Fiv in Ungaria 60

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

ALRAK leoaica nu te pripii cu concluziile, asculta fetele care au mai multa experienta si fa-ti beta daca chiar nu mai ai rabdare.Sunt alaturi de tine.
Poop toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaia13 spune:

ceau,

ce mai faceti?
va aici raze de sperante.asta e foarte bine.lasa-ti testele surecheck.faceti beta ca doar aia ii sigura.testele de urina se fac doar daca a trecut o zi sau doua de la CM.asa ca nici un surecheck.
alrak du-te si fa beta.mie in ziua 9 mi-a aratat 275 si in ziua 13 1500.
va pup si va tin pumnii

6 sapt cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannette spune:

Buna fetele,

am intrat si eu pe forum dupa multa absenta (cred ca 1 an) si am constatat ca putine sunt fetele pe care le mai cunosc dar pe care le salut si le urez numai bine:
KLU felicitari, sa dea Doamne Doamne sa ai o nastere usoara, am vazut ca mai ai putin, iti tin pumnii.
LIANA, felicitari si tie, am vazut poze cu printesa ta, sa fie sanatoasa si sa aiba numai noroc. Cred ca tu si sotul tau sunteti extrem de fericiti.
Am vazut poze si de la botezul printesei Mihaelei, o minune are si ea de la Doamne Doamne.
GYONGY, daca ma mai ii minte iti transmit pe acesta cale numai ganduri bune si sper ca esti bine si stiu ca ajuti in continuare fete minunate care isi doresc foarte mult bebelusi.
CRISS, iubita, tie iti doresc tot binele din lume, pentru tine si pentru darul tau de la Dumnezeu, pentru Teodora.
Eu am nevoie de ajutorul vostru (de fapt Valeria - de care cred ca va amintiti foarte bine) mai precis de numarul de telefon al unei persoane din Debrecen care este traducatoare. Daca aveti vre-o informatie va rog mult, spune-ti-mi.
Iar fetelor pe care nu le cunosc si care au luat drumul Ungariei in lupta lor pentru un bebelus, le doresc bafta multa, reusita si sa aveti incredere. Dumnezeu va va trimite copilasul mult dorit atunci cand este timpul.
Despre mine va pot spune ca dupa o perioada foarte grea (avort spontan, sarcina extrauterina si decesul tatalui meu) am ramas insarcinata natural si acum sunt fericita.

Va pup inca o data ,
Dannette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui iaia13

ceau,

ce mai faceti?
va aici raze de sperante.asta e foarte bine.lasa-ti testele surecheck.faceti beta ca doar aia ii sigura.testele de urina se fac doar daca a trecut o zi sau doua de la CM.asa ca nici un surecheck.
alrak du-te si fa beta.mie in ziua 9 mi-a aratat 275 si in ziua 13 1500.
va pup si va tin pumnii
6 sapt cu gemeni

sa creasca mari si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Dannette, imi pare rau pentru pierderile suferite, dar uite ca Dumnezeu v-a trimis o minune sa va lumineze viata! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos! In cat esti?

Alrak, parca ai zis ca astepti testul de sange! Nu renunta si du-te la beta! Incearca sa te linistesti, te rog! Dumnezeu sa fie cu tine si sa ne dai vesti bune maine!

Laura 22+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Klu , clipsy ,multumesc mult pt gindurile bune ,o sa fie cam lung drumul dar avem timp sa ne odihnim ,o sa-mi i-au Laptopul si o sa intru din cind in cind sa vad ce faceti si celor in asteptarea BHCG-lui va doresc sa fie cit mai Mateeeeeeeeeeeeeee.
Alrak ,draga mea mai ai si tu putina rabdarica asa cum zic si fetele , este cam prea repede pt test de urina , Bhcg mai da , tin pumniiiii
Danette , binenteles ca te tin minteeeee , m-am si necajit pt tine cind am auzit de avort apoi de extrauterina ca auzeam de la fete dar uite ca D-zeu te-a ajutat mai ales pe cale naturala , eu i-ti doresc o sarcina usoara si la termen .
Tuturor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

dannette, ce surpriza !!! asa este...mult a fost putin a mai ramas...abia astept, deja numai dorm noptile de emotii.
Si tie sarcina usoara si la termen iti doresc !
Valeria este bine ? ma intreba si miha de ea intr-un timp ca nu mai stia nimic...nu a mai dat nici un semn...

atelocin, si doru mii de

iaia, felicitari pentru gemenuti, sarcina usoara si la termen !!!

Klu 35+ Theodora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

Danette multumin de incurajari si sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Fetelor acum ma sunat Candy , a repetat BHCG si i sa dublat
are peste 60 in ziua 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

Daca as dori sa merg la o prima consultatie trebuie sa am:
programare
loc de cazare
pers pt traducere
harta

imi puteti spune daca plecam cu masina este nevoie de vreun act in afara de pasaport, buletine, talonul masinii si asigurare? Avem nevoie de carte verde ...sau vreo alta rovinieta?
Avem nevoie de o copie a rezervarii la hotel?

Mergi la inceput