Mamici de zmeurici de iulie-august (71)
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
Euphoria imi pare rau ca ai asa probleme. Nu dispera mamico, fii optimista caci starea asta o transmiti si micutei. Nu ai gresit cu nimic, trebuie sa gasesti doar formula adecvata pt. ea. si eu am auzit numai lucruri bune de Tofler ala. cat a pus pe ea?
Meleea ai emotii? maine ramai la spital?
Mamilivia frumoasa povestea ta, pe undeva se aseamana cu a mea. deja colici?
Adriana eu ii dau cu mameloane de silicon, din cauza sfarcurilor ombilicate. acum s-au format, dar nu renunt la ele, si asa mi-a facut bb o rana urata la dreptul. Cutite trec prin mine cand suge din el, parca nici garmastanul nu-si face efectul.
Masuratul la bebei e relativ acum, nu stau ei drepti, asa ca niciodata nu iese la fel.
Papa des din cauza ca nu ai suficient laptic...pacat ca refuza formula.
Cum a decurs intalnirea cu Cezar? o accepta usor? e cu voi sau tot la bunici?
Cornelia ma bucur ca te-ai mai linistit. lasa ca eu am un slabanog la fel ca sotul. sper ca minunea asta mica sa nu fie asa.
In sf. vad si eu o luminita la Marco....scaunul s-a intarit, mananca cu forta, dar e bine si asa. Maine as vrea sa-l duc la gradi, caci cu 2 acasa nu ma descurc. adica o scot la capat, dar fara calcat, fara mancare si odihna.
Bb mic are 10 zile si dureri de burtica ioc. Nu vreau sa ma bucur, ar fi culmea sa nu faca colici...dar inca nu au aparut. mananca si doarme tot la 4 ore, noaptea si la 5 ore se trezeste. De aici deduc ca se satura cu lapticul meu. diseara pe cantar cu el, sa vedem cum stam dupa o sapt. de la externare.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Euphoria spune:
Giova, da, toata lumea ridica in slavi Topfer-ul...E bio, si cica chiar are gust de lapte. Nu stiu daca ati gustat vreuna din formula bebeilor. Eu am obiceiul sa gust tot ce-i dau. (sab simplex-ul este foarte bun). Am gustat si humana, si am zis ca vomit. Nu stiu cum le place lor, mie mi se pare groaznic. e drept ca nici nu au cu ce compara, si presupun ca e mai bun decat lichidul amniotic. :)) O sa gust si topfer-ul, sa vad daca e vreo diferenta. Cu greutatea, am cantarit-o azi, si a luat aproape 400 de grame in 2 saptamani si 2 zile de cand am adus-o acasa.
Ma bucur ca strumful tau cel mare se simte mai bine si a inceput sa pape. Inteleg acum cat de ingrozitor e sa-ti vezi puiul ca sufera, si sa nu poti face nimic. eu ma rog de pitica sa-mi dea mie durerea...Si culmea e ca uneori am si eu niste crampe de zic ca mor...Dragii de ei, cum or suporta?
adrianafedorca spune:
Giova super cu bebe mic, vreau si eu program ca al vostru, bubulina mea sigur nu se satura cu lapticul meu asa am patit si la cezar dar dupa 2 saptamani nu dup a5 zile, in fine cand da foamea in ea pap asi formula , sper sa-si faca un program cat mai repede ca o sa mor
acum i-am facut baita a papat 10 min la un san si doarme lemn sa vedem cat, in orice caz dupa baita e lesinata , azi am uscat-o cu feonul aproape ca a adormit deci am gasit o metoda s-o adorm![]()
ma duc sa pap si eu ceva ca sunt lesinata
Cezar sta la bunici , dar a venit si ieri si azi s-o vada
prima intalnire a fost f emotionanta pt el tremura cand a intrat pe usa, ma intreba unde e unde e, cand a vazut-o aproape ca nu avea voce
e cam suparat ca nu are voi s-o mangaie toata ziua s-o pupe sau s-o tina in brate, bine ca nu e gelos oricum am stat cat am putut de mult cu el l-am luat in brate ne-am iubit ne-am pupat i-am spus intruna ca-l iubim si eu si tati si surioara lui , in cateva zile o sa ne mutam la casa si sper s afie mai usor
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
meleea spune:
Giova, nu imi dau seama inca
daca am emotii sau nu. Da raman acolo .
Vroiam sa intreb daca iaurtul o sa afecteze laptele. (ma si vad alaptand
) am inteles ca dupa operatie bei ceai si supa, dar un iaurtel strica?
Eu am inceput sa iau galactogil de aseara
,ma pregatesc
si mi-am luat si niste ceai de fenicul din acela granule pt bebe ca scrie ca e bun si pt adulti si-l ajuta pe bebe daca bei si tu (pt colici).
mi-am luat paie pt baut, un bax de apa plata la 0.5 ca e mai usor de manuit sticla
,mp3 ,ergometina ca cica nu prea au la spital si tre sa iei 2 fiole pe zi si ei iti dau doar una (ajuta la eliminarea lohiilor), 
am uitat sa iau plicuri da il pun pe sot sa ia maine sper sa nu uit iar.
Si cam atat daca am uitat ceva asta e mai luam pe parcurs ![]()

abia astept sa-mi vad puiutul

Meleea
38
Alexandru
Luni 13 iulie ne prezentam la spital
alinutza78 spune:
Alina
...sa stii ca pozitia bebelusului poate fi o explicatie
...si la mine bebele e cu fata in interior..si ii simt coloana si funduletul foarte bine. Iar cand se impinge am impresia ca iese efectiv prin piele. Ce sa zic...par usor superficiala, dar devin depresiva cand vad cum se inmultesc vergeturile
...ma asteptam sa se adanceasca/lungeasca cele vechi...da' de unde, in fiecare dimineata apar altele noi
. Si pielea de pe burta a devenit foarte sensibila..ma mananca si nu pot sa ma scarpin ca ma jeneaza rau. Toti imi spun in jur ca sa fiu multumita ca am avut sarcina usoara (de parca au purtat-o ei
)..dar si eu ca tine...as vrea sa mai port si eu costum de baie in doua piese
.
Blanca am montat mobila strumfului...care consta de fapt in patut si comoda, ambele de la babycomfort. Pentru a nu stiu cum o sa-si faca obiceiul de dormit, nu m-am grabit sa-i fac camera lui..asa ca pentru primele luni de viata va sta cu noi in camera (e spatiu destul pentru patut si comoda)..si dupa 4-5 luni vom vedea si de camera lui
. Si la mine noaptea trecuta a fost una dintre cele mai bune...am dormit intins, cu geamul deschis. Am putut respira bine..si nu am mai avut impresia ca ma arde lenjeria de pat
. Si a trebuit sa scot etichetele..marea majoritate a hainutelor sunt de la Miniblue si aveau niste etichete mari si dure la gat. Si pe mine m-ar fi deranjat
La tine nici un semn de la bebelina?
elenada felicitari
...fiecare zi e un succes
Giova esti o eroina
....si bebe micut si bebe mare care e bolnavior si care necesita atentie. E super ca Marco il mangaie si nu isi manifesta gelozia fata de el. Giova, in cartea dr Karp (ce sa fac daca nu am inca experienta...tot pe el il pomenesc
), spune ca bebelusii nascuti inainte de termen fac colici la 2 saptamani fata de DPN-ul lor real. Deci..s-ar putea sa apara mai tarziu...sau poate ai noroc si e un bebelus cuminte care nu vrea sa-si supere mamica
mamilivia emotionanta povestea nasterii...pupici printesei papacioase si cu ochi albastri

adriana multa bafta cu alaptatul
...mai ai rabdare, poate bebelina mai are nevoie de timp sa-si adapteze un program.
meleea cred ca se pregateste strumful sa vina pe lume...si iti da semne ca e pregatit. Bafta maine...si asteptam vesti de la tine
Alinutza
s36 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
adrianafedorca spune:
meleea bafta maine, tinem pumnii sa fie totul bine, refacere rapida dupa op
cu papa asa e , nu ai voi decat ceai si apa dupa operatie, a 2 a zi ceai , apa si supa strecurata din morcovi, albitura si telina far asare , a 3 a zi deja ai voi ou fiert, br de vaci, iaurt, piept de pui la gratar
eu am inceput sa papa de toate deja, azi am papt si o rosie, maine vreau pepene rosu
dupa operatie am dat jos 8 kg si de cand am venit in spital inca 2 , mai am 14 de dat jos
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
ivanoiuadela9 spune:
Buna seara tuturor si bun venit noilor zmeurele .

Pe mine de aseara a inceput sa ma sacaie o masea ... tocmai acum la sf 
am vrut sa iau un algocalmin dar am zis sa nu fac rau lu bb. Au cam inceput niste dureri de spate dar slabe ... trec repede .
Ma bucur pt mamicile care isi tin deja puii in brate ... de abia astept sa l vad si eu pe meu .

cei tuturor.
Adela 39 sapt 
pogos spune:
giova scrisesem un mesaj mai devreme in legatura cu ranile la san, pentru adriana. am inteles ca sunt foarte bune compresele de la BIOCLIN.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 2 saptamani
Giova spune:
Euphoria e groaznic sa sufere puiul si noi sa nu putem face nimic....stii vorba aia: numai mama sa nu fii. tare adevarata este. eu si acum sunt cu ochii in lacrimi cand ma gandesc la marco...ce-o fi in capsorul lui si cat sufera
.
Am gustat si eu Nan-ul, tare rau si cu gust de fier este. Milumilul parca era mai ok ca si gust. sab Simplexul e bun, am luat si eu cand am avut probl. cu fierea...e bun si pt. adulti.
Alinutza si eu stiam ca la bebei apar in 2-3 sapt. colicii.
Acum asteptam....10 zile au trecut sa vedem ce ne asteapata pe sapt. viitoare.
Adriana eu l-am lasat pe Marco sa-l pupe si sa-l mangaie pe unde vroia. Luni a fost si cu febra, dar nu i-am putut interzice. A zis si dr. ca nu ia el asa repede, mai ales ca bea laptic de la san si are anticorpi.
Dragul de Cezar
ce emotii pe el...
Isi va regla si Anastasia mesele, stai linistita. pacat ca nu este mai mult laptic.
Pogos mersi de info. citisem ca ti-ai luat si ca iti pui pe sani pt. pregatire.
meleea bafta pe maine. sa ne anunti ce si cum sa incepem galeria.
fug sa pregatesc baitza, vine sotul acasa de la plimbare.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
jojo_miha spune:
Buna seara si felicitari proaspetelor mamici!
Wow 58 cm,cred ca e cea mai lunguta zmeurica,eu am cumparat majoritate marimea 56 daca nu incape?Vad eu miercuri,nu mai am rabdare,maine ma duc sa-i dau analizele sa mai fac un non stres si sa-mi faca fisa de internare,trece ziua,iar marti cu epilat,pensat sigur cu o noapte nedormita si bocit de emotii si c-o las pe Teo.
Desi afara e racoare eu mor de cald si de la atat aer condotionat ma doare si capul ,asa ca transpir ca o purcica.
Fetelor am si eu o intrebare ,voi dati ceai sau apa la puiutii,la Teo n-am folosit insa era toamna ,acum cu caldurile astea......
Multa bafta fetelor maine care merg pt marea intalnire si pt cele care merg la doctor.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
38+
Larisa Gabriela
AMR 3 zile !