Burtici fericite de septembrie-octombrie (98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna dimineatza kiki...am baut deja cafeaua. si cam scumpa la vedere in ultima vreme...pe unde ai bantuit?

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Buna Maria!!!Am fost acasuta DAR cu sotul ...si am profitat de el weekendul asta (in sensul ca in restul saptamanii vine acasa pe la 7 jumate 8 si abia am asteptat sa stau mai mult cu el).Apropo de Sergiu, aproape l-am convins pe sot sa pune la un bebe numele Sergiu. Este numele pe care l-am dorit dintotdeauna pt baietelul meu, numai ca se pare ca sunt 2 baietei

KIKI 28+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Sar'naaaa pentru urari!

Kiki, nu am mai stat atat pentru ca duminica dimineata nu era nimeni la camera de garda, dar am nimerit eu intr-un moment prost si a tipat dr la mine la telefon de pomana, mi-a crescut instant tensiunea si cand a ajuns sa ma consulte si-a cerut scuze, ca practic nu avea nimic cu mine....am oertat-o ca toti suntem oameni....dar eu sunt tare sensibila....bine ca a trecut.

PS: am descoperit si de ce a zis ca are cracii lungi - FL = 5.5cm, si media la 28 sapt este de 5.3!Fotomodeala lu' mama!

----------------------------------------------
Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Neatza si de la noi! Azi am traseu. Cea mai importanta oprire la dr. pentru control, sa ii vedem pe grasi.

31+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Bafta azi la control. Te asteptam cu vestile bune!!!Si eu o sa ma duc joi...si am iar emotii...

KIKI 28+ si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Sar'naaaa pentru urari!

Kiki, nu am mai stat atat pentru ca duminica dimineata nu era nimeni la camera de garda, dar am nimerit eu intr-un moment prost si a tipat dr la mine la telefon de pomana, mi-a crescut instant tensiunea si cand a ajuns sa ma consulte si-a cerut scuze, ca practic nu avea nimic cu mine....am oertat-o ca toti suntem oameni....dar eu sunt tare sensibila....bine ca a trecut.

PS: am descoperit si de ce a zis ca are cracii lungi - FL = 5.5cm, si media la 28 sapt este de 5.3!Fotomodeala lu' mama!

----------------------------------------------
Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Wauuuu, chiar fotomodel. In privinta doctoritei, e bine ca si-a cerut scuze...si eu sunt f sensibile la faze din asteacred ca ma si apucam de plans...

KIKI 28+ si

Mergi la inceput

Alex, vreau sa te mai intreb ceva...tie ti-a spus dimensiunile astea la un ecograf normal? Ca mie oana acum nu mi-a dat asa detalii...si ma gandesc daca acuma joi imi va zice si mie ceva dimensiuni

KIKI 28+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna dimineata si de la mine!

de 1000 ca tare mi-a fost dor de voi. Nu ma certati daca nu sunt la curent cu stirile (cred ca le-am pierdut de pe la cap.94 sau cam asa... ) dar nici nu prea am cum sa recuperez chiar tot ce ati scris.

Sambata ne-am intors de la Mamaia, unde ne-am simtit foarte bine: in sfarsit am avut un concediu fara probleme. Cum am putin timp voi pune poze cu burtik bronzata :)

Fug sa va citesc

Ramona

Tudor Gruia 28+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Helou de dimineata, na ca pot sa scriu si inainte de 1. Nu ca nu m-as trezi dar de obicei mai citesc, mai muncesc pana la pauza.

Astazi este ziua fetitei mele mult iubite, a printesei mele adorate, ocazie cu care ii spun ca mama o iubeste enorm, ca inseamna totul pentru noi si zi de zi ne minunam cat e de dulce si de buna si ca suntem binecuvantati ca o avem. SI este si cea mai tare coechipiera din lume , e cu noi si noi cu ea in toate. Si dupa cum mi-a spus dimineata are "daoi" - un 'o' mai deschis asa.

Am serbat-o pe ea sambata si pe sotul, de fapt a fost ziua sotului sambata, a fost frumos frumos, lume multa, galagie, mancare buna, tort bun, rasete si veselie, nu prea am facut poze insa au facut restul si cand le primesc le postez. A primit cadouri, a suflat in lumanarea cu 2, a ras de s-a prapadit cand i-am cantat la multi ani, a fost super. Si sotului la fel, numai ca el nu a ras cand am cantat si nici nu a strigat "babooooo" - adica "bravo" si sa bata din palme la final

Asa, sa revenim la oile noastre (ce haios suna asta in engleza, aveam o gramada de expresii romanesti traduse in eng pe un email din ala de circula dar nu il mai gasesc, so, let's go back to our sheep , maioneza nu e buna pt ca poate fi (sau nu) infectata cu diverse care fac rau cu adevarat sarcinii. In mod normal nu afecteaza cu nimic. Poti sa mananci o tona si sa nu ai nimic, e cel mai probabil, sau poti manca odata si sa te infectezi, desi e rar. Mai bine sa nu te infectezi, asta cum era vorba aia: Mai bine bogat frumos si tanar decat batran bolnav si sarac. Serios???

Gata, am batut campii destul, mai citesc si revin. Ca nu mai stiu ce sa spun, mintea mi-a luat-o razna

Clau 29+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

mai da' ma lasati fara cuvinte .. v-am lasat miercuri la cap 93 si va gasesc la cap 98 .. frate dar ce mai limbarnita aveti sau tastarnita, mai bine spus.

eu am fost libera, am fost pe la tara dar ne-a plouat rau de tot si ieri am zacut ca mi-a fost tare rau .. m-a intepat rau in partea dreapta, de fapt parca as fi avut un cracel pe partea dreapta .. am luat no-spa si sunt un pic mai bine azi. bb sta cu picioarele sau capul fix acolo si probabil si de aici dureri ...

fetelor .. voi ma sperati cu analizele astea .. eu am facut doar la inceputul sarcinii si atat .. sincer, am cam neglijat doctorul si programatrile, ultima data am fost pe 25 mai la eco. tb sa sun neaparat si sa ma programez ptr analize de trim III ..

tre' sa fug la sedinta .. abia am citit un capitol ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Ramsan,wellcome back!!!Abia asteptam sa vedem pozici.

Clau, Alessia Mariasi surioara din burtica lui mami sa se nasca sanatoasa!!!

KIKI 28+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Elenuta mi-a fost dor de tine
Mimika vizionare faina ...cred ca mergi azi la cel mai tare film din cate exista
Ramsan ne bucuram ca ai ajuns pana la mare...ca ai ajuns si inapoi cu bine dar cel mai mult ne bucuram ca te-ai simtit bine.
Claucia sa-ti traisaca zana si sa va umple viata de fericire...esti o mamica speciala pentru mine ..numai din cuvintele pe care le scrii ....(dar si pt ca ai parul lung si cret si fain )

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput