ..acusica e vineri .In Croatia plekati ? Doar tu cu Andrei ? Baby , spor la trebi ! ![]() pupacesc toata gasca de sirene ![]() Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
Da in Croatia plecam la Trogir .... plecam cu autocarul doar eu cu Andrei , mergem mai multe mamici cu pitici ... sper sa fie bine , desi nu-mi prea placa ca plec fara jumatate , acuma o saptamana n-o m muri despartiti

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
babylina spune:
Multumesc de urari. Nu am reusit sa fac prea mult. Am pus inca o masina si am aspirat in dormitor. Ca mandrul meu nu vrea sa adoarma nici azi. Asa ca deocamdata muncesc la imbinat si dezbinat cuburi, piese de puzzell, strans culori incartit capace pe post de titirez si adunat ONI ( obiecte nezburatoare identificate) ( nu OZN) -uri de prin casa.
Cryna frumoasa prima pagina, dar eu mancai carcotici pe paine asa ca intreb, nu se poate face pe 2 coloane lista ca sa ocupe mai putin loc. Glumesc ( cred)!
Acum ma duc la inca o sesiune de strans culori de prin dormitor
andanii spune:
ne-am gasit pestisori si pestisori , care mai de care mai curioase mai sfatuitoare , mai sensibile , mai bagarete 
asa-i ????
ANDANII 

daniela_daneza spune:
daa, dar suntem cele mai tari 
nu-s altele ca noi ![]()
![]()
![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui andanii ne-am gasit pestisori si pestisori , care mai de care mai curioase mai sfatuitoare , mai sensibile , mai bagarete ![]() asa-i ????ANDANII ![]() ![]() ![]() "Licuriciul Emma din sufletul meu" "Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie" www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" ![]() www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" ![]() |
Dany