Pestisori... pestisori... (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Marami, verificat - ai pus poze !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Hei, trezirea !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ca miroase fain a . Multam Dany .

Io inca-s adormita ... avui o runda de trezire pe la 07.00, dar am mai stat olecuta in pat, dupa ce-mi facui serviciul matinal... Uff, ca imi scapai oleaca prea mult zahar in cafea si n-o sa ma ajute la trezit ... mdeh... asta e...
La noi, a iesit soarele in sfarsit dar, tot e racoare... chiar frigulet...
Fug sa mai citesc ce ati scris si revin io si la vorba ... la toate.

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna dimineata!
Gata m-am trezit, m-am trezit!
Mirela bine, ai revenit!
DAny , sunt cu ochii pe imobiliare. Daca aflu ceva dau semnal.
Marami vazut pozele .
Elyanne bine ai revenit de la mare. Ai vazut ce cumintele am fost noi?

"Vorbiti cand cuvintele sunt mai de pret decat tacerea, insa iubiti tacerea cand este mai buna decat cuvintele" Sf. Grigorie de Nazianz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata ... si eu pe baricade ... mai trei zile si plecam ....

marami vazut pozicile , superrrrr

danezo al tau e cutu ala??? doamnee cat e de frumos

ely bine ai revenit ce mai fac frumosii

cryna daca e dulce cafeaua te energizeaza mai repede , stiu io

crismir ce bine ca ai scris si tu cate ceva

baby azi ce mai faci??? ceasul cum s-a comportat ???

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Dana , catelul nu e al meu, e al nepotului , baiatul ala frumos in costum si akolo in poza era mic , acum e mare si obraznic , chiar aseara l-am vazut, este asa frumos , mai ales ca era si proaspat spalat ...nu e de rasa dar e frumos , seamana cu un labrador .... nu zic eu, zice lumea pe afara ...si de cateva zile face pipi ca si catei, ridica picioarul...are cam 9 luni ....

Dany

Mergi la inceput

Andanii ceasul s-a comportat frumos, ca i-am schimbat bateria. De facut am destule si azi( ca in fiecare zi). CAnd nu am nimic de facut inseamna ca sunt la hotel cu all inclusiv, dar si acolo se gasesc destule de facut. Intotdeauna faci cele mai putine lucruri atunci cand ai mult timp la dispozitie.
ieri dupa ce a adormit Bogdan, am inceput sa alerg prin casa sa vad ce sa fac mai intai. Am pus friptura de vita la facut, am mai bagat o masina , am spalat prin baie si cand sa ma apuc de bucatarie s-a trezit zmeul ca l-a speriat o musca. Si daca tot s-a trezit ne-a luat sotul la plimbare si am ajuns la Auchan. Am mai stat putin afara , am intrat in casa, am pus masa , am mancat, i-am facut baie lui Bogdan , l-am culcat, ( eu l-am culcat pe el si el m-a adormit pe mine) si s-a terminat ziua. M-am trezit pe la 2 am facut dush, m-am spalat pe dintzi si m-am culcat la loc.
Azi o iau de la capat, dupa ce ma intorc de afara ca in 10-20 minute plec

"Vorbiti cand cuvintele sunt mai de pret decat tacerea, insa iubiti tacerea cand este mai buna decat cuvintele" Sf. Grigorie de Nazianz

Mergi la inceput

Cryna, care mai este starea de spirit azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neata

Ce sa va zic... Am plecat pe fuga... nu stiu cand am adunat bagajul si am taiat-o ... iar acolo a plouat si iar a plouat ... ne-am pregatit cu piscina, umbrela, creme de protectie... si piscina a umplut-o ploaia... si-am golit-o dupa 3 zile de ploaie... cand am plecat

Acum trebe sa ma pun pe spalat... au murdarit atatea haine in noroaie

Am vazut pozele din contul comun O sa pun si eu cateva cand am putin timp... acum fug sa hranesc baietii

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Cryna, care mai este starea de spirit azi?

Hmmmhhh, starea de spirit e ceva mai bunicica azi ... dupa cum se vede, io avui oleaca chef de joaca... cu listuta de la inceputul capitolului ... daca nu va e cu suparare ... amu tre'sa fug si io la treaba... revin mai tarziu .

la toate. Pe mai tarziu.

Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput