Pestisori... pestisori... (39)
Raspunsuri - Pagina 12
ochi_verzi spune:
'neata!
Multumim, multumim!Sunteti niste dragute. 
Diana-i mai bine, dar o doare gatul cand inghite.Mai mananca lamaie, ia tratamentul si-i trece. Ieri a fost chiar bine, s-a jucat, era vesela si asta ma bucura.
Noi ne-am apucat si de curatenie generala cat mai are Mihai concediu.Am spalat covoarele si mai avem de intors casa cu susu-n jos si apoi cu josu-n sus.
De luni am si eu doua saptamani de activitate si voi merge impreuna cu Diana ca n-am cu cine s-o las. Ne luam carti, ceva jucarii si trece timpul.
Dany, cum mai este cu concursul acela?
Andanii, sa te distrezi si sa faci multe fotografii.
Cryna, ce mai face Robert?

si mai apar.
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
elyanne spune:
Neataaaa
Ochi_verzi multa sanatate. Bine ca isi face efect antibioticul.
Vizionat pozele. 
Cryna am tot uitat sa-ti zic... foarte frumoasa listuta. Multumim 
Mi s-a intors mandra acasa... s-a mai colorat la fata... a prins-o soarele
Si vad ca nu-i prea bine cu burtia... sper s-o dreg repede... si sa fie doar asta... sa nu dam in altele
Ca avem experinte de-astea...
Aseara am iesit cu toti trei la o terasa, sa ne intalnim cu niste prieteni... unul dintre ei tusea.. nici ei nu s-au gandit ca venim cu trupa... acu sper sa nu o iachiar asa, ca doar n-au stat nas in nas...
Tethys spune:
Mihaela, Robert este bine. Amu, e afara la plimbare
, bineinteles... cu bunica-su... Dupa-amiaza, cred ca vor fi din nou la strand... si ieri au fost... si zilele trecute, cand nu a pluat, bineinteles... Daca ati observat in poze (cele din contul comun
, acum), Robert e un superbronzatel
... mai ales fata de mine
... Mie, nu prea imi mai place strandul... ca, atunci cand eram copii... Asa ca, merge cu bunica-su
...
...
Hmmmhhh, zilele astea, fu cu bunica-su la platit facturi... si, pe drum, l-a tot servit bunica-su cu dulciuri, suc, etc.,... nah, mofturile
... La intoarcere, considerand ca i-a luat de ajuns, cand ii cere Robert inca un suculet, cad amandoi de acord ca, doar inca un suculet si gata... Ajung ei la chiosculetul respectiv, sa-i ia bunica-su suc... si, Robert face, catre bunica-su, contrariat nevoie mare: "Da', numai un suc am zis?!?"
... Siii, n-a scapat bunica-su, pan' nu i-a luat si-o jucarie
... Nu mai zic ca, lumea care era de fata la faza facuta de Robert, nu mai putea de ras... si de admiratie
... adica, cum stie sa le intoarca nepotelul
... si le are tare cu d-astea... cu intorsul
... intelegeti voi ce zic io, nu
?
Ely, mersi de complimentul adus listutei
si sanatate multa Elenei
! Sa-i treaca repede burticuta
! Multa bafta, sa nu ia raceala cei mici
.
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Tethys spune:
Si... cateva glume
:
Scufitza Roshie:
- Bunico, de ce ai ochi asa mari?
- Bunico, de ce ai urechi asa mari?
- Bunico, de ce ai dintzi asa mari?
Bunica:
- Hai gata, ca ma enervezi. Pune lupa aia pe masa si cara-te la ma-ta!
Adam se intoarce acasa noaptea tarziu. Eva, care il astepta fara sa doarma, il ia in primire:
"Te vezi cu alta femeie, nu-i asa?"
"Nu fi proasta, tu esti singura femeie de pe Pamant", ii raspunse el.
Mai tarziu, in timp ce dormea, Adam se trezeste gadilat pe spate.
"Ce faci acolo?", se enerveaza el.
"Tu ce crezi?!? Iti numar coastele..."
Vine Ion acasa de la oras, si zice catre Maria, hotarit:
-Marie, stinge lumina, trage jaluzelele, si in pat, iute.
-Ma Ioane, da' mai am de lucru.
-Daca'm zis, am zis.
Vede Maria ca n'are incotro, se conformeaza Se pune si Ion in pat, trage plapuma peste ei, si zice:
-No, acum Marie, sa-ti arat ce ceas cu fosfor mi-am cumparat.
Ion vine de la servici foarte suparat, pus rau pe cearta. Maria il astepta cu mancarea pusa pe masa. Atunci Ion, vazand ca totul e in regula, ia farfuria si o arunca pe fereastra. Maria, fara sa stea pe ganduri, ia masa si scaunul si le arunca pe geam spunand:
- Am inteles, vrei sa mananci in gradina!
Cica antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat, portarul Van der Saar zice:
- Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK?
Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute... La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si... "Romania 1 - Olanda 1, gol Mutu, minutul 90". Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Van der Saar, disperat, cu capul in maini...
- Ce s-a intamplat, mai Van der Saar?
- Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6!!!
Capitanul unei corabii, balbait de felul lui, urmarind in zare cu binoclul:
-Re...re.... repede, om la apa!
Sar marinarii in mare si-l scot pe unul in ultimul moment. A doua zi:
-Re...re.....re...... repede, om la apa!
Iar sar toti marinarii si scot pe unul gata sa se inece. A treia zi:
-Re.....re.....re....
Sar toti marinarii in apa iar, capitanul:
-Re.... rechini!
La ora de psihologie profesorul prezinta elevilor cele trei stari ale psihicului uman: starea de calm, de iritare si de enervare. Scoate un celular, formeaza un numar de telefon si spune:
- Alo, buna seara, as dori cu Gica! spuse profesorul.
- Gica nu locuieste aici! spune persoana (cu calm).
- Aceasta a fost starea de calm, spuse profesorul.
Formeaza acelasi numar de telefon si spune:
- Alo, buna seara, Gica este acasa?
- Domnule, v-am mai spus, Gica nu locuieste aicea! spuse aceeasi persoana (cu iritare).
Profesorul spune:
- Aceasta a fost starea de iritare.
Formeaza pentru a treia oara acelasi numar de telefon si spune:
- Alo, buna seara, Gica este acasa?
Persoana, de-a dreptul enervata, ii spune:
- Domnule, fir-ai tu sa fii... nu este nici un Gica aici!!!
- Acestea au fost cele trei stari, concluziona profesorul.
Bula, un elev inteligent, vine din spate si zice:
- Mai exista o stare in psihicul uman, o stare de disperare...
Ia telefonul, formeaza acelasi numar si spune:
- Alo, sunt Gica, m-a cautat cineva???
O zi buna la toate!
& 
ochi_verzi spune:
Am mai aparut si eu un pic...fac o pauza ca apoi sa mai trebaluiesc cate ceva si dupa 5 iesim la joaca.

lui Robert bronzolici.
Mey, cum sta treaba cu contul comun? Vreau si eu

Elyana
lucru de mana
babylina spune:
Neazta, am aparut si eu.
Ieri nu am reusit sa ma conectez deloc pe site. Nu stiu ce s-a intamplat. Toate site-urile de internet mergeau numai asta nu mergea.
Am reusit ieri sa ma tund
.
Si mi-am cumparat ieri o rochita smechera din alea cu spatele gol si cu fusta umflata, superba, la un super, super, super, pret.Nu cred ca o sa ies eu cu ea afara din casa ( are tot spatele pana la mijloc gol) dar vreau sa o aranjez putin.
sirenele din baltutza!
andanii spune:
ochi verzi ti-am trimis pm
baby si eu m-am tuns .. si mi-am luat tricouri destul de decoltate .... cred ca e perioada noastra 
fug acasa si ma apuc de bagaje 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
ochi_verzi spune:
Andanii, sar'na!
Am vazut poze cu fete vesele si frumoase

Mno, sa ma prind si eu cum sta treaba si fac si-un folder cu poze de-ale mele
Baby, de ce sa n-o porti? Ia fa tu o pozica sa vada si ochii nostri, ca-ti spunem noi cum stau lucrurile![]()
Eu port si cu decolteu si cu buricul la vedere si chiar ma gandesc sa-mi fac un top cu spatele gol ca asa inca n-am. In geeral hainele cu spatele gol sunt foarte feminine si sexy
Ma duc sa ne imbracam(nu ca am fi dezbracate, dar no...), sa luam rolele Dianei si sa iesim la aer.Trebuie sa-mi iau si eu ca atunci imi va fi mai usor...
Ne citim pe seara.
lucru de mana
Tethys spune:
ooooo, daaa... mai mult ca sigur e perioada sirenelor de a face achizitii "sexoase"
! Ca, si io, ultimele achizitii pe care le facui, pt. vara asta bineinteles, le facui cu decolteuri
, pantaloni scurti (o salopeta de fapt), trei sferturi, etc.,... sexy-sexy
... aaaaa, unul din tricourile noi achizionate l-ati vazut deja in poze... ala rosu cu bretelute
...
Deci, Baby, poarta cu nadejde si mandrie
rochita achizionata si felicitari pt. curajul de a reusi sa te tunzi
.
Andanii, spor la facut bagaje
.
Mihaela, plimbare placuta
... siii... asteptam pozutele in albumul comun
...
edit - ca sarii cu vederea
ca, si Andanii se tunse
... Deci, intradevar, e perioada sirenelor de a se face frumoase si sexy
!!! Eh, cine mai e ca noi?!?
&
&
&
&.................
.
andanii spune:
io pregatesc bagajele 
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"