Pestisori... pestisori... (39)
Raspunsuri - Pagina 13
daniela_daneza spune:
Bravo , ma bucur ca ati scris multisor si am avut ce citi .

eu acum 1/2 am aterizat acasa , am umblat de numa , la posta , la cablu, la vodafone si apoi prin plaza mall, am fost cu o prietena, si m-am uitat si dupa joburi, dar nu am gasit decat 2 locatii, unde am lasat cv ...si am aruncat si un ochi prin magazine .
prietena mea si-a luat niste sandale faine , mi-au facut cu ochiul si mie unele , dar stau cimintica ca nu am finante si cine stie cand gasesc job .....plus ca mai am si nsite datorii
dar sunt optimista si ma gandesc ca marei DD ...si voi reusi ...
in ceea ce priveste decolteul
eu numai asa imi cumpar si port unu la mana ca am ce arata
si asa imi place 
fetele sa va fie de bine tunsoarea
, maine am si eu programare la coafor , dar doar sa il intind ...alte operatii nu execut , poate saptamana viitoare sa imi iau un colorant , ca au aparut vreo 3-4 fire albe si nu vreau sa se vada ![]()
mihaela, nu am castigat la concurs , poate data viitoare .spor la treburi
si pupici Dianei sa se faca repede bine 
ely, ai reunit trupa
sa pui poze cu elena bronzata , si sa se faca repede bine la burtica 
Cryna, deci asa cu Robert , smecheras mare ...foarte bien asa trebuie 
pupici si revin 

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
dana , spor la bagaje 
cryna, multumam de bancuri ![]()
baby , te rog sa imbraci rochia si pe strada da ,ca esti sexy 
Dany
Tethys spune:
Dany, fruntea sus
! O sa gasesti tu, un nou servici pan' la urma
! Succes la coafat si vopsit
.
Andanii, terminasi cu bagajele
? Spor in continuare
!
Io
... v-am
-at pe toate. O seara placuta in continuare & noapte buna la toate
! Pe maine...
.
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
daniela_daneza spune:
da cryna , fruntea sus ..

ca doar suntem luptatoare , nu ![]()
Dany
daniela_daneza spune:
Imi retrag si eu ambasadele de aici .Pe maine! Somn usor!
Dany
Tethys spune:
'NEATA baltuta! Poftiti laaa

Tethys spune:
Bineinteles, horoscopul zilei, 17.07.2009:
- "Dimineata s-ar putea sa va schimbati programul din cauza unor probleme personale neprevazute. Un prieten de familie va propune sa va asociati cu el intr-o afacere promitatoare. Va sfatuim sa nu luati hotarari in graba."
- "O discutie foarte aprinsa cu partnerul de viata, sau cu cienva din familie degenereaza intr-un adevarat scandal. Trebuie sa fii foarte atent ca lucrurile sa nu mearga mai departe de atat. Foloseste-te de toate atuurile tale de comunicare, pentru ca ai destule!"
- "Nu esti multumit de rezultatul la care ai ajuns, desi ai facut tot ce ti-a stat in putinta sa rezolvi problema cu brio. Acum descoperi ca ar mai fi existat si alte variante sa duci totul la capat, dar ai ales o cale nerentabila. Suferi acum, cand calculezi urmarile actiunii incheiate, regretand ca nu ai dat tot din tine, ca nu ai investit mai multa energie, asa cum ar fi trebuit. Poate nu e chiar totul pierdut, ci mai poti face ceva pe ultima suta de metri, deci insista acum!"
- "Popu_laritatea ta este la limita superioara, asa ca poti miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a-ti largi cercul de prieteni. Traversezi o perioada in care ceea ce demarezi, chiar daca nu pare foarte important, te va urmari mult in viitor. La serviciu nu este cazul sa te implici in activitati deosebite, caci te concentrezi destul de greu si ai putea face greseli."
- "Experienta va conta, iar daca cineva, despre care stii ca-ti accepta unele dintre ideile tale, iti va pune intrebari, atunci ascuta-l(o). Poti sa inveti lucruri valoroase, chiar daca ceea ce vei auzi nu-ti va fi foarte pe plac sau lectiile primite sunt aparent dure. Totusi, esti intr-o pozitie din care poti castiga respect si o mai mare stabilitate. Foloseste-ti talentele native pentru a atrage atentia."
- "Ai multe ocazii astazi sa te intalnesti sau sa iti petreci timpul cu prietenii sau cu persoana iubita. In orice caz, ai grija la cheltuielile pe care le faci! O relatie amoroasa ar putea fi compromisa fara nici un motiv aparent intemeiat. Nu este o perioada prea fericita pentru a experimenta lucruri noi sau pentru a iesi din rutina. Intreaga situatie in care te afli nu evolueaza in favoarea ta. Daca ai nevoie de un imprumut, ar fi timpul sa vezi ce optiuni ai. Partea materiala a lucrurilor si intregul concept al valorii capata o tot mai mare semnificatie pentru tine in aceste zile."
- "Comunicativa si spontana, o tii una si buna cu chefuitul. E vineri, inca nu e weekend, si tu nici nu te gandesti sa iti faci timp si de alte lucruri. Fara griji si fara sa permiti cuiva sa te deranjeze din frumoasa stare de spirit, vei avea o dupa-amiaza de invidiat!"
- "Vorbeste mai putin, fii prudent si circumspect in privinta celor care te asculta. Tot ce spui acum poate sa se intoarca impotriva ta, daca nu ai grija. La serviciu esti plictisit si obosit de atatea treburi. Pastreaza-ti speranta. In curand te vei simti mai bine din punct de vedere fizic si moral. Pana atunci, organizeaza-ti riguros programul de lucru."
Tethys spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daniela_daneza da cryna , fruntea sus .. ![]() ![]() ![]() ca doar suntem luptatoare , nu Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
Bineinteles Dany, ca suntem luptatoare
dulce.Andanii, esti pe ultima suta de metri!!! Acus-acus pleci
! Distractie superplacuta
!
la toate sirenele... v-astept la vorba 
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Cryna, foarte buna cafeaua
!Horoscopul de azi e in proportie de 80 % potrivit.
Stati sa ma dezmeticesc si revin .
Dany
andanii spune:
gata bagajele ... mai am de adaugat cateva chestii cand ajung acasa , dush si decolarea 

pe la 1 azi noapte am terminat bagajele si numai bine cand dormeam calumea a sunat ceasul lui Andrei
are o minune de ceas pus pe birou (ceva de la bombonelele M&M f frumos ) care niciodata nu a sunat si nu a fost pus sa sune .... io nu stiu ce a patit , era 4 noaptea , nu stiam ce suna, de unde ... vai ce sperietura am tras 
abia am adormit dupa patanie ![]()
deja am emotii pentru drum 

nu stiu ce sa fac ... sa-mi iau mancare pe drum ? o sa mergem mai mult noaptea 

va pup pe toate
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"