Mamici de zmeurici de iulie-august (71)
Raspunsuri - Pagina 8
Grishca spune:
Neatza!
Felicitari tuturor mamicilor si
!
Bine ati venit zmeurei si zmeurici ! Sa fiti sanatosi,bucurosi si sa aveti o viata minunata!
37+
Tudor Mihai
jojo_miha spune:
Intusa

Dar Icmanu n-a dat nici o veste,cred ca sunt atat de fericiti ca au uitat de forum
.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
38+
Larisa Gabriela
AMR 2 zile !
Grishca spune:
Ce zi minunata! Dupa 8 saptamani de stat la pat cu col intredeschis si cu contractii, am reusit sa scapam de nastere prematura. Azi implinim 37 de saptamani 

!
lorelay_28, ai grija de tine si de puiul tau! Din surse sigure stiu ca odihna,tratamentul si mai ales optimismul, sunt cele mai bune remedii.
37+
Tudor Mihai
Grishca spune:

Inutsa 

Meleea, iti doresc sa iasa totul asa cum iti doresti!
Te asteptam cu vesti.Bafta multa!
37+
Tudor Mihai
alinutza78 spune:
'mneata
Meleea nastere (operatie) usoara!!! Sa vina bebe sanatos, frumos (ca si are cu cine semana
) si papacios!!
Inutsa nastere usoara..sa vina bebelina ca pe topogan
. Sa fie bebelina sanatoasa, frumoasa si papacioasa..si tu recuperare rapida!!!!!
iote niste agitate pentru vedetele zilei Meleea si Inutsa

coccorina bafta la doctor...si te asteptam cu vesti bune

jojo miha intalnire placuta cu bebelina..sa vii cu vesti bune de la doctor
lorelay multa sanatate
...ai grija de tine ca sa stea zmeurica la caldurica
matcha oana cica baieteii sunt mai puturosi...le place in burtica la mami. Eu iti spun spor la
...poate se decide Leon si va face o surpriza
Grishca felicitari pentru cele 37 de saptamani. hehee...asta e o odisee de luptatori ninja...si zmeurele ascultatoare. Bafta pana la 40 de saptamani!!!

Moni la tine nici un semn? stau bebelinele bine la caldurica?
o saptamana buna tuturor fetelor si pup zmeuricile din burtici si din afara lor
...

sa fie o saptamana numai cu vesti bune
eu m-am trezit foarte bine dispusa si cu un chef de treaba...acum sa vedem cat ma tine
Alinutza
s36 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
CriPOD spune:
Lipseste omul cateva zile si pierde momentul... Imi pare asa de rau ca nu sunt pe faza cu incurajarile cand trebuie...
Surprize pe-aci!
Motana,
, eu venisem sa-ti spun ca-ti dau eu nr de tel ca suntem cam pe acelasi fus orar si cand colo te gasesc cu bebe Daria in brate, fericite si sanatoase!!!
Ce ma bucur, ai reusit, felicitari!!! Sa va traiasca minunea fericita si sanatoasa si sa va bucure inimile!
Micaalsa, felicitari pentru Teodora, pai ne mai miram ca ea era cu un piciorus la iesire deja de mult? Sa fiti fericite, laptic mult, colici putini, refacere rapida mamicii si sa fii cuminte puisor!
Camiluci, felicitari pt Maya Raisa, refacere rapida, laptic mult si bebelusa papacioasa!
Abia astept povestile, ca deja am citit cateva frumoase si emotionante! 
N-am gasit pe email pozele motanei, unde le vad?
Eu cam atat pot azi
, pe langa ca am citit tot din urma. Acum il aud pe printisor pe monitor, asa ca o tai urgent.
Oh, sa nu uit: meleea, multa bafta azi, tinem pumnii sa fie totul bine, asteptam vesti!

eumada spune:

Nasteri usoare fetelor...Meleea curaj.......acus acus...o sa vina puiul.......
Sa vedem si noi minunea din 124 cm de burtica........![]()

Madalina
s34
Eva-Maria
AMR 20 ZILE
lucialu spune:
Eu sunt cam beata vad, ca nu prea tin minte ce am citit![]()
Deci:

Inutsa si Meleea nasteri usoare,sa aveti intalneli minunate cu BBicii!!!Iar BBeii sa fie de nota 100 superpapaciosi si supersanatosi!!! GOOOOOOO MAMICI DE ZMEURICI!!!

Motana FELICITARI MAMICO!!!
BB DARIA Bine ai venit in lumea noastra!
Sa fii iubita si fericita!!!Mult laptic mamicii si recuperare usoara!
Alinutza sincer nici nu mai trebuia sa spui ca esti ghini dispusa.Se simte din fiecare cuvintel scris ca stati ft bine!

mmmm nu mai stiu care mamici scriau si isi faceau griji cu kkili lu' BB fiind vb desigur de BB alaptat cu formula.Eu stiu ca BBlacii alaptati cu formula nu sunt kkciosi
nici macar zilnic nu e obligatoriu.Asa citisem eu pe vremuri pe forum cand luam notite
Important e sa nu fie colicosi si sa deie drumul la motorasul partz
si sa pape,corse.
In alta ordine de idei continui saga nervilor cu achizitii BB
Hotarati de ft mult timp ce tip de patut sa luam merem sa dam comanda care cica vine in 2s
Vazut data trecuta cand am luat carutul ca cineva gravi venita taman de departe cand i s-a spus, a facut cale intoarsa ca nu era gata patutul.
Incepem sa dam datele pt comanda si la final(dupa ce am avut destule intrevederi in care nu ni s-a mentionat chestia asta) ne spune ca manerele cu varii forme costa separat 10 lei/bucata.Si am vazut rosu in fatza okilor.4 manere=40 roni,umbrelutza care apartinea caruciorului(era in cutia lui) vanduta separat(daaaa noua ni se promisese ca o vom primi gratuit
daca luam patutul de la ei,dar trebuia sa ma milogesc, sa-i aduc aminte)=50 roni.Deci cam 90 de roni ciupeala, ca avem fetze de fraieri
Caruciorul nu a fost ieftin si aveam de gand sa luam si patut si saltea( a mai scumpa) si lenjerii si altele.Nu sunt o zgarcita,dar nici de proasta nu imi place sa fiu luata.Pe carusel am dat 150 de roni ca sa fie dintre cele mai bune pt BB.Incerc sa-i cumpar ce e mai bun din cat ne permitem dar sa fiu si practica sa nu ma las mani****ta de vb "cand e pt copil nu te mai uiti".Prefer de banutii aia sa-i iau ei mai multe chestii nu se le las lor profituri cu iz de pacaleala. Si sa fim seriosi ca listuta de cumparaturi e lunga si se aduna.Asa ca i-am trantit-o madamei ca nu ne mai trebuie patut si alte alea si sanatate si un praz verde.Inclusiv incerca sa ne fraiereasca la culoarea zabrelelelor care arata muuult mai bine pe alb ca chipurile sare(de parca muscam careva din ele) vopseaua si mai bine luam natur.Asta ca sa ciupeasca si la vopsea!
Is ieftini in aparenta ca de fapt te ciupe de orice. I-a cazut fatza![]()
Prefer sa dau mai mult pe patut in alta parte decat sa le dau lor pe manere si cine stie ce mai ne astepta.AAa imi dadea manere clasice incluse in pret dar la care culmea!nu aveau mostre sa ne arate cum arata "clasicele"
Pai comand ce nu cunosc?
Si stiti ca pe alea clasice(ma indoiesc ca le aveau) nu le vedeam daca faceai comanda la cele platite,chiar daca erau incluse in pret si apartineau de drept patutului.
Eu eram genul prostului inainte
daca mergeam la coafor si nu-mi placea frizura si am patit-o de n ori tot dadeam ciubuc bun si plangeam acasa ca si-a batut joc de capul meu.Ei bine, nu mai accept!Ca si noi muncim pt banii nostri de ne ies okii nu ii culegem din pom.Poate va par exagerata sau nu sh cum...dar asa eram si acum asa gandesc![]()
Alina si Cornelia am intrebat de aparatori si nu au la dimensiunile alea.O spus ca ramane la picioare descoperit patutul.Si pt ca nu mai iau de la ei o sa merg in inca doua locuri si intreb si acolo cand ne interesam si pt noi si de patut.
Elena felicitari iubita ca ai depasit DPN-ul gemenasilor!Te cred ca nu mai poti si te inteleg.
Mai un pic si gata, ii vei tine in brate!
Gata! M-am descarcat
O saptamana faina tuturor!
Merg sa-mi fierb porum si sa incerc sa fac si eu un pic de treaba in ritm de melc burtos![]()
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
Moniland spune:
alinutza, nici nu stiu ce semne ar putea sa-mi dea
. Eu imi imaginez ca se vor rupe membranele si am emotii sa nu fiu intr-un loc public. Asta e semnul pe care il astept.
Aseara am fost la rest chinezesc cu inca o graviduta cu dpn 19 iulie si avea burta mai mare decat a mea si o singura fetita in ea. Sunt curioasa ce mate de fetite voi face
.
Azi noapte am visat ca-i conduc motocicleta sotului, eu care nu m-am urcat niciodata pe ea. Deci am alte treburi decat sa vina fetitele.
Glumesc evident. Dar acum ca au stat atata parac vreau sa mai stea o saptamana. Lunea viitoare deja va fi dr. meu la spital. Iti dai seama ca voi fi si mai linistita. Dar dr. cand o sa ma vada, sigur nu
. Si intotdeauna mi-am dorit copilasi in zodia leului asa ca ... inca mai sper. Oricum au liber sa se nasca, cand vor ele ![]()
Luci, nasol ca profita lumea de pe urma gravidutelor. Si eu am fost acum la chioscul de ziare sa iau adevarul cu Cenusareasa. Vanzatorul m-a taxat cu 14 lei cu toate ca pretul era 12. Cu bunastiinta i-am dat spunandu-i ca o sa vin si lunea urmatoare. Ei, asta e tariful ce trebuie sa-l platesc ca sa-mi tina cartea. Nu de alta dar tati sa aiba cu ce se delecta cand vor fi fetele mai marisoare
.
matcha_oana, ce bine ca bb se simte bine in burtica. Eu zic sa nu-l fortezi sa iasa. ![]()
Grischa, felicitari pentru cele 37 sapt!
Parca respiri mai usor, nu-i asa?
37+
Laura Ioana
Irina Maria
blanca000 spune:

GOOOO MELEEA

GOOO INUTSA 

..asteptam vesti
Lorelay stai cumintica la patut si trece 
Moni..chiar, nu esti la apel?..vin fetitzele
?
Alinutza, mersi de intrebare..se pare ca noi mai stam...e bine in burtica :papa la orice moment, leganat, dragostit..ce sa mai..dar eu as vrea sa vina odata ca sunt cat o balena abia ma misc, imi e cald..etc...
De Anemona mai stit ceva...cred ca si ea a nascut, ca a trecut termenul ei.
La fel..Doina..unde esti?
Alte fete din listuta?
s39
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004