Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
mami25_7 spune:
Buna si de la noi!Eu ma confrunt si cu o stare de ameteala de imi vine sa pic,dar stiu ca este de la utrogestanul pe care l-am luat oral,ca nu mai suport scurgerile si luni merg sa fac papanicolau si secretie si nu as vrea sa am niste resturi pe acolo.Apropoo,voi va spalati?mi-e mi-a spus ca sunt interzise spalaturile intravaginale,chiar daca folosesc ovule.
mami de David Andrei 02.10.07 si
7 sapt
lorex spune:
da? eu am intrebat doctorita care ma urmareste si mi-a spus ca pot sa ma spal intravaginal...
andra_s spune:
salutare burtici!nu am mai scris de cateva zile, vin tarziu de la serv si sunt asa obosita ... of, simt ca abia mai pot conduce masina in drum spre casa. ce ma bucur ca ne-am inmultit! si mai sunt multe mamici de aprilie de intrat in gasca. fetelor, stiti ce vroiam sa va intreb, la capitolul sani voi cum stati? mie mi-au crescut, mama-mama, si ma dor, mai ales seara cand renunt la sutien ... e teroare. voi?
va pup pe toate, nu mai pot sa stau cu ochii deschisi,sunt rupta dupa o sapt de stat la serv cate 11-12 ore pe zi ... of ... si mai am pana la prenatal o gramada ... sper sa rezist
... aveti grija de piticuti!
ellanik spune:
Eu stiu ca nu este voie sa faci spalaturi intravaginale deoarece ph-ul sapunului sau apei cu care te speli s-ar putea sa modifice ph-ul din interior ceea ce nu e bine din cate stiu eu.Si oricum nu poti curata bine urmele de la ovule .Eu am facut Et cu embrioni congelati si inainte cu 3 zile de asta am pus utrogestan .Inainte de ET mi s-a curatat acolo interiorul.Si nu a fost ceva placut.i atunci mi-a zis profu cu care am facut sa nu fac spalaturi intravaginale pt ca m-as putea rani sau ce am scris mai sus.Acum , fiecare face ce vrea.A! si mi-a mai spus ceva referitor la ovulele de Utrogestan .Sunt hepato-toxice daca sunt luate pe cale orala si ajung mai greu acolo unde e nevoie .De aceea se recomanda 6 pe zi -oricum se mai scurge o parte- sa fie suficienta cantitate.Mie pana acum Utrogestanul nu mi-a dat nicio senzatie aiurea si iau 8/zi .Ametelile sunt de la sarcina .Pupici la toate si bun venit noilor gravidute!

6+
freedelia spune:
Buna dimineata, burtici, in dimineata asta sunt un pic mai in forma si am intrat sa va salut. La noi greturile sunt non stop, ieri am facut o sedint de acupunctura si parca sunt ceva mai bine azi, dar nu vreau sa ma bucur prea devreme.
De ce se da Utrogestan la toate gravidele in Romania?? Ca va aud pe toate ca luati -- eu nu am luat la nici una din sarcini. Oricum, oral nici n -as putea sa iau ca mi se face rau si cand ma uit la pastilutele de acid folic, care sunt minuscule.
Noi mai avem 5 zile pana ajungem in Romania si abia astept -- daca n-ar fi drumul cumplit de lung, care ma ingrozeste.
Va pup si sa aveti un weekend placut!
Stefanna spune:
salut burtici,
shontac shontac si noi, cu greturi si stari de rau aiuristice tare.Azi doar am vegetat si acum spre seara mi s-a facut si mie mai bine.
Am fost la echo ieri si bebe are 7 sapt, si ii bate inimioara frumos de tot.Doamne ajuta sa creasca bine si normal.
Discordia, ce mai faci , da-ne un semn.
Despre spalaturi vaginale si eu stiu ca de mult au cazut in dizgratie si medicii mai tineri nu le mai recomanda deloc, din motive expuse de Elanik.
Freedelia, iti doresc sa iti fie bine pe avion.BAnuiesc ca mergi si cu copilasii spre Ro, si asta ti-ar mai lispi sa hranesti pestisorii.
Ma duc sa ma culc.As dormi de noaptea pana dim si de dim pana noapte.Eu am o problema majora cu mirosurile.Orice imi miroase a picioare nespalate, dar orice.Gatesc f greu pt cea mica si cu eforturi supraomenesti.Noroc ca o am la daycare si mi-o hranesc si aia acolo o masa pe zi, ca altfel nu stiu ce m-as face.
V-am pupi si sa auzim de vesti mai vesele aici la odiseea pruncisorilor de primavara.
VioletaH spune:
Burtici, multumesc de primire.
uta-ciun, noi ne-am mai intersectat pe la americance. Ma bucur ca esti insarcinata si-ti doresc o sarcina cat mai usoara si un bebe perfect. Nu stiu ce sa-ti zic de febra pe care o ai, e destul de mica si altceva decat Tylenol nu cred ca o sa-ti recomande nimeni. Asta e safe in sarcina si e bun la febra. Stari cald am si eu, dar fara febra, e doar senzatia.
Eu inca sunt bine, la prima sarcina mi-a fost foarte rau incepand cu saptamana 6, astept cu un pic de teama sa vad daca in sarcina asta imi va fi mai bine, ca nu-mi mai permit sa zac in pat ca la prima. Acum am un fugaret dupa care trebuie sa ma tin.
stefimic, felicitari pentru vestile bune, asa vreau si eu sa aud de la medic "e un singur bebe"![]()
Lorex, bine ai venit!
Vio
5s (17 martie 2010)+ &
Sean (16 martie 2008)
CoriMami spune:
Salut cu drag toate viitoarele mamici!
De curand am aflat si eu ca sunt ..insarcinata
si sunt extrem de vesela, iar sotul meu e si el in al 9-lea cer.
Studiam de ceva timp site-urile pt mamici, iar acum 2 luni am hotarat ca dam unda verde. Si...surpriza nu s-a lasat mult asteptata, prin martie speram sa faca oaaa
.
Inca nu ne-am anuntat familia, imi si imaginez fetele emotionate ale viitorilor bunici/ unchi/ matusi.
Dar inainte de toate, as vrea sa fac o eco. Insa pt asta as mai astepta 2 saptamani, sa si vedem ceva.
Inca ma simt bine, nu am greturi, dar am o tensiune in zona ovarelor, ca si cum maine imi vine menstruatia si ma dor sanii.
Sper ca totul va fi ok.
Va pup cu drag!!
uta_ciun spune:
cori, bine ai venit, felicitari si sarcina usoara
vio, ai dreptate cu febra, de fapt nici nu e febra, oscilez intre 98.8 si 99.2, si asta doar seara, inca nu am luat nimic
stefanna, ce coincidenta si eu am fost ieri, 17 iulie la eco si am vazut o inimioara de fix 7 sapt, cu 1 zi mai mare decat credeam eu...mi-au dat due date 4 martie, tie tot asa?
7+
Asa creste bebe
"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone
happymum spune:
felicitari uta, 
sarcina usoara in continuare.
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2