Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
kossir spune:
Buna fetelor,
Va scriu din Romania, foarte bucuroasa ca am ajuns cu bine. a fost greu, mai ales drumul cu masina de la Bucuresti acasa la Calafat. In rest, ok, oboseala, bagaje care nu au ajuns cu mine odata ci a doua zi, (apropo sa evitati Alitalia), dar totul e bine cand se termina cu bine.
Mai am inca scurgeri maronii, dar cred ca e spre bine, asa simt.
Acasa e super, doar ca e mai cald ca in Maroc
. Acolo eram langa ocean si era super.
Merg in urma sa mai citesc, acum nu spun decat bun venit noilor gravidute 

.
Sa aveti o zi buna

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
7+ sapt
Alice_ spune:
Si eu beau 1 cafea pe zi, doctorii aproba de regula pentru ca e mai bine decat sa iei analgezice contra durerilor de cap.
Deocamdata nu am niciun fel de probleme cu mirosurile sau gusturile, sper ca asa si va ramane. La voi cand au aparut greturile? In care saptamana?
---------------------------------------------
vine bebe2
5+
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
poze
www.sevenalice.ro
discordia spune:
buna, fetelor! tocmai am venit de la medic si pot spune ca m-am dus bou si m-am intors vaca

Nu am reusit sa merg la Buc deoarece nu aveam cu cine sa las pitica caci sotul a fost chemat de urgenta la servici, iar in armata ordinele se executa. Asa ca am facut o eco normala la noi in oras, transvaginala nu am gasit nicaieri.La eco, dr. nu a vazut nici o sarcina nici in uter, nici extrauterina, mi-a spus in schimb ca endometrul este foarte gros, are 18.76 mm si ca este propice pt instalarea unei sarcini si ca este posibil ca sarcina sa nu se fi implantat inca in uter, dar nu exclude nici posibilitatea unei extrauterine.Mi-a mai zis sa astept o saptamana si apoi sa mai fac o eco caci atunci se va vedea indiferent ca este intrauterina sau extrauterina. Dupa intoarcere de la medic am mai cumparat un test care a iesit si acesta pozitiv, asa ca eu chiar nush ce sa mai cred. Sunt atat de bulversata, iar o saptamana mi se va parea o eternitate. A, mi-a mai zis ca sarcina oprita in evolutie si eliminata in urma sangerarii care am avut-o este exlus sa fi fost vb de asa ceva caci s-ar fi observat ceva urme pe uter.
Va pup gravidutelor si sper sa nu treceti nici una prin asa ceva!
mamica de fetita si
5+
ancadragoman spune:
Da ma dar daca ecograful este praf nu are cum sa vada o sarcina asa de mica,plus ca grosimea endometrului arata clar ca este o sarcina acolo.Eu zic sa te linistesti si sa incerci sa ajungi la un ecograf ca lumea
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
ellanik spune:
Discordia, linisteste-te .Poate nu e nimic grav!
Kossir welcome to Romania!
Alice_ la mine greturile au inceput din sapt a6-a si au crescut in intensitate.E ceva tare neplacut dar asta imi confirma mie ca bebe traieste si creste.Azi am si varsat chiar.Despre cafea nu zic nimic pt ca mie imi e greata de orice .
Bun venit noilor burtici!

6+
Alice_ spune:
Discordia stai linistita, sunt inca in folosinta multe aparate de ecograf din anii '70
aduse second-hand. Iti dai seama...
Tu sa nu-ti faci ganduri negre, fii calma si cu incredere. Poate reusesti in zilele urmatoare sa mergi la un ecograf normal, si nu va fi nevoie sa astepti o saptamana (o vesnicie) 
---------------------------------------------
vine bebe2
5+
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
poze
www.sevenalice.ro
GabyHila spune:
Criminal rau se te puna sa astepti o saptamana! Da o fuga la Bucuresti la o eco intravaginala ca intr-o saptamana inbolnavesti copilul de depresie... Doamne fereste!
Kossir bine ai venit!
O zi buna fetele, fara problema,
Gaby
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
freedelia spune:
Fetelor, eu sunt disperata, mi-a fost atat de rau astazi ca nu am facut altceva decat sa stau in pat, copiii au stat la televizor cu mine in pat 5 ore, pana a venit femeia, nu au mancat decat biscuiti si alte prostii pe care si le puteau lua singuri.
Nici nu stiu daca e greata de sarcina sau o indigestie cumplita, ca ieri am mancat niste chestii mai ciudate si azi am avut crampe si diaree, nu numai greturi cumplite.
Sunt atat de disperata ca maine am facut programare la acupunctura, mi-au spus cateva mame ca au avut rezultate excelente cu metoda asta si mi-a cofirmat si doctorita mea ca de cate ori a trimis paciente la acupunctura au avut rezultate imediat. Ma rog sa mearga si la mine ca nu mai pot...
Va pup si scuze ca nu am nimic de adaugat, nici nu am putere sa stau in fund sa citesc...
ancadragoman spune:
Sunt niste bratarici care prin presopunctura mai taie din greata ,se numesc sea band si se gasesc in farmacie
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
GabyHila spune:
Freedelia eu am observat ca mananc numai idiotenii. Adica nu, mancaruri prea diverse care devin ciudatenii in combinatii. Mananca mai putin si cum mancai inainte. Sunt sigura ca de la mancare este. Ia un ceai ceva, o supa , un suc de lamai 
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!