Pestisori... pestisori... (39)
Raspunsuri - Pagina 10
daniela_daneza spune:
Neatza !
Cryna, multam* de cafea! Este binevenita , ca abia pe la 11.00 am facut ochi desi toata noaptea nu am prea dormit , mi-a fost f.f. rau ....de la rusii afurisiti
.....niciodata cred nu mi-a fost asa ....cred ca si starea mea generala are o influienta ......
Dana , parerea mea este sa eviti pe viitor aceste intalniri , daca nu iti fac bine.Sa stii ca intr-o vreme aveam si eu o prietena , o am si acum , dar atunci cand me intalneam cu ea imi era automat rau, ma agita si o perioada am evitat....sunt unele persoane care iti sorb energia si te incarca negativ .
Succe azi la cosmetica .
Baby, Ely, Marami.......sirenelor ...adunarea .
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
elyanne spune:
Neata... mai pe la pranz...
Io cu treburile mele... in recuperari... spal... si rufe, si vase... si mai am una-alta de lucru... in plus, ar trebui sa vad ce fac cu proiectul de la facultate
... parca vad ca ramane in ultima clipa 
Si caut sala pt. aerobic prin zona... de fapt sala stiu si e ok... dar nu am cu cine sa ma duc
... si singurica nu-mi vine sa merg... dar ar fi cazul sa-mi misc fundu... ca acasa oricat as vrea nu fac de buna voie ![]()
fug ca ma bazaie Mihai... e suparat
daniela_daneza spune:
Ely, spor la treburi ...si fugi la preferatul meu 
Dany
elyanne spune:
acu sunt... dar tot pe fuga... spal non-stop... bine ca se usuca repede
zici ca am fost plecati o luna 
andanii spune:
am fost si io plecata putin ... acu sunt aici , da ce sa va mai spun , sunt cam intoarsa pe dos de ieri de la intalnire
danezo cred ca inteleg despre ce vorbesti , parca imi ia toata energia ... asa e ... sunt persoane probabil 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
Tethys spune:

la toate... is prin zona... fara prea mare chef de vorba
... poate revin mai tarziu
... cu ceva chef de vorba, bineinteles
...

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
daniela_daneza spune:
hai Crynutza , indrazneste 
| Citat: |
citat din mesajul lui cryna77![]() la toate... is prin zona... fara prea mare chef de vorba ![]() #*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*# #*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*# #*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*# |
Dany
Tethys spune:
Hai, sa va pun, cateva bancuri
...
Maria cauta disperata un terapeut.
-Am o problema mare, doctore... De fiecare data cind suntem in pat si Ion are orgasme, urla ca un nebun de imi sparge timpanele.
-Draga Maria, e foarte normal, nu vad nici o problema in asta...
-Problema e... ca, ma trezeste!
Intra Gheorghe in libraria din colt,vesel si fericit...
-Auzi, caut o carte, am vazut ca o aveti in vitrina, aceea... "Cum sa devin bogat imediat"...
-Da. Mai am una doar, ai noroc,zice vanzatoarea... si scoate doua volume.
-Pai, nu cumpar decat unul, zice Gheorghe.
-Stiu, dar al doilea e Codul Penal, si le vand mereu impreuna...
Conferinta antialcool...
Miezul noptii. Un betiv se leagana din gard in gard, cind e oprit de un politist.
- Va rog frumos, actele dv. si sa-mi spuneti unde mergeti!
Betivul se uita lung si raspunde:
- Ma duc la o conferinta despre efectele nocive ale alcoolului si despre riscul betivilor de a deveni ratati.
Politistul se uita la el fix si intreaba:
- La ora asta? Cine tine o conferinta despre asa ceva la miezul noptii?.
- Nevasta-mea si, mai mult ca sigur, si soacra-mea.
Sotia intră în baie cu vibratorul în mînă. Trece o oră, trec două, trec trei. Sotul nu mai rezistă ,si spune:
- Draga mea, ce faci acolo atît de mult?
- Duracell! Duracell! Într-adevăr o viată mai lungă!
În praful de la marginea străzii o găină scormoneste insistentă după râme. Trece pe acolo un tir si-o calcă. Găina zace o vreme în praful de pe drum, după care îsi revine si, scuturîndu-se, zice:
- Ăsta da, cocosh...
- De ce se scutură cocosul cînd coboară de pe găină?
- Pentru că n-are mîini să si-o pună la loc.
Ion ii arata lui Gheorghe ce mai 'benoclu' si-a cumparat el si incearca sa-l convinga pe Gheorghe cat este de bun...
- Ma, Gheo, daca ai stii ca pot vedea orice!
- Da-l naiba de 'benoclu' ca nu e bun de nimica.
- Ba, Gheo, nu auzi ca am vazut duminica tot ce ai facut tu cu Marie!!!
- Ba, Ioane, ti-am zis ca nu e bun de nimica 'benoclu' ala, ca duminica io n-am fost acasa...
la toate...#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#