Pestisori... pestisori... (39)
Raspunsuri - Pagina 15
Tethys spune:
Dany, nu esti singura
... is si io prin zona... dar, nu prea am ce zice
... na, facui cumparaturile, am o parte din mancare pe foc... trebuii sa-mi cumpar alti slapi
... ca, ceilalti m-or tinut doar o luna juma'
... nu-mi prea plac asa de mult astia noi dar, de nevoie si urgenta
... merg si astia
... mno,
si mai trec io pe icisa
... spor la treaba in continuare.
Pfuiii... ce cald eeeee
!!!
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Tethys spune:
Iote na! Ca, acu, mi-o lua Andanii inainte... cu trimisul mesajului
...
.
Deci, nu esti chiar singura
...
Tethys spune:
Io fug la treaba
... va sporovaiti voi doua
... daca nu va suparati
...
ochi_verzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cryna77 Bineinteles Dany, ca suntem luptatoare dulce.#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*# #*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*# #*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*# |
Da, da, asa este. Oricat de grea ar fi o problema o depasim in cele din urma si chiar suntem puternice in ciuda aparentelor.
Salutare! Ca uitai sa dau buna ziua.
Andanii, drum bun si distractie maxima! Te asteptam cu poze si povesti.

Cryna, e un scump Robert cu perlutele lui.

Dany, si eu am luat ardei sa-i coc.
Se pare ca suntem pe aceeasi lungime.Noi am fost la dentist, gingia Dianei s-a retras si nici urma de puroi.
Sper sa nu mai avem probleme cu maseluta asta. De scos nu poate inca s-o scoata pana nu iese molarul pt ca acesta s-ar inclina si cea care ar iesi in locul maselutei de lapte n-ar mai avea loc. Vom lua si Zimaflour, 200 de zile pe an, pauza si apoi iar 200 de zile... Are smaltul slab si nu-i suficient flourul din pasta de dinti.Eu mi-am schimbat doua plombe de la doi dinti si mai am de schimbat una si de plombat intre canini si dintii de langa ca vad ca sunt niste carii mici dar vor devenii mari de las asa. Mi-a tras o injectie ca era o carie mica langa gingie si m-ar fi durut, dar asa a fost ok.
Ma duc sa ma apuc de treaba, sa-mi spal geamurile, perdelele se le bag la masina si sa curat mobila...plus un piure si-o fripturica...nu mai zic de ardei

Am reusit si eu sa-mi fac folder cu poze in albumul comun

si ne mai citim printre doua geamuri si trei ardei.Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
daniela_daneza spune:
Dana , foarte bine si cred ca e bien sa faci sandvisuriel numai cu cascaval si ardei, ca la cat de cald este .Ti-a dat si tie seful inghetata ?
Cryna, spor la treaba! Ce gatesti ?
Mihaela, spor la treaba ! 
este cald de lesini ...si eu ma incapatanez sa nu deschid AC -ul ...rezist eroic 
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andanii spune:
| citat din mesajul lui daniela_daneza Dana , foarte bine si cred ca e bien sa faci sandvisuriel numai cu cascaval si ardei, ca la cat de cald este .Ti-a dat si tie seful inghetata ? ![]() Cryna, spor la treaba! Ce gatesti ? ![]() Mihaela, spor la treaba ! ![]() este cald de lesini ...si eu ma incapatanez sa nu deschid AC -ul ...rezist eroic ![]() Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
ooo daaaaaa, ca pentru noi am luat, vreo 10 cutii de Aloma si Amicii si parca Eliot ... binenteles ca am papat si io tiramisu, profiterol si cu fructe de padure, purcica ce sunt, ca doar trebe sa slabesc, da m-a gandit ca acuma si-asa merg in Croatia si-acolo au o inghetataaaa ,mama mama .... ca nu poti sa te abtii nici sa mori .... dar cand ma intorc nu mai mananc si gata
merg sa iau ardei din piata

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
crig72 spune:
pupici si de la o ratacita care nu a mai reusit sa va scrie nici macar un rand de mult timp.sper zilele astea sa citesc si eu ce ati mai scris si cat mai e vacanta sa tin ritmul cu voi.sper ca sunteti bine toate.
de ieri sunt cu Mariuca din nou la mama mea.nu i-a fost prea bine fara noi o saptamana asa ca am "zburat"imediat cum am putut la ea.acum e mai bine si sper sa-i fie si mai bine in continuare.
abia astept sa ma uit la pozele voastre si sa pun si eu cateva.
pupici si numai bine !
daniela_daneza spune:
| citat din mesajul lui crig72 pupici si de la o ratacita care nu a mai reusit sa va scrie nici macar un rand de mult timp.sper zilele astea sa citesc si eu ce ati mai scris si cat mai e vacanta sa tin ritmul cu voi.sper ca sunteti bine toate. de ieri sunt cu Mariuca din nou la mama mea.nu i-a fost prea bine fara noi o saptamana asa ca am "zburat"imediat cum am putut la ea.acum e mai bine si sper sa-i fie si mai bine in continuare. abia astept sa ma uit la pozele voastre si sa pun si eu cateva. pupici si numai bine ! mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7b841915e4d3f468ee5e00&skin_id=10&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Mariuca |
mi-a fost dor de voi
sa mai treci prin baltutza si sa pui poze co nor*mea 
Dany
daniela_daneza spune:
De luni iar incepe un concurs si am sa particip dinou , poate de data asta am mai mult noroc
....asa ca iar am sa va stresez cu voturi 
Dany