Fiv in Ungaria 60
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
luck spune:
danette
FELICITARI !!!
ce veste super ?
Cum esti , cate saptamani ai ?
Iti doresc din suflet sarcina usoara si la termen !!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
KiraClara spune:
mi se pare mie sau doctorului Kovacs a inceput sa i se mareasca lista de paciente din RO? e cineva care are programare la Kaali Budapesta la sfarsitul lui august? Eu vreau sa stabilesc o intalnire cu dr. Kovacs pe la sfarsitul lui august sa discut cu el de FIV (ar fi primul FIV la noi). Pana acum am schimbat niste mailuri cu doctorul si mi se pare ok, foarte prompt cu raspunsurile (sper sa nu-l deochi). Azi mi-a trimis lista cu analizele necesare pentru FIV. O postez aici in cazul in care mai e cineva interesat:
Test required for IVF-ICSI treatment:
#8303; FSH, LH, estradiol, PRL, TSH hormone levels day 2-4 of menstrual cycle
#8303; Pap smear (from within 1 year accepted)
#8303; Cervical culture for Chlamydia
#8303; Rubella screen
#8303; HIV, hepatitis B and C screen (both partners)
#8303; Complete blood count, liver function tests, sodium, potassium, Creatinine, ECG
#8303; Semen analysis
#8303; Uterine cavity evaluation (we usually perform ourselves during the initial visit [saline sonohysterogram, a quick, simple, painless ultrasound evaluation]. We also accept hysteroscopy results performed by others.)
Nu m-am lamurit inca ce inseamna toate analizele. Complete blood count inteleg ca e hemograma. Dar liver function tests nu imi dau inca seama care sunt. Poate cineva sa imi explice si mie? Multumesc mult,
Clara
KLU1973 spune:
kiraclara, liver function tests inseamna teste privind functiile ficatului...in engleza liver este ficat...din cate stiu eu...
Bafta multa !!!
Klu 35+
Theodora...
camy050277 spune:
Pogonici, ma bucur ca te-ai hotarat sa mergi la Budapesta!
Dupa parerea mea este un pic complicat sa gasesti clinica daca mergi fara GPS...
Eu ti-am pus mai jos un link de pe un site de calatorii (ti-am calculat ruta incepand cu Oradea). Daca dai click pe poza si maresti vei vedea in detaliu unde este clinica si cum sa te orientezi...Sper sa-ti ajute (si sa functioneze link-ul eventual mai da odata pe "search"
).
www.viamichelin.com/viamichelin/int/dyn/controller/Itineraires?strStartLocid=31NDF6N3gxMGNORGN1TURVME5UZz1jTWpFdU9USXlORFE9&strDestLocid=34MTE1a3VsZ2EyNTQ0NTQuMDR6eTQ2MTA1MnQ5bWljTkRjdU5UQXlPVFk9Y01Ua3VNREExTmpjPWNORGN1TlRBek5EST1jTVRrdU1EQTBNVE09Y05EY3VOVEF5T1RZPWNNVGt1TURBMU5qYz0wZElzdGVuaGVneWkgw7p0strStartLocid=31NDF6N3gxMGNORGN1TURVME5UZz1jTWpFdU9USXlORFE9&strDestLocid=34MTE1a3VsZ2EyNTQ0NTQuMDR6eTQ2MTA1MnQ5bWljTkRjdU5UQXlPVFk9Y01Ua3VNREExTmpjPWNORGN1TlRBek5EST1jTVRrdU1EQTBNVE09Y05EY3VOVEF5T1RZPWNNVGt1TURBMU5qYz0wZElzdGVuaGVneWkgw7p0&empriseW=315&empriseH=275&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&distance=km&strVehicle=0&devise=1.0|EUR&carbCost=1.3&isAvoidFrontiers=false&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6&dtmDeparture=15/07/2009&indemnite=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0" target="_blank">link
KiraClara, "Liver function" inseamna "Functiile hepatice", adica transaminazele - GOT, GPT. Daca le spui la laborator despre analizele hepatice, vor stii cu siguranta de ce ai nevoie.
Bafta in continuare!
alla76 spune:
marina@ imi pare rau! multa putere iti doresc, sa treceti peste nereusita si sa o luati de la inceput!
camy - frumoasa experienta la Budapesta! iti doresc la toamna sa ajungi sa "numeri bobocii"
Alrak - pup fata cuminte si azi iti tin pumnii si te astept cu un beta imens!
Avalon spune:
Pogonici, imi pare rau ca nu stiu sa-ti explic cum ajungi pentru ca noi am avut GPS-ul care ne-a ghidat...
Noua nu ne-au trebuit pasapoarte, prima data am iesit din tara doar cu buletinele, pentru ca ambele tari sunt din UE...
a doua oara le-am luat asa, de forma dar la vama tot buletinele le-am aratat si nu a fost nicio problema...
Camy, te rog pune niste spatii din loc in loc la linkul acela, ca a latit pagina foarte tare...
Pogonici scoate spatiile cand acceseaza linkul...
Editez: KiraClara, "liver function tests" sunt analizele ficat, TGP, TGO (transaminazele), eu am mai facut si colesterolul in plus. Felicitari pentru alegere, bafta in august, tinem pumnii!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 20+
camy050277 spune:
Alo, alo, acuma e mai bine? M-am intins cat pomana tiganeasca! (fara discriminari!)
Avalon, multumesc mult! Acuma sper sa fie mai "inghesuit"
ALRAK spune:
Pup toate fetele
Am fost la analize, rezultatul beta , dupa pranz. Mai am un licar e speranta.
Am vrut sa-mi fac din nou un sure check, dar parca mi-e teama. Astept rezultatul de la beta.tuturor si sa aveti o zi luminata.
Doamne Ajuta-ne!
dannette spune:
LUCK, te puuuuuup, ce faci?
Pe tine nu te-am vazut pe forum si ma gandeam ca nu mai scrii.
Eu sunt in 13 saptamani, tocmai saptamana trecuta am facut eco morfologica de primul trimiestru dar inca nu stim cine canta: cucul sau pupaza . In rest sunt bine, sunt ca un aluat de cozonac pus la dospit, cu fiecare zi ce trece ma umflu mai tare
.
KLU, eu am tinut legatura cu Valeria, este foarte bine. La fel si minunea ei, are un baietel fantastic.
Fetelor, va rog frumos, un numar de telefon ai unei persoane (translator) din Debrecen? Chiar nimeni??????
Pup,
Dannette