Burtici fericite de septembrie-octombrie (98)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Si frumos era sa spun si eu buna dimineata si multam de cafeluta

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

lucia ce zici , ne bagam la diaspora sa facem si noi sac cu intaolniri la papanasi...ai nostri vor fi tiramisu...care vorba ta, e fantastic la tesco/asda/sainsburies.

Ai sa razi dar eu m-am bagat aseara, adica era deja 1 noaptea...si am citit si am tot citit dar erau tare multe fete nemultumite si care vroiau inapoi acasa
Am aflat si lucruri faine despre sistemul de invatatamnt de aici dar nu as vrea sa ma demoralizeze fetele alea ,,,,,"cu camerele mici si bani putini in UK" .....mai ales ca eu am atatea planuri, atatea vise si atatea de facut pe aici.....trebuie sa ma tin de drumul pe care am apucat si trebuie sa-mi reuseasca.....
Dar dupa ce ajung la zi...ca si acolo e ceva de citit ca sa pot scrie si eu ceva...am sa postez sa-mi dau si eu cu parerea, sunt sigura de asta
Eventual poti scrie tu prima ca sa-mi ridici moralul cand ajung la postarile tale

Cea mai fericita 31 + cu

pai eu deja am postat in dimineata asta...iti dai seama ca nu am citit de ultimele pagini si mi-am dat deja cu parerea ca o bagacioasa :). am observat ca sunt cam pesimiste

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Alex super bebelina....si super vesti
X-ggg era vorba pe aici de soacre care gatesc bine...nu ca ne fac si rochite cu fundite
Monikus baga o incalzire la glezne si maraton la recuperat ca sa nu mai stai la petreceri cu friptura si usturoi alta data

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Manga, bagacioasa mica .....pai eu am luat-o de la prima pagina sa citesc......si lupta si citeste.... si mai veneam si aici sa vad ce se intampla cu toate ca era foarte tarziu......
Si am ajuns cand se felicitau de martisor si 8 martie......asa ca nu cred sa mai am mult

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

alex felicitari

Manga si Luto , pai poate ca le ridicati voi moralul la fete nu poti stii ce iese , se plang de bani putini si camere mici? Si in Ro cum e? Bani putini fara casa si d-mne fereste sa ai nevoie de dr ca te ruineaza de-a dreptul financiar si psihisc ... si multe multe altele

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata si va invit la o cafeeeeaaaa.

Ma duc sa mai citesc si revin.

KIKI 28+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza kiki...am baut deja cafeaua. si cam scumpa la vedere in ultima vreme...pe unde ai bantuit?

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Am si eu o dilema , ca am tot vazut ca ati scris despre oul crud ca nu este voie si deci si maioneza era implicata in interdictie. De ce? Eu am ajuns la mama si fiind in necunostinta de cauza mi-a facut vinetele cu maioneza de casa. Este vreo problema? La ce sa ma astept si mai ales ce sa urmaresc?

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Si eu am mancat salata de vinete cu maioneza la greu..si nu am avut nimic......nici nu stiam ca nu e voie...si beau si apa minerala, ca am vazut ca se discuta despre asta

KIKI 28+ si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Buna dimineata si multi de la noi!

Vesti proaspete: bbleusa are 1130gr, toate masuratorile sunt ok, prezentatie pelvina, citez "cracii lungi, de fotomodel". Nu mi-a dat de facut analize deocamdata, doar glicemie si control peste 2 saptamani cand imi da si trimitere la toate analizele. Continuam cu Centrum Materna chiar daca am inceput sa iau rau in greutate si incepand de ieri 2Nospa/zi, se pare ca din cauza pozitie imi apasa tare pe membrane si nu vrem sa fie prematura, asa ca trebuie sa ma rog sa fie totul ok.

Ati vorbit despre nastere si m-au apucat niste emotii si niste flututrasi prin stomac de nu mai pot, ma avem asa de putin, si eu sunt panicoasa, fricoasa, isterica si tuta rau, tare mi-e frica.

Aida, despre maionezaa facuta din ou crud si eu am auzit ca nu e buna, dar recunosc ca la vinete nu pot rezista si ma gandesc sa un fim chiar paranoice, prea ne ferim de toate cele, nu ne putem inchide intr-un glob de stical, dar nu trebuie exagerat, zic eu.

Alex felicitari pt vestile bunesper ca de data asta nu ai mai stat atata sa astepti pe d-na doctor

KIKI 28+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Neatza si de la noi! Azi am traseu. Cea mai importanta oprire la dr. pentru control, sa ii vedem pe grasi.

31+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput