Burtici fericite de septembrie-octombrie (98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Daca au mai aparut fete...si nu dispar celelalte inseamna ca se ingroasa gluma cu scrisul....sa te tii acum ....DAR la min asta e ultima saptamana de lucru, nu exista bucurie mai mare

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Clau sa va fie sanatoasa fetita si sa va bucurati de ea o viata

Kiki acusica le pun pe webshots... pana nu apare bossu in peisaj. Sa vii cu vesti super de la controlul de azi

Ati mai trimis date personale pentru listuta? INtreb asta pentru ca inca nu mi-am verificat emailul personal.

Ramona

Tudor Gruia 28+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Alex, vreau sa te mai intreb ceva...tie ti-a spus dimensiunile astea la un ecograf normal? Ca mie oana acum nu mi-a dat asa detalii...si ma gandesc daca acuma joi imi va zice si mie ceva dimensiuni

KIKI 28+ si

Da, la un ecograf amarat 2D, toate masuratorile se fac in 2D, asa ca singur, sigur se pot da aceste dimensiuni!

Eu mai am asa pe hartiuta: BPD=7.1 , HC=26.1 , AC=22.9 , FL=5.5 , Fetal Weight = aici sunt 3 greutati si se face media = 1153, HC/AC=1.14 , AFI=17.7, FHR=136BPM

----------------------------------------------
Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Alex, mersi frumos!

KIKI 28+ si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Sar'naaaa pentru urari!

Kiki, nu am mai stat atat pentru ca duminica dimineata nu era nimeni la camera de garda, dar am nimerit eu intr-un moment prost si a tipat dr la mine la telefon de pomana, mi-a crescut instant tensiunea si cand a ajuns sa ma consulte si-a cerut scuze, ca practic nu avea nimic cu mine....am oertat-o ca toti suntem oameni....dar eu sunt tare sensibila....bine ca a trecut.

PS: am descoperit si de ce a zis ca are cracii lungi - FL = 5.5cm, si media la 28 sapt este de 5.3!Fotomodeala lu' mama!

Bbelusa cea iubita

Wauuuu, chiar fotomodel. In privinta doctoritei, e bine ca si-a cerut scuze...si eu sunt f sensibile la faze din asteacred ca ma si apucam de plans...

KIKI 28+ si

Crede-ma ca m-am simtit atat de prost cand mi-a spus la tel:"ce, te-am chemat eu duminica la control, asistenta imi face mie programul, dar hai ca fac o exceptie si cobor sa te vad", incat mi-au dat lacrimile...dar mi-a trecut cand mi-am dat seama ca em nimerit eu prost si ca toti suntem oameni si mai gresim din cauza nervilor si a oboselii.

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Elenuta, nici eu nu am refact analizele din primul trimestru, mi-a spus ca pe la 32 de saptamani le vom reface.....eu s-ar putea sa am probleme cu glicemia si de aia mi-a dat sa fac acum, stai calma.

Mimika, multa bafta azi la eco, te asteptam cu vestile bune!

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Claucia, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa tun, vesela mereu, sa aiba parte numai de noroc si de oameni buni in calea ei, sa fie cuminte si ascultatoare mereu.

Azi ma declar zombie. E prima noapte dupa o perioada f f f lunga de timp cand Mateiul meu nu doarme decat vreo 2-3 ore toata noaptea. In plus in momentul in care a atipit (la noi in pat), ne-am dus si noi sa mancam si el a cazut din pat desi il pusesem intre niste perne mari. Nu cred ca s-a lovit rau pt ca a plans f putin si a adormit la loc si dupa o ora s-a trezit si nu mai avea chef sa doarma. De abia la 5.30 de dimi a adormit.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Vai Roxy ......cate ne mai spui tu acolo...ne mai aduci cu picioarele pe pamant sa nu mai visam ca de fapt vom naste o jucarie care sta acolo unde o pui si ne zambeste cand o rugam frumos.....
Dupa parerea mea esti o mamica foarte incercata dar extrem de descurcareata si care face fata la foarte multe situatii dificile cand poate altii s-ar pierde complet.

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

clau la multi ani printesei. sa fie cuminte si sa va intovaraseasca mult timp de acum incolo oriunde ati merge.

kiki si mie imi place sergiu, vdar el nu tine neaparat sa-i poarte numele asta. in schimb are o fixatie pe laurian. zilele trecute ne gandeam ca si matei ar fi frumos...poate schimbam pana la final.

ramsan hai, fa-ne tu in ciuda.

mimika si eu tot traseu...4 epilat picioare, 5 juma control gine. sper sa-mi zica si mie ceva de gramaj si gambe sexy si musculoase ca ale lui tati. ca ma-sa nu e prea inzestrata la capitolul muschi si tare ii mai plac :)

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

ellenutza te incalzeste cu ceva dk iti spun ca eu nu am facut decat analize legate de HIV, hepatita C si rubeloa si cred si trigliceride. dar nimik legat de Ca, Mg, Fe. acu ii cer doamnei dr. o trimitere sa mi le fac si eu sa stiu cum stau.

aida si cine mai e interesat de un astfel de www.mothercare.com/Chicco-360-Table-Candy/dp/B001OB1VZW/sr=1-4/qid=1247468944/ref=sr_1_4/278-5800618-7924360?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core" target="_blank">scaun de masa pt bebe. am vorbit cu prietena dimineata si mi-a dat noua varianta care se si roteste ...aveti acolo poze sa vedeti. celalalt al ei e mai ieftin, 35 de lire...dar asta e mai smecher. mi-a spus ca nu a avut nici o problema si il foloseste de la 6 luni.

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput