Fiv in Ungaria 60
Raspunsuri - Pagina 8
BoboMom spune:
Bravo, Candy! Tine-o tot asa!
Laura 22+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
ALRAK spune:
Camy050277
ala77
candy1902 felicitari pentru beta !
klu1973 pentru printesa Teodora
clipsy ai nevoie de pasaport , talon masina, asigurare RCA- care include si cartea verde
denisa220972 DD sa fie cu noi
pupy
iaia pentru burticutza cu gememasi
Laurapentru Nicholas James
atelocin74 concediu placut
Multumesc mult , dagele mele dragi, maine o sa fac beta , mai am o speranta
Doamne Ajuta-ne!
BoboMom spune:
Alrak, ne rugam impreuna! Asteptam vesti bune! Maine vei fi in ziua a 9'a de la ET? Scuze, dar am pierdut sirul...
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
pogonici1977 spune:
fetelor acum am trimis email dct kovacs peter de la budapesta...sunt emotionata..abia stept sa vad ce imi raspunde..lam rugat sa imi faca o programare dupa 10 septembrie..iam povestit in mare istoria medicala din ultimii 3 ani...
abbia astept......
pogonici1977 spune:
alrak......de ce iti trebuie pasaport ptr ungaria ca nu inteleg???????? ca doar face parte din UE
BoboMom spune:
Alrak, te-ai grabit cu testul de pipi, dar sper ca acum sa poti astepta rezultatul beta. Eu la primul FIV am facut 10 teste de pipi care au iesit pozitive, iar la beta s-a vazut ca fusese sarcina biochimica, asa ca ce-am rezolvat? Iar de data asta n-am facut nici un test de pipi pana la beta si ce bine a fost! Asa ca stai cumintica, ca mai e putin! Pupici!
Pogonici, bravo! Sa ne anunti ce-ti spune! Eu zic ca maine vei avea raspuns. (doar sa nu fie plecat la vreo conferinta)
ALRAK spune:
pogonici poti merge sau cu pasaport sau cu carte de identitate. Mult succes!
Doamne Ajuta-ne!
pogonici1977 spune:
cine poate sami zica si mie unde se afla situata clinica in budapesta?? ca nu am inteles nimic de pe harta saitului lor
va rog cele care ati fost datimi ceva detaliii.........noi vom merge prin oradea ca e mai aproape de noi...sunt 775 km
ajutorrrrrrrrr.vreau detalii de adresa exacta a clinicii amanunte
BoboMom spune:
Pogonici, eu din pacate cu asta nu te pot ajuta, pt ca noi mergeam cu mijloacele de transport in comun, care circula super acolo. Dar daca nu te lamuresc fetele in curand, ma interesez si-ti zic.