Mamici de zmeurici de iulie-august (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Fetelor,pompa seringa de la Avent este buna la ceva?
Sau aia de la chicco?
Nu as vrea sa nu fi facut tot posibilul sa alaptez fetitza cand o fi sa vina desi.......sunt si formule bune......numai ca mie mi s-au micsorat sanii,sunt moi......bine atata cat sa-mi dau seama ca nu au nici o treaba cu productia de lapte cred eu.Eu nu am purtat sutien decat foarte rar pentru ca nu am nevoie stau foarte bine in vant singuri....acum de la faptul ca m-am ingrasat sunt mai mari dar moi si nedurerosi si fara nici un pic de collostru sau ceva de genul asta.......cam nasol nu?Daca ma apuc si dau banii degeaba pe atatea tipuri de pompe?

Madalina s34Eva-Maria
AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Citat:
citat din mesajul lui meleea

Giova, nu imi dau seama inca daca am emotii sau nu. Da raman acolo .
Vroiam sa intreb daca iaurtul o sa afecteze laptele. (ma si vad alaptand ) am inteles ca dupa operatie bei ceai si supa, dar un iaurtel strica?
Eu am inceput sa iau galactogil de aseara ,ma pregatesc si mi-am luat si niste ceai de fenicul din acela granule pt bebe ca scrie ca e bun si pt adulti si-l ajuta pe bebe daca bei si tu (pt colici).
mi-am luat paie pt baut, un bax de apa plata la 0.5 ca e mai usor de manuit sticla ,mp3 ,ergometina ca cica nu prea au la spital si tre sa iei 2 fiole pe zi si ei iti dau doar una (ajuta la eliminarea lohiilor), am uitat sa iau plicuri da il pun pe sot sa ia maine sper sa nu uit iar.
Si cam atat daca am uitat ceva asta e mai luam pe parcurs
abia astept sa-mi vad puiutul

Meleea 38 Alexandru

Luni 13 iulie ne prezentam la spital

MELEEA, esti tare haioasa. E bine ca nu ai emotii...deocamdata, dar or sa vina ele, mai ales cand iti vei vedea puiul.
Eu am niste emotii...nu mai am stare deloc, rabdare, nici eu nu mai stiu. Tot fac bagaje...si mai e pana marti.
Mi-ai dat o idee cu apa minerala, ergomet, etc. Intr-adevar e mai bine cu sticle de 0,5l, paie imi pusesem si eu.

Eu din cate imi amintesc la prima cezariana, in ziua operatiei nu ai voie decat apa, a doua zi ceai si iaurt natural, abia a treia zi supa strecurata si carne...cred ca a patra zi. Cam nasol...
Nu-ti face griji ca iaurtul afecteaza laptele, la cezariene de obicei dureaza ceva mai mult pana vine.

Eu iti doresc sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!

Luisa, mami de Dorothy (24 nov. 2004) si 38s. cu Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

eumada, nu conteaza ca nu ai sanii umflati acum sau ca nu ai colostru. Dupa nastere, in majoritatea cazurilor, vine colostrul si apoi si lapticul.

Jojo, nu e nevoie de apa sau ceai. Eu le-am dat lapte formula si nimic in plus pana pe la vreo 5 luni. Dac aalaptezi, nici atat nu e nevoie. Lapticul tine si de sete si de foame.

Cat despre gustul laptelui praf, e oribil . Am gustat si eu diverse formule. A vrut si Maria sa guste si a zis ca e foarte scarbos, dar ca ea isi aminteste foarte bine gustul asta. Stau si ma intreb de unde.

Meleea, tinem puminii paine!

Giova, si eu ii las pe copii sa il pupe, sa il ia in brate (supravegheati de mine), singura regula e sa se spele pe maini inainte sa tabare pe el .

Si in legatura cu asta, doctorita mi-a zis ca are deja rosu in gat si probabil a cules ceva de la ei deja. Asta , nu il pot tine in glob d esticla. mititelul o sa tot culeaga... mai ales la toamna cand incepe gradi.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Camiluci, micaalsa, Motana, felicitari dragelor! Sa aveti parte de bebelusi cuminti si sanatosi!

Cristinas38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

si eu il las s-o pupe s-o mangaie dar el ar sta calare toata ziua pe ea inca nu intelege ca e bebelus si tb sa doarma , el crede ca se poate juca cu ea asa cum se joaca cu prietenii lui

pogos de unde ai comandat chestiile alea pt sani ?

eumada eu am pompa de la avent dar nu tip seringa, aia normala , e 200 lei la farmacie, pompa tip seringa am avut de la chicco la Cezar si e tare dureroasa si nu reuseam sa scot mare lucru cu ea, asta de al avent e super si nu doare deloc

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Adriana, dupa cateva zile o sa ii mai treaca si nu va mai sta tot timpul pe ea . Dar cand e noutate absoluta sunt codita peste tot .

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

fetelor eu una nu mai inteleg nimic, i-am facut baita la la ora 6 pe a papat la un san 10 minute la ora 7 a adormit si de atunci doarme de rupe , sa inteleg ca s-a saturat cu cat a supt in 10 min? sau ca baita a molesit-o? dar chiar asa de foame se trezea si urla de ma stia tot blocul cu toata moleseala de la baita...nu mai inteleg nimic
oricum bine ca dormit ca eu am pregatit laptaria intre timp...cred ca se trezeste cu o foameeeeeeeee

Cornelia ai dreptate , sunt sigura ca peste cateva zile ii va trece , probabil daca statea cu noi era altceva, asa vine dimineata si pleaca seara ...nu cred ca-i convine, ufff mi se rupe sufletul cand pleaca, abia astept sa ne mutam la casuta sa stam toti impreuna...cred ca o sa dormim toti 4 intr-un dormitor

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

micaalsa/anamaria vin si eu sa te felicit!
sa iti traiasca sanatoasa bebelina. recuperare usoara si laptic bun in titili...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Seara se pare ca durerile sunt mai puternice,iar il simt pe bebe f greu si abia merg,am intepaturi jos ,dureri de spate mai rele ca aseara,plus ca se misca ,trosneste... nu stiu ce face el acolo si mai am si gaze pe deasupra...offff sa treaca cu bine si noaptea asta si de maine poate sa vina cand vrea el.

Meleea 38 Alexandru

Luni 13 iulie ne prezentam la spital

Mergi la inceput

meleea daca ai gaze poti lua carbune medicinal, si eu am avut dupa operatie si mi-a prins tare bine, luam cate 2 odata de 3 ori pe zi , eram tare balonata si ma durea si mai rau burtica dupa op

_

Mergi la inceput