Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 21
kossir spune:
Honeybaby, sa zic felicitari, sau Doamne ajuta, dar sunt sigura ca e cu ochisori 

. Suntem aici sa te sustinem, hai cu un nou test
.
ioana_p76, bine ai venit, sarcina usoara 
.
ellanik, ai dreptate, m-ai facut sa rad, mai ales daca ar ajunge precum bagajele mele anul asta
.
Doar ca la mine firicelele sunt multe, se roseste, ma rog, se maroneste bine tamponul zilnic.
O seara placuta tuturor!
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
8+ sapt
oanaiacovita spune:
Servus burtici!
Bun venit noilor burtici!Sarcini usoare si la termen.
Ioana felicitari din suflet pentru sarcina.
Denisa
wow, asteptam confirmarea.
Am fst si noi la eco.
Este totul ok, dra mea l-a masurat pe bebe pe toate partile. I-am auzit inimioara facand bum-bum. Am plans cu lacrimi de crocodil cand am auzit. Este cel mai frumos sunet pe care il puteam auzi.
Avem 8 sap si 1 zi, totul pare ok, scurgerile pot fi de la infectia urinara, mi-a dat si ea sa fac urocultura si apoi voi lua ceva antibiotic.
Are 15,6 mm, am recuperat bine din diferenta. Avem DPN pe 1 martie.
Sunt topita dupa bebe, si sper ca totul va fi bine.
Noapte buna burtici!
Oana
8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ellanik spune:
Oana, super vesti.Ce ma bucur!Si bebe al nostru avea duminica 1 cm deja si am citit ca saptamana a8-a este o perioada de crestere alerta pt bebe.Mie duminica nu mi-a mai pus Doppler sa aud inimioara ca mi-a zis dr ca e periculos.Asta se face foarte rar deoarece de la ultrasunete se incalzeste tesutul din zona unde e bebe si are efectul unui tren accelerat care trece in viteza pe langa noi.Oricum pe ecran se vede colorat cum bate inimioara.Ca la discoteca!Orga de lumini .Iti vine sa-i mananci cand ii vezi ce repede cresc.Felicitari,Oana!
Kossir e ciudata sangerarea asta a ta.Nu ti-a dat dr nimic?Dar ce sa-ti tot dea dr daca tu umbli toata ziua pe maidan si nu stai cumintica?Bataie!
Honeybaby ne mai tii mult pe jar?Hai mai repede !Oricum esti gravi!Felicitari sincere!
Ioana
si aici la acest capitol.
7+
Eu si bebe il iubim pe tati !
Rebiana27 spune:
Denisa am convingerea ca e bebel, nu se pozitiveaza testele altfel!! 
Ioana felicitari pentru bulinutza din burtica! Sarcina la termen si copil sanatos! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ioana_p76 spune:
Va multumesc mult pentru primire!
Va doresc si eu sarcini usoara si la termen!
Maine merg la echo..nu mai am stare..
Ieri am avut si eu greturi de dim cam pana in ora 11 si mi-au trecut mancand niste nectarine, dar si alea abia au intrat. Eu chiar m-am bucurat ca am avut ceva greturi.![]()

pt burtici!
Ioana
5+

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
andra_s spune:
bun venit noilor gravi! uite asa ne creste gasca!
honeybaby exact asa am patit si eu, primul test mi l-am facut cu vreo trei zile inainte sa imi vina pt ca am visat ca sunt gravi, in primele minute doar o liniuta, apoi dupa cateva ore am scotocit in gunoi dupa cutie (sa nu radeti de mine) si soc: era slab pozitiv!!! a doua liniuta, oricat de palida, nu are cum sa apara decat daca este sarcina, deci felicitari!
va poop, nu mai stau, trebuie sa plec la serv.
GabyHila spune:
Neata:)
Eu am lipsit de la apel ca mi-a fost cam cu greturi 2 zile. Si am dormit 2 zile dar fac cuie in talpa in casa si am hotarat sa vin totusi la servici.
Eu mi`s pacienta de migrene si sambata noaptea m-a luat o frumusete de durere de cap..... 
am vomitat tot ce mancasem in ultima saptamana plus fierea
si tot nu mi-a trecut! Pe la 8 dimineata mi-am facut o limonada, am mai dormit 2 ore si nu ma mai durea cand m-am trezit! vazand ca functioneaza sa bine am mai baut o limonada! Si uite asa s-a dus durerea de cap dar m-a luat o aciditate la stomac... ptiiii! Sa speram ca nu ma mai iau durerile ca ma panichez la gandul ca nu am voie sa iau nimic!
Vroiam sa va intreb daca nu aveti o stare asa aproape febrila? Eu ma simt funky, zici ca am febra!
Mi-a zis o prietena ca s-ar ameliora greturile cu suc rece si dulce! Am baut si intradevar (autosugestia) functioneaza!
Eu mai am ceva analize de facut: glicemia de repetat (115 la prima), toxoplasmoza si ceva care se prescurteaza cvm?
Sunt pozitiva ca e totul ok.
Bun venit noilor mamici! Ma scuzati ca nu retin din cititul din urma, dar cred ca si uitarea ar trebui trecuta ca sipmtom de sarcina:)
Pupici, Gaby
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabyHila Neata:) Vroiam sa va intreb daca nu aveti o stare asa aproape febrila? Eu ma simt funky, zici ca am febra! Eu mai am ceva analize de facut: glicemia de repetat (115 la prima), toxoplasmoza si ceva care se prescurteaza cvm? Pupici, Gaby |
daaaaaaa gaby si eu simt exact la fel....o senzatie de fierbinteala usoara ...banuiesc ca e ceva normal.
Iar referitor la greturi eu am observat ca o zi mi-e bine pot manca normal...apoi a doua zi mi-e rau, greata, senzatie de voma...
Si eu trb sa merg la analize saptamana viitoare si tot asa am o lista lunguta. Prescurtarea analizei de care spui este cmv = citomegalovirus.
Pupici la toate fetele.
liliana_28 spune:
Buna dimineata,
Felicitari noilor burtici si multa sanatate.
Gaby sa stii ca uitarea a fost la mine (la prima sarcina) principalul si printre singurele simptome. Toata sarcina am ras la maxim din te miri ce prostie ca ajunsesem enervant de zambareata si uitam......acum imi spunea sotul ceva.....in cinci minte bagam mana in foc ca nu mi-a zis nik legat de subiectul cu pricina.
La mine a fost ceva la ordinea zilei treaba cu uitatul.
Astazi este ziua cea mare.....sa vedem daca vin rushii sau nu.
Va pup
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
GabyHila spune:
Ate_09 multumesc de lamuriri! si eu observ zile si zile la greturi! dar tot nu imi e totuna! luni am mancat paine cu unt si castraveti cruzi! doamne si ce buni mi se pareau!
Liliana m-am linistit! zici ca imi ia bebe toata capacitatea functionala a creierului! 
Voua daca aveti senzatie de acreala ce va trebuie? eu caut tot soiul de remedii, ca asta e gustul care domina la mine... acreala!
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!