Pestisori... pestisori... (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Hai, sa incerc sa va inveselesc un piculet ... iote ce-mi zisasa Robert, azi-dimineata: "deci, spaland io vasele, azi dimineata, il avui drept companion pe Robert, bineinteles ... si, cum chiuveta se umpluse cu apa, niste farfurii erau scufundate... si, face Robert, de langa mine, pe un ton mustruluitor si stand cu bratele incrucisate la piept: "Iuuu... uite, vezi?!? Ai innecat farfuria! Esti fericita acum?!? Ca ai innecat farfuria??? Esti fericita???" ..." .

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Dana , eu zic sa iei akolo ceva sandvisuri, ceva de rontait , ceva dulce si apa .Nu se stie cat mergeti si doamne fereste sa nu se intarzie si sa nu aveti .Cateva fructe eventual ....

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Andanii, daca e drumul lung, nu cred c-ar strica s-aveti macar un sandwich-doua, acolo... o tartina, ceva de rontait... Hmmmhhh, nici io nu prea avui somn as-noapte ... abia spre dimineata atipii un pic, cand trebuia sa ma scol de fapt ... S-aveti o calatorie placuta si fara peripetii !

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Iote Dany... ca, scrisasaram amandoua odata ...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaa

andanii si io zic sa iei mancare pt drum... potisa faci niste samwisuri... ceva de rontait... Nu strica.

cryna

dany trebe sa-i fac poze... da' nu stiu daca se obs.

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Pertinenta observatia lui Robert !

cryna, observ ca mereu postam in acelasi timp

eu una m-am scos , se duce vecina la piata si am rugat-o sa imi ia si mie niste ardei, vreau sa coc

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

cred ca-mi iau totusi sic eva papa cu mine .... plecam diseara la 19.00 si o sa ajungem acolo maine pe la pranz pe la 11-12 .... deci facem 15-16 ore sigur o sa ne saturam de autocar
sper sa ajung cu bine
sper sa gasesc ceva retele sa mai intru sa va scriu doua vorbe

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Dana , va trebui sa te inarmezi cu multa rabdare , pt. drumul cu autocarul .

Dany

Mergi la inceput

nimeni vorbesc singura pe aici , am dat refresh de 100 ori...eu am spalat cateva lucruri de mana si am copt cativa ardei ...si ma chinui sa montez un ventilator ca sa il dau vecinei si nu imi iese , iar ca sa scot cutia e jal;e, ca este in debara peste care sunt zeci de cutii si de posete ......cred ca il dau asa si il va monta fratele ei maine ....

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

m-a trimis sefu sa cumpar inghetata si am profitat ca am fost la magazin si mi-am luat niste biscuiti, grisine lillo palilo, alune, migdale
am luat niste chifle sa imi fac sanvici .... cred ca pun numai cascaval si ardei

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput