Fiv in Ungaria 60
Raspunsuri - Pagina 6
camy050277 spune:
Ia uiteee! Cineva "raporteaza" test pozitiv si voi nu spuneti nimic?
Bravoooo Candy! Felicitari si sa te ajute DD sa ai o sarcina lipsita de griji!
Alrak, ne multumim sa primim vesti despre teste pozitive chiar si o data la 2 zile ... Candy luni, tu miercuri... ce zici?
Balanta, va rog sa aveti grija de doctor in lipsa mea, da? Doar avem planuri pe noiembrie...nu-l stresati prea tare!
Laura, si fata si burticuta frumoasa!
tamaryllis spune:
Candy,
Felicitari!
Ti-am zis ca am dreptate! Acum intinde mainile si trage-ne si pe noi!
2009 este anul in care voi reusi!
ALRAK spune:
Am facut un test sure check si a iesit NEGATIV
Se pare ca DD, a considerat ca nu este nici acum momentul sa devin mamica , dar eu imi doresc atat de mult ...
Multumesc mult de tot, fetelor ,pentru sustinere si pentru ca mi-ati fost aproape. Chiar v-am simtit langa mine.
tuturor si sa aveti o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!
camy050277 spune:
Alrak, esti abia ziua 8, nu?
Testul de urina, oricat ar fi de bun, nu detecteaza valori mai mici de 20 mUI.
Ai vazut ca si Candy a avut in ziua 9 putin peste 20, si asta in sange!
Eu zic sa nu cedezi inca si sa-ti faci maine BHCG in sange.
ala77 spune:
ALRAK,
Fa neaparat testul de sange, mie mi-a iesit negativ testul de urina in ziua 11 si cel de sange era pozitiv, asa ca fa tu numa test de sage, da?
Mult succes!
CANDY1902 spune:
ALRAK si eu am facut duminica test de urina si a fost tot negativ dute si fa singe la bioclinica te vei linisti.
TAMARYLIS poi cu cine facem grataru cind mergem la control cu voi binenteles.va fi bine ai sa vezi.
KLU1973 spune:
alrak, iubita te-ai gasit si tu ce test de urina sa faci...cel mai elocvent in stadiul asta este testul barza...ala oridinar cu bat...hai nu mai fi suparata ca te stresezi degeaba
Klu 35+ Teodora...
clipsy spune:
Candy - Beta sa creasca mare!!
atelocin - concediu placut si relaxare maxima! Multumesc pt tot
alrak - e prea devreme pt surechek - acesta se pozitiveaza cel mai tarziu asa stiu eu! Cea mai sigura este analiza Beta! nu mai fii supi si pastreaza`ti optimismul! Maine la analiza cu tine, daaaaa!!!
denisa220972 spune:
ALRAKsa stii ca-mi schimb halatul si il iau pe cel de ginecolog, vin sa facem testul barza impreuna(nu sunt multi km cca 8oo)nu te mai stresa,mergi maine sa faci BHG,trebuie sa ne agatam de orice raza de speranta. Tu esti o leoaica poate Maica Domnului se va indura si de noi.