Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

dianami am scos data de nastere a mamicilor din lista de sus, caci nu are rost sa apara de doua ori informatia asta. dar ce zici tu despre copii, nu o fac... e tare placut sa vezi si copiii cat sunt de multi si cati anisori au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Discordia, ai grija. Stai cuminte pana maine si sa faci eco TV, spui ca e urgenta si te vor baga printre programari.

Mar_apr_2010 (ca nu stiu cine esti ), nu ziceam sa scoti copilasii, ci doar datele lor de nastere, pe care sa le punem separat la aniversari, eventual numele copiilor cu alta culoare decat mamicile. Adica in lista de sus ramane doar numele lor. Ca si mie mi-s dragi acolo .
Luati si voi asta ca propunere, nu trebuie sa fie cum zic eu. Mie imi plac lucrurile simple.
Si inca ceva: mamicile sunt asezate dupa DPN sau UM? Ca nu-mi dau seama exact...

Diana 8+, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

dianami eu fusesi... am trimis mes de pe adresa aia.
pai sunt in ordinea UM, asa le-a asezat oana, si cred ca e corect, avand in vedere ca inca nu se stie dpn-ul prea clar.

acum am inteles, deci zici sa punem si ziua de nastere a copiilor jos, la lista cu aniversari?
e buna ideea. maine o sa modific.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Burtici de prunci pretiosi, vin si eu in grupul vostru si am mari emotii...Parca nu-mi vine a crede ca voi traversa o noua odisee de martie-aprilie, imi revin atatea amintiri...

datele mele:
DN: 30 aprilie 1975
DPN: 17 martie 2010

Felicitari celei care a dat numele odiseei, imi place la nebunie!

Vio 5s (17 martie 2010)+ & Sean (16 martie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimi fetelor, noi nu suntem prea bine, am avut ieri dureri de burta rau de tot, incat o ora nu mi-am putut schimba pozitia, am sunat dr si mi-a zis sa fac un echo, ea fiind in concediu, ca sa vedem daca este intrauterin fixata bine, si daca da sa incep sa iau duphaston.
sper sa fie bine, dar am gasit liber la echo abia maine la 3, in rest sunt la pamant cu starea de rau si de voma.
voi ce mai faceti impotriva starii de voma?

VIOLETA bine ai venit si sarcina usoara in continuare.

sper sa fiti toate bine si sa nu mai aud de probleme, abia astept sa trecem in trimestrul 2.
va pup si sa aveti o zi buna.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Stefimic stati cuminti in pat si iti tin pumnii azi la trei sa fie bine!

Mie mi-a trecut intr-o seara starea de nod in gat cu o limonada concentrata! De 2 ori mai multa lamaie si multa lamaie!Chiar mi-a schimbat starea!

VioletaH bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara!

Discordia incearca macar sa te mentii putin optimista! ca nu degeaba se zice ca de ce iti e frica nu scapi! va tin si voua pumnii!

Dianami la fel si pt tine si sa te bucuri de Andrei!

va pup pe toate!

Gaby

Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Buna dimineata!Suntem bine,doar ca ma supara greturile,dar imi trec cu rosii reci..Me dr mi-a dar trimitere la fundeni la dr Uscatescu si mi-a dat si un nr de tel sa sun dar nu imi raspunde nimeni.Poate cineva sa imi dea detalii???M-as duce maine pana acolo asa fara programare dar imi e teama sa nu fac drumul degeaba.Si inca ceva,voi ati renuntat la cafea???eu nu reusesc,daca nu beau ma ia o durere de cap de mor.Pupici si sa auzim numai de bine.

mami de David Andrei 02.10.07 si 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Fetelor sunt terminataAzi pe la ora 4 m-au luat niste dureri groaznice de burta, mult mai rele decat cele de la menstruatie, am luat 2 pastile no-spa si abia dupa 2 ore m-a lasat cat de cat durerea. Apoi am avut o usoara sangerare, nu scurgere maro, ci sange. M-am dus la urgente unde am gasit o dr. vai de capul ei, nush cum de o mai tin astia la spital, in fine, mi-a facut un control si mi-a dat sa iau no-spa si niste ovule de sustinere, voia sa sa ma interneze, dar am refuzat. Asa ca maine dis de dimineata voi merge la Spitalul Polizu din Buc la dr cu care am nascut, sper sa o gasesc, mi se pare o ora prea tarzie sa o sun acum, daca nu o voi gasi voi face o eco la sanador, sper sa pot si fara programare.Durerea de burta o am si acum, ma inteapa tare rau si sunt foarte balonata. Imi fac griji sa nu fie vreo extrauterina, mai ies testele de sarcina pozitive in asemenea cazuri? Ce sa mai, sper sa nu se fi intrerupt sarcina din evolutie, poate este si la mine tot dezlipire de sac ovular ca la dianami. Doamne ajuta sa fie totul bine

mamica de fetita si 5+

daca inca sangerezi sa iei ovulele pe gura ca le elimini daca le pui vaginal si nu au efect.Si la extrauterina iese testul de sarcina pozitiv .Acum eu te sfatuiesc sa stai linistita la pat ,sa iei no-spa la 6 ore si sa incerci sa ajungi la dr cat mai repede sa vada despre ce este vb.Asa am patit si eu cu Maria tot la 5-6 saptamani si cu tratament si patut am dus sarcina la capat

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Uff fetelor...primele 3 luni sunt mai grele. Stati cumintele in pat, mergeti la medic dupa caz si sa nu ridicati greutati. Lasa ca trec si lunile astea si apoi va fi mai usor.
Noi lucram la bebe cu drag si spor dar abia pe 21 va fi ovulatia. Parca nu mai am rabdare si abia astept sa vad un test pozitiv!
Alexia ma tot intreaba daca e Xenia e in burtica ( asa ii vom zice de va fi fetita). Noi o tot amagim ca e inca pe drum...

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Mami25 eu fara cafea sunt ca fara cap! Beau una pe zi dimineata! Vorba unei prietene parca nici nu ma centrez daca nu beau cafea! Dar incepe sa imi dea cu rest gustul! Azi e prima dimineata cand mi-a picat rau cafeaua! Sper sa nu continue, ca am tensiune mica si nici nu ma pot ridica din pat!

Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!

Mergi la inceput