Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ajutoor!!!
Intrebare paranoica :
Azi starea de greata a cam lipsit .Am avut doar o senzatie accentuata de slabiciune, somn si ameteala.As avea motiv sa ma sperii?Va rog , cele cu experienta scoateti-ma din depresia in care am cazut .Urmatorul eco il am pe 27 si vreau sa astept pana atunci ca am facut eco saptamanal si stiu ca nu e tocmai indicat.De durut burtica ma tot doare, la fel si mijlocul, lipsesc afurisitele de greturi.Oare bebe o fi bine?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

nu e neaparat o regula sa iti fie greata zilnic. stai linistita si nu te mai stresa, te rog.
odihneste-te la noapte si maine o sa fii ok...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Happymum sigur?Nu ma parasesc gandurile aiurea.Noi am facut FIv si sansa de natual nu avem si cred ca nici alta de FIV din anumite motive.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

nu te gandi acum la rau. Dumnezeu sa iti ajute sa te linistesti, si sa aiba grija de bebic. sa citesti rugaciunea pentru pruncul aflat in pantecele mamii. iti doresc numai bine. hai, curaj si ai incredere.
sper ca maine sa fii mai bine.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata tuturor,

freedelia LA MULTI ANI, sa fii fericita si sa ai un bebe sanatos .

ELLANIK, ce faci, cum iti e? Sa stii ca nu e neaparat sa ai greturi permanente. Uite chiar acum imi dau seama ca eu care traiesc cu ele, in momentul asta nu am, efectiv. Ai inca stari de somnolenta, de slabiciune, o sa fie bine. Stai linistita. Si daca pana maine nu te linistesti, du-te la dr. Doamne ajuta!
CoriMami, bine ai venit si sarcina usoara si sigura.
UTA, felicitari pentru bebe.

fetelor eu va promisesem un ecograf cu puiutul meu, inclusiv cu un soi de electrocardiograma facuta de medic la 7 sapt si 3 zile, dar din pacate nu m-am gandit ca aici nu am scanner ca sa pot pune poza pe calculator. Deci pana mai caut, il admir doar eu si va spun ca e cel mai grozav .

Va doresc o duminica linistita.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 8+ sapt

Mergi la inceput

Oana si noi suntem mari!

Mergi la inceput

happymum, ce mai faci, pe cand vesti ?
LILIANA si voi, pe cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Salutare !
Am reusit si eu sa intru putin azi. Saptamanile care urmeaza vor fi la de aglomerate, dar nu va parasesc. Azi sper sa ies la cumparaturi. O sa cumpar si un test de sarcina , sper sa iasa pozitiv. Urmatorul CM ar fi pe 24 .

Weekend placut sa doresc

Denisa, in curand , Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna burtici!

nu stiu ce mi-a venit azi sa intru pe la odisee.. cred ca din cauza ca acum 2 ani candva pe vremea asta aflam ca sunt .. si uite asa m-a apucat o nostalgie si am ajuns aici..
Foarte frumoasa listuta!

Sa aveti sarcini si nasteri usoare, bebelasi sanatosi tun si frumosi foc!

ps.Vio, freedelia
Nelia pe la noi la randunici, nu mai vii? cum de esti pe aici?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

Buna burtici!

nu stiu ce mi-a venit azi sa intru pe la odisee.. cred ca din cauza ca acum 2 ani candva pe vremea asta aflam ca sunt .. si uite asa m-a apucat o nostalgie si am ajuns aici..
Foarte frumoasa listuta!

Sa aveti sarcini si nasteri usoare, bebelasi sanatosi tun si frumosi foc!

ps.Vio, freedelia
Nelia pe la noi la randunici, nu mai vii? cum de esti pe aici?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Pai ce sa fac si eu...cu speranta in suflet,miha,mercic de intrebare,andra sper ca e bine,m-am intristat intr-o zi cand am vazut ca pe crengutza sunt multi pui bolnavi,si nu am mai citi,sa nu intru in butoi....dar mai trec din cand in cand...frumos colajul,am vazut si eu....am intrebat la un mom dat de parole sa trimit poze,dar nu mi-a rasp nimeni.. pup andra mica

deChristian Ionut

Mergi la inceput