Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Alina_bubulina eu cred ca e o moda sa se dea tratament de sustinere. La noi la odisee cred ca 90% din fete au luat. Eu am pierdut prima sarcina la 7 s, dar apoi nu mi-a dat nimeni tratament de sustinere si am o fetitza in plina forma. Totul era ok, nu vad de ce mi-ar fi dat …

Ioanact cand am pierdut sarcina in ro (fara chiuretaj) un medic mi-a zis ca pot sa raman iar dupa 6 luni, iar altu dupa 3… In Franta una imediat, iar alta 2 … Eu am ramas dupa primul ciclu, adica dupa 2 luni .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

neatza fetelor deagi. cum stati cu greturile azi pe o asa mare caldura?eu cred ca mai trag o repriza de somn

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
7+
*mamica de fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

uauuuuuuuu ce grupulet v-ati strans mai mamici de 2010 va pupa o mamica de martie-aprilie 2009, cu un mutunel incredibil de scumpic. eram tare curioasa cate sunteti, v-am scris la primul capitol, cand nu stiati daca a aparut vreun mutzu mic. eu duminica fac un an de la conceptia sufletelului meu, pe 19 iulie a fost "marele eveniment"; va doresc sarcini cat mai usoare, bebei sanatosi si grasunei, si sa va sustineti mult in continuare; noi suntem foarte unite si ne ajutam mult, mai ales de cand au aparut bebeii; si in fiecare zi ne mai amintim ca acum un an era UM, ovulatia.... primele teste pozitive
va pupam mult, eu si Davidut mic
PS Davidut e in concursul de ratuste (daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

diana....sa iti traiasac puiul, sa creasca mare si sanatos .
este superb......ce mai rade el........

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Buna!

Multumesc mult de raspunsuri. Stiu ca este un tratament de sustinere, numai ca sunt suspicioasa, ca nu am niste analize pe baza carora sa ii dea de gandit medicului, sa iau 6 sa iau 10....intelegeti? mi-sa parut asa... hai de ia si tu astea, si-om mai vedea!

De luat le iau; nu sunt fitoasa dar iau 3 utrogestan deja, si nu inteleg de ce sa mai iau si asta, ca asa e la noi statistic? :(, sa ne facem patrate?

Va pup,

si mie imi e rau dimineata, pana ma pun in miscare e greu, mai ales ca eu am probleme cu colonul iritabil ,care si-a gasit momentul sa faca pe vedeta! cu balonari, bolboroseli...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

am venit si eu cu noutati. Am fost la control zilele trecute si mi s-a confirmat sarcina.
Avem 6 saptamani si suntem cat un samburel .
Ma inscriu si eu in listuta alaturi de voi:
DN: 15.09.1981
UM: 04.06.2009
DPN: 10.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna burtici,
Sunt o fosta utilizatoare de forum DP, pe vremea cand ma pregateam de nunta si ma inscrisesem la miresici de 2006...
Acum ma inscriu in randul mamicilor de 2010.
Am o luna de sarcina si ma simt bine deocamdata, usoare greturi si...dooormm si iar dorm..
Va salut si sper sa legam prietenii frumoase si utile!

PS: poate ar fi bine daca am posta aici, si medicul care ne urmareste pe fiecare, asa pentru schimb de pareri si experiente.Sunteti de acord?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Este al treilea mesaj pe care incerc sa-l duc azi la bun sfarsit. Sper sa reusesc.
Noi incercam sa ne acomodam acasa, nu e foarte greu, e doar caaaaald, asa de caaallld.
Ellanik, merci suntem bine, doar cu greturile de rigoare, permanente, greturi care nu ma impiedica sa mananc, sa mananc, mereu. Raportez si o proaspata constipatie care ma deranjeaza teribil si ma ingrijoreaza, dat fiind faptul ca la celelalte sarcini nu am avut asa ceva. POate schimbarea mediului?
Si somn si chef de nimic, ca sa nu spun lene .
Spun bun venit noilor gravidute, sa aveti sarcini usoare, la termen si bebei frumosi, sanatosi
Ma alatur si eu celor cu "calduri" mai ales picioarele imi "ard" adeseori, sic elor cu "intepaturi" in ovare, care sunt normale, am inteles.
De asemenea nu suport nici un miros de deodorant, parfum, sapun, chiar si pasta de dinti.

Discordia cum esti?
Child si tu?
Vai ce multe ne-am facut, nu mai tin socoteala, dar sper ca pana la sfarsit sa ramanem toate si sa ne familiarizam foarte bine
Va pupic pe toooaaatele si va doresc o seara placuta

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 8+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salut fetele, sunt tare fericita, acum am ajuns de la dr si suntem super bine.
avem un singur bebe, de 8 sapt si 2 zile, are 3,5 cm si l-am si vazut, au inceput sa se evidentieze membrele, caputul, ce nebuna sunt parca as fi la prima sarcina, dar ma bucur ca suntem bine.
pentru starile de voma mi-a zis sa ma duc sa-mi faca perfuzii si o sa-mi mai revin, am de luat totusi pentru sustinerea sarcinii duphaston.

KOSSIR ma bucur ca ati ajuns cu bine si va doresc o vacanta placuta si odihnitoare.

bun venit noilor gravidute si voi cele de la care asteptam cele 2 liniute ce faceti?

va pup si va doresc o seara placuta.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Pupici la burtici!
Am venit si eu acasa, s-a dus saptamana asta.

Vreau sa urez intai bun venit fetelor noi si sarcina usoara si la termen, iar apoi un bebe sanatos si norocos.

Greturi, dimineata am dat si eu la rate, daca nu mananc imediat ce ma dau jos din pat, ma apuca. In rest pana la pranz stau cu nodul in gat, seara e mai ok.

Somn, atat casc si eu la birou, de ii inghit pe toti colegii

Kossir adevarul e ca ai nimerit in perioada cea mai calda pe anul asta. Pana saptamana trecuta ploua zilnic, acum ne topim. Ciudata vara.

Stefimic, felicitari pt bebele maaarree Wow, cred ca e cel mai mare de aici. Sa mearga totul la fel de bine pana la 40 de sapt.

Va pup pe toate.

Oana 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput