Mamici de zmeurici de iulie-august (71)
Raspunsuri - Pagina 7
pogos spune:
adriana comprese Bioclin gasesti pe bebelusultau. ro
se numesc BIOCLIN - MULTI-MAM COMPRESE. eu nu-ti garantez ca sunt bune. dar am auzit multe fete care folosesc si sunt f multumite de ele. o sa vad si eu peste vreo 2 saptamani ce e de capul lor ![]()
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 2 saptamani
inutsa spune:
Salutare, mamici si burtici!
Felicitari mamicilor care au mai sporit intre timp numarul de zmeurici

Am intrat pe fuga sa zic doar ca maine dimineata merg la maternitate sa mi se induca nasterea. Eventualele stiri le transmit Blancai.
Nastere usoara si celorlalte mamici
---------------
Inesa
[ 40+] cu
Bianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici
ramonzca79 spune:
seara buna mamici de zmeurici!!!
am intrat sa va spun ca Lorelay_28 este internata in spital de joi...i-a fost rau, a avut si ceva contractii si medicul a internat-o pt a o tine sub supraveghere...este ok acum...probabil ca maine va merge acasa....i s-a administrat gynipral...perfuzii...stat la pat cuminte si si-a revenit...
So...nu umblati afara pe caldurile astea ...(vb o experimentata care anul trecut pe vremea asta nu ar fi stat in casa o clipa...dar e mai usor sa dai sfaturi![]()

)
pupiu all!!
POZE...POZULICI
puiutul meu...
Erik
matcha-oana spune:
buna la toata lumea
.
noi am trecut in 38 de saptamani,ieri am avut ceva dureri ca la ciclu dar au trecut in jumatate de ora,si am simtit si eu ce inseamna contractii cu adevarat,bine ca au fost cine stie ce dureroase,pe acolo pe jos la burtica de simteam ca mi se rupe burta, asa cu contractiile??
de dimineata,parca de abea merg,simt niste dureri,la muschii p...cum ar venii
(sunt varza la explicatii)oare o fi bine?
oricum azi merg la control si sunt curioasa ce imi v-a mai zice
,iar greutate.bla ,bla bla.
felicitari mamiciilor,ma bucur nespus pt voi ca va tine-ti copilasii in brate si tot o data va invidiez ca al meu puiut nu vrea sa iasa si el mai repejor
.
.
si eu mi-am pregatit tot ,patut,hainute,cadita absolut tot ce este nevoie,doar un sterilizator de biberoane imi m-ai trebuie ,dar vad eu daca il iau sau nu.
din experienta voastra un bax de pampersi de 80 de buc cam cate zile tine?
deocamdata m-am aprovizionat doar cu un bax.
aaa apropo,aici oare de ce nu se scot copii afara prima luna??
majoritatea ii tin in casa primele 3 luni,si apoi ii m-ai scot pe afara,eu vedeam in romania proaspete mamici cu copilasi in carucior
,ce ciudati sunt cei de aici,plus ca iarna le vezi cu copilasii fara soseste in picioruse ii ti ne in brate cu capul gol,si nu au nimic ,nici o raceala![]()
gata deja v-am plictisit,va scriu m-ai tarziu cum a fost la medic,deocamdata bag un pepene rosu ca tare bun m-ai este
38
leon
meleea spune:
matcha-oana, pai am inteles ca bebeii care sunt alaptati fac caca dupa fiecare masa
,deci se termina cam repede
cred ca maxim 2saptamani zic eu!
Nu am somn deloc,sunt fresh
in doua ore plecam de acasa spre spital ......

si va tin la curent
Meleea
38
Alexandru
Luni 13 iulie ne prezentam la spital
Moniland spune:
Si eu sunt fara somn.
Meleea, pe tine te inteleg, te pregatesti de marele eveniment. Doamne Ajuta sa fie bine! Tin pumnii!
Inutsa, bafta multa si sa vii cu vesti bune!!!
loreley, stai cuminte ca asta ajuta cel mai mult.
Adriana, cred ca baita a molesit-o si de la ea somnul profund. Azi noapte a recuperat cu lapticul? ![]()
matcha_oana, felicitari pentru inca o saptamana! De aici incolo sa te mai astepti la episoade cu dureri ca la CM. SE pregateste organismul pt nastere.
Va doresc o saptamana racoroasa cu nasteri usoare si doar la termen si zmeurici sanatoase!!!
37+
Laura Ioana
Irina Maria
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamilivia Ceao fetele ![]() Felicitari mamicutzelor care isi tin puii in brate, sa va traiasca, sa fie papaciosi, sanatosi si frumosi. ![]() Am prins ceva timp liber ca doarme iubita mea si ma gandeam sa va scriu povestea noastra. Totul a inceput in 3 noaptea pe la ora 4, cand m-am trezit sa merg la toaleta, dar pe drum am pierdut dopul (de data asta era cel adevarat, pentru ca eu crezusem ca l-am pierdut mai demult). Era prea dimineata . Mi-am facut un dus, m-am imbracat si la 7 jumatate eram la spital. La control aveam abia dilatatie 2. Mi-au spus sa ma plimb cat mai mult si sa asteptam. Am urcat scarile spitalului cred ca de 100 de ori, in speranta ca ma dilat mai repede. Da de unde... au nascut vreo 10 inaintea mea, cu toate ca eu ajunsesem prima in sala de travaliu. Pana la ora 18 am avut contractii, dar nu foarte dureroasse, ei bine, de la aceea ora, am simtit ca o iau razna... Abia la 20 mi-au rupt apa, aveam dilatatie 4. Dureri insuportabile, nervi pe celelalte femeie care nasteau (zbierau si injurau de parca era sfarsitul lumii), emotii, toate erau adunate in sufletul meu. Nu am scos nici un sunet, credeti-ma ca incontinuu tineam in mana Visul Maicii Domnului, iar intre dinti strangeam fermoarul de la geanta. Sora mea a fost langa mine si ma freca cu spirt peste tot, draga de ea, mi-a povestit ca i-am zis ca o iubesc, lucru pe care nu l-am mai facut. In fine, pana la ora 22, eram dilatata 7. Asistenta mi-a pus o perfuzie cu oxitocina, dar mi-a lasat-o doar 5 min, pentru ca m-am dilatat maxim si m-au mutat in sala de nastere. Dupa vreo 4 impingeri, a venit pe lume sufletul meu drag. Nu am mai fost in stare decat sa plang si sa intreb doctorul daca e intreaga, daca e sanatoasa. Mi s-a raspuns ca da si mi-au dat-o in brate. In acel moment am uitat toata suferinta prin care am trecut de dragul ei, pentru a o avea. E cea mai mare comoara, e viata mea si nu credeam ca un copilas iti poate pune in suflet atata bunatata si atata iubire fara margini. Daria Alessia i-am pus numele... e o printesa frumoasa, cu ochisorii mari si albastri, e cuminte si papacioasa. Acum are ceva colici saracuta, da o sa ii treaca. O sa pun cateva poze pe grup cat de curand, doar ca acum nu prea am timp. Va multumim celor care ati fost alaturi de noi ![]() ![]() ![]() s-a nascut o mare iubire sufletul meu +38 ![]() |
frumos ce povesetesti tu acolo.....m-a podidit plansul
, sa aveti grija de voi, sa fiti sanatoase si ...numai bine va doresc....

Coccorina
37s
IsabelleAMR 3 SAPTAMANI Bebelina in burtik
coccorina spune:
Nu am timp mult, scriu repede ca plec la iasi. Am citit pe fuga ultimele pagini. Ma duc sa vad ce cu pitica, daca e nevoie, ramann, daca nu intru diseara/maine si scriu iarasi. Oricum am si ceva nr de tel sa va anunt daca e ceva.
aveti grija de voi/zmeurici/bebici
Coccorina
37s
Isabelle
AMR 3 SAPTAMANI Bebelina in burtik
matcha-oana spune:
salut,am revenit de la spital,piticul meu nu are de gand sa iasa din burtica curand,ii place la mami in burtica ca e cald
.
am colul inchis bine si tare din spusele doctorului,tensiunea era cam maricica
,acum cu Dumnezeu inainte.ma gandeam sa ma apuc de[
ca si asa trebuie sa iasa mititelul si taticu imi da tarcoale in fiecare zi ,trebuie sa astept s aadoarma intai el si apoi ma pot aseza si eu in pat
,ca de nu ,nu ma lasa cu pipaieliile
.
va pupic pe toate,eu va citesc in fiecare zi chiar daca nu postez,am sa va tin la curent in caz ca plec la spital
38
leon
jojo_miha spune:
Buna dimineata!Of de cand bantui prin casa,am visat o fetita asa de frumoasa si era asa lunguta,sper sa fie de bine ca eu sunt cam superstitioasa,o vad eu peste doua ore la echograf.
Meleea

Si eu am dureri ca la ciclu de vineri ,dupa ce ies de la doctor vreau sa ma duc sa-mi cumpar inca o camasa de alaptat,v-am mai zis ca aveam eu un fix ca vreau neaparat de alaptat si am unu portocalie,nu-mi place vreau alta
.Asta mai lipseste din geanta si cosmeticele.
Cornelia multa sanatate lui Vladimir !
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
38+
Larisa Gabriela
AMR 3 zile !