Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
ellanik spune:
Nikole felicitari.
Happymum saru'mana pt urari .Se vede ca sunt din inima.Stiu ca sunt nesimtitoare sau insensibila(dar nu sunt asa...pot parea punand intrebarea stupida care urmeaza) dar ce s-a intamplat cu puiutul tau la 16 sapt?Daca nu vrei -stiu ca sunt subiecte delicate- poti sa nu imi raspunzi si sa ignori intrebarea mea.
7+
Eu si bebe il iubim pe tati !
honeybaby spune:
Nikole, Rebiana27- Sarcina usoara si bebe la termen
. Sper ca nu am uitat pe nimeni.
freedelia - La Multi Ani
, cu intarziere
.
Oana- sper ca esti mai bine si te-a lasat maseaua
. Pe mine la ajuta o pernuta pusa pe partea respectiva, mai ales dupa ce mancam. Durerea ma lua cam la 10 min dupa masa.
Denisa, in curand
, Doamne ajuta 
laviniaen spune:
Salutare pentru toate burticile!
Vreau si eu cu voi in odisee. Am 6+ si ma bucur ca v-m descoperit, e reconfortant sa gasesti alete burtici cu multe sfaturi bune ![]()
honeybaby spune:
Neata!
Un ceai ? o cafeluta
? suc
? Orice va ajuta
sa va treziti
unde V-ati ascuns
?
Denisa, in curand
, Doamne ajuta 
ate_09 spune:
neata!! Fetelor cum stati cu greturile?? Eu am perioade..o zi mi-e bine si mananc normal...apoi a doua zi abia miros mancarea. Am un kilogram de lamai in frigider si mai trag cate o cana de limonada si parca mai trec greturile.
oanaiacovita spune:
Buna burtici!
Nikole bine ai venit.
Ai un baietel tare scump. Poate faci si o fetita cu asa ochi superbi.
Ioana te asteptam cat mai repede cu un test pozitiv.
Denisa la mine problema la maseaua asta de minte e ca ma apuca numai si numai noaptea. Si doare de mor. Tin perna calda acolo, am pus si vata in urechi, degeaba. Doare ingrozitor. Si uite asa imi petrec eu noaptea cu dureri.
Sper sa treaca. Tu? Test ceva? ![]()
Lavinia bine ai venit!
Sarcina usoara si la termen.
Ate, exact asa e si la mine. Am zile si zile. De exemplu azi is mai ok, pe cand ieri si duminica am simtit ca nu mai puteam. Nici lamaile nu mai aveau efect.
Mie mi-a iesit la analiza de urina o mica infectie.
Mai mult ca sigur ca de aici sunt si scurgerile. Diseara la 19.00 am programare la eco. Tineti-mi pumnii sa vin cu vest bune.
Pupici la toate burticile si viitoarele burtici!
Oana
8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ate_09 spune:
fetelor dar cu constipatia cum stati???
Eu de felul meu cam am probleme cu asta...si pana sa raman insarcinata rezolvam cu ceai verde...dar acum??
Oare e indicat sa mai beau?
Voi va confruntati cu asa ceva? cum rezolvati problema asta?
laviniaen spune:
M-am chinuit ceva sa ma inregistrez, nu primeam confirmarea pe mail in inbox (intra la spam), dar va urmaresc de ceva saptamani si abia asteptam sa ma alatur. Datele mele sunt DPN 09.03.2010, DN 03.01.1981. Am uitat ceva?
Sunt la prima sarcina, asteptata de mai bine de 2 ani, si orice simptom mi se parea suspect. Am avut si eu o scurgere maronie si am dat fuga la urgenta, am luat niste supozitoare si utrogestan. Acum sunt mai bine si ma intrebam daca pot sa fac ceva sport, eram activa inainte, de cand cu bebe am stat numai in pat si simt ca ruginesc... Aveti idee?
Alice_ spune:
ate_09 ceaiul verde poti sa-l bei in continuare. Pe mine ma ajuta fructele cu multe fibre cum sunt caisele acum in sezon, dar regula este ca dimineata sa consumi ceva mai multe fibre si multe lichide.
---------------------------------------------
vine bebe2
5+
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
poze
www.sevenalice.ro
ggabriela spune:
Ma alatur si eu mamicilor de martie sfarsit inceput de aprilie; Ieri am aflat si noi tot in ziua in care trebuia sa ne vina rusii, ca o sa mai avem un ingerash! Lucram deja cu spor de 5-6 luni cu stimulare ovariana si tot tacamul! si iata rezultatul 
Suntem din nou in asteptarea unui ingeras in viata noastra. Il asteptam sa se alature celuilalt
. Sa ne ajute Dumenezeu
sa crestem sanatosi si frumosi! Asa ca 8 luni de acum inainte vom fi alaturi de voi.