Mamici de zmeurici de iulie-august (71)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Felicitari Motana. Bine ai venit pe lume micuta Daria sa fii sanatoasa mancacioasa si sa cresti mare si sa fii fericita toata viata.

Moniland daca ma amana doctorul o sa plang. Nu mai pot. A zis 18 m-am calat pe data aia pai aia sa fie. Piticii imping cu piciorele in coaste si cu capul jos. Nici aer nu am uneori.
Tu cum rezisti?

elena +36 Ana Maria & Matei Stefan AMR 6 zile

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

felicitari tuturor mamicilor si zmeuricilor care au venit pe lume sa va traiasca sa va bucure toata viata

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

SMS de la MICAalsa, COMPLETARE PT. LISTA:apgar 10, ora nasterii 18:50. e o lungana ca si taica-su', inca nu are laptic.

Felicitari MOTANA! Refacere rapida si mult laptic!
Bine ai venit pe lume DARIA!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!

felicitari camilucaci! felicitari micaalsa!

felicitari motana!!

eu fetita nu o am in evidenta la medicul de familie. este la un medic pediatru. si mi se pare mai bine sa fie la un pediatru decat la un simplu medic de familie. de fapt asa mi-a si recomandat medicul nostru de familie, care este un dr. foarte competent.
iar acum pe bebe o sa-l aiba in evidenta aceeasi doctorita pediatra, care vine si acasa. mai ales in primele saptamani nu este nevoie sa merg la policlinica cu copilul.

mi-am comandat si eu cartea dr.-lui Karp. acum astept sa vad cand o sa ajunga. ar mai dura vreo saptamana.

mamicile de gemenasi, felicitari si sa ajungeti la datele programate!

adriana te inteleg perfect cu ranile la san. eu acum vreau sa-mi iau niste comprese de la BIOCLIN care cica sunt foarte bune. au aloe vera si nu mai stiu ce, care ajuta la refacerea tesuturilor si calmarea durerilor si nu e nevoie sa te cureti inainte de alaptat de gelul care-l au.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Felicitari Motana! Bine ai venit pe lume Daria! Multa fericire si noroc!

Euphoria, am vrut sa iti scriu la momentul in car eai spus, dar am uitat . Ziceai c aii dai Humana si vrei sa schimbi cu Nan. Eu stiu ca Humana e mult mai bine tolerat decat Nan. Vroiam sa iti spun sa nu schimbi inca formula. Dar cat luase in greutate si la ce varsta?

Eu merg inca pe Aptamil, imi e frica sa il schimb. A mancat o idee mai bine ieri si azi si in sfarsit a recuperat. Suntem la start din nou , are 3.500. Parca are si el falcute, in sfarsit. Poate seamana cu taica-su care a fost slab toata viata... Macar de s-ar face de 1.90 . Tot ma gandesc la fetita Micai: 58cm !!.

M-am mai linistit in privinta lui. Azi a stat sotul cu copiii si sunt si eu mai bine cu capul .

Adriana, of, macar sa aiba ce papa! Tu lui Cezar i-ai dat completare tot Nan? Ca mie toata lumea imi recomanda Topfer si apoi Humana. Eu am ales Aptamilul, incercand un compromis intre Milumil-ul papat f. bine de ceilalti copii si un lapte mai apropiat celui matern.

Mamici de gemeni, felicitari ca ati ajuns pana aici! Ma bucur foarte mult pentru voi. Acum bebeii sunt mari si pot veni fara probleme pe lume.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Felicitari Micalsa pt lungana, sa fie sanatoasa!

Felicitari Motana !

Noi stam cuminti in casa si asteptam sa vina ziua de maine , aseara am crezut ca gata...nu mai ajung la bucuresti,ma durea burta,imi venea sa vomit si il simteam cum apasa,mergeam f greu,am fost la baie de 1000 de ori , cemai am cezut ca e gata, nu au cedat durerile pana nu am luat gynipral. Si cand ma gandesc ca ieri facusem planul ca azi ajung la ikea ,ca am tot amanat ca am timp si na ca nu mai am....o sa-i bat la cap din spital sa se duca sa-mi ia ce-mi trebuie,ca le-am facut listuta .
O sa va dau de veste maine daca s-a schimbat data.

Meleea 37

Luni 13 iulie ne prezentam la spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Acum am vazut si eu mesajul de la Motana! Doamne ce de zmeurici apar!!!! FElicitari, sa fiti fericite si sanatoase si iubite!

Am reusit sa iesim un pic afara, ne-a prins un pic ploaia, noroc ca parcul este cat de cat aproape de casa, si am venit repede repede, pana sa inceapa tare. Vad ca pitica doarme de 2 ore, am reusit si eu sa fac un dus...eu care stateam minim 15 minute in dus, am invatat sa fac dus in 2 minute. :)
Cornelia, Humana ii dau, si vroiam sa i-l schimb cu topfer, care e bio, si care am inteles ca e mult mai bine tolerat (si pediatra mi-a spus ca ajuta la tranzitul intestinal). Si cum de cand am trecut aproape doar pe formula face kaki o data la 2 zile, de unde inainte facea dupa fiecare masa, am zis sa incerc cu topfer. Am inceput deja procesul de trecere pe topfer, dar la ultima masa s-a strambat de parca ii dadeam otrava. e drept ca inainte de portia de laptic, am incercat sa ii dau calciu amestecat cu un pic de lapte, si calciul fiind rau la gust, ma gandesc ca poate se stramba de frica sa nu ii dau iar cine stie ce amareala. Sa vad la urmatoarea masa cum reactioneaza, si daca e tot la fel, renunt, si merg tot pe Humana. Humana am vazut ca e imbogatit cu fier, si din cate stiu eu, fierul cam constipa...Cu greutatea, cand am adus-o acasa avea 3650, conform cantarului meu, ca ei mi-au scris in fisa mai putin, si la 2 saptamani de cand am venit acasa luase 320 de grame. Pediatra mi-a zis ca ar trebui sa ia 1 kg in prima luna, daca nu mai mult...Ma bucur ca ati recuperat si voi, si te-ai mai linistit si tu, Doamne-ajuta sa-i mearga bine cu aptamil, e un lapte bun, si in fond, important nu e brand-ul laptelui, ci sa se impace ei cu el, si sa creasca frumos Oricum, sincera sa fiu, in afara de preturi, nu cred ca sunt mari diferente...

Mamilivia , ii dau sab simplex, dar nu prea are efect...mai reusesc sa o linistesc cu comprese uscate calde, sau cu feonul, setat pe cald, si tinut la distanta, sa-i bata un pic de aer cald pe burtica. vreau sa incerc infacol, am auzit ca ar fi ceva mai bun, dar nu se gaseste la noi...Parca avea cineva o sursa pe-aici...

Moniland, sa stii ca mare dreptate ai...este incredibil cum simt orice..am avut 2 zile mai proaste, am fost suparata rau, obosita, am plans non-stop, iar ea a preluat toate starile mele...agitata, nu a dormit, si plans non-stop...:((..Nici la san nu am mai pus-o, de frica sa nu-i transmit starile mele...

Mergi la inceput

eu am incercat sa-i dau nan si nu vrea neam, se stramba si scoate bibe cu limba, am incercat azi cu humana si l-a baut dar tot asa in scarba, vrea numai tziztzi lu' mamai, o s aincerc sa-i dau cat mai mult la san sper sa se faca laptic, beau ceai toata ziau si galactogil, daca doarme 3 ore se face laptic destul s-o sature dar nu prea doarme dupa fiecare masa
ufff la Cezar n-am avut probleme de genul asta , papa si dormea dus 3-4 ore
Cornelia eului Cezar ii dadeam completare milumil si-l manca cu multa placere, parca-mi pare rau ca nu am incercat cu milumil sila Anastasia , o sa merg in continuare pe humana sa vedem , mi-e frica sa nu se constipe , dar daca ii dau si san in continuare poate scapam

aaaasi azi a masurat-o dr pediatra acasa si cica are 55 cm nu 53cm

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

cred ca si a mea are colici ca plange si se stramba rau de tot , mi-a zis sa-i dau sab simplex 10-15 pic /3 ori zi sau espunisan 5-6 pic/3ori pe zi, baby drink sau baby calm
eu beau in continuare ceai pt stimularea lactatiei, anason, fenicul si chimen si cred ca o sa beau si din asta de bebelus pt colici de care-i dau si ei

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Motana felicitari pentru Daria!!!!! Sa fie sanatoasa, fericita, cuminte si papacioasa...si sa va aduca numai bucurii. Refacere rapida...si asteptam cu nerabdare povestea nasterii (ai mai apucat ceva din baby shower???))

si eu am primit mesaj de la Motana dar eram la aeroport si apoi am tras o fuga pana in Ikea. Multumesc Patricia ca ai postat tu mesajul

Alinutza s36 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput