Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

iaurt+kiwi
suc de portocala cu gref

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

multumesc pt sfaturi fetelor!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Oana ce scurgere ai?Si eu am dar am inteles ca scurgerile devin abundente in sarcina si ar fi din cauza ca embrionul se protejeaza cumva .Eu mi-am facut analizele si vad ca nu mi-a iesit nimic.
Happymum iarta-ma!
Laviniaen felicitari si o sarcina cat mai usoara.
La mine greturile au slabit in intensitate si in sfarsit pot manca si eu ca omu'.Despre constipatie ...eu mananc atat de multe fructe incat sotul zice ca ar trebui sa stau numai la wc .De unde?Pepene, piersici,mere, pere,kiwi, suc de citrice, pepene galben, afine, zmeura,de toate am in casa si consum insa tot nu rezolv problema.Si pe deasupra si cel putin 2 l de apa.degeaba!E de la progesteron.Iau 8 utrogestan pe zi si ....din 2 in 2 zile mai rezolv putin problema.
V-am pupat pe toate!

7+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna burtici,

Noile venite, bine v-ati alaturat, sarcini usoare, greturi putine si bebei sanatosi .
Fetelor eu mi-am revenit cu constipatia, e aproape ok, dar continui sa iau o lingurita de miere dimineata pe stomacul gol.
Greata o suport mereu si eu, iar uneori rezolv cu suc de lamaie, sau fructe. Doar ca astea nu inlocuiesc mancarea .
Si somnul e prezent mereu.
Si mai am acele scurgeri maronii continuu, sunt ca niste fibre maronii. O fi de la utrogestanul folosit vaginal? Sincer nu ma vad luaindu-l pe gura.
O zi buna tuturor

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 8+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Kossir mie mi s-au rarit firicelele de sange maroniu ins acand pun utrogestanul si nu stau lungita in pat se mai scurge cate un fir.Nu are legatura utrog cu sangele si sa nu il iei pe gura ca este toxic pt ficat.Si oricum tie iti trbuie acolo jos deci tu il lasi fix la adresa nu par-avion.

7+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Oana tin pumnii!!!!
Azi la cine ai programare, la Ildi? Am visat-o noaptea trecuta

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Ma alatur si eu voua, dragi burtici!
Sunt si eu o proaspata burtica si foarte fericita pentru ca am obtinut aceasta sarcina pretioasa dupa 7 ani de incercari, care au inclus si 5 inseminari si 2 fiv-uri. Am ramas absolut natural, parca nici acum nu ne vine sa credem.
Am UM 18.06.2009 si DPN 24.03.2010
Maine intru si eu in 5 saptamani iar joi vom merge la echo sa-l vedem pe bebe mic cat un punctuletz!

Am vrut neaparat sa scriu la acest capitol 4 al subiectului pentru ca duminica, pe 12 iulie, cand a fost deschis aveam asa o presimtire ca sunt si am fost prima care am votat subiectul, eram pe faza cand a fost creat. iar luni, pe 13, aveam testul pozitiv in mana
N-am scris mai devreme..de emotii..

pe burtici si sarcini usoare!

Ioana 4+

animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

ioana_p76 felicitari si sarcina usoara, sa fiti sanatosi bebe+mamica

7 ani ...

sa ne tii la curent cum a decurs eco!

---------------------------------------------
vine bebe2 5+
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
poze

www.sevenalice.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana, asa am patit si eu cu maseaua de minte, ma lua noaptea si nu trecea decat pe la 3-4 dim dupa ce luam o jumatate de paracetamol. In timpul sarcinii mai rau a fost ca nu puteam sa iau pastile. Chiar mi s-au umflat ganglionii de sub maxilar din cauza maselei. Stomatologul a zic ca e ceva normal, ginecologul ca nu afecteaza sarcina....

Testul..... long story.... m-am dus la baie , l-am facut si l-am pus pe marginea de la ghiuveta cat timp m-am spalat de dinti, pe fata si am mai cascat ochii in oglinda. Cred ca durat totul undeva la 5 - 6 min. M-am uitat la test , negativ, l-am bagat in buzunar si am iesit din baie.
Azi dimineata am dat peste el in buzunar, ma uit , SOC : POZITIV. Acum nu stiu ce sa cred ..... Oricum mai sunt 4 zile pana la CM si aflu.

Asteptam vesti de la eco diseara

Denisa, in curand , Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

ioana_p76- bine ai venit. Super ca ai ramas natural dupa atatea incercari. Eu cred ca (,) copii vin cand vor ei, nu cand vrem noi ( din fericire sau din pacate , nu stiu ...)
Sarcina usoara si bebe la termen

Denisa, in curand , Doamne ajuta

Mergi la inceput