Mamici de zmeurici de iulie-august (71)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MC2008/MC2008.jpg)
MC2008 spune:
Neatza burtici!Eu ca de obicei, la o cafea tarzie
. Se pare ca asa o duc de ceva timp, ma trezesc pe la 10 juma, 11. Dar e asa de bine, ca in sfarsit ma odihnesc si eu calumea.
Bubitele GATA, nu ma mai deranjeaza, caci trec miraculos pe zi ce trece, si nu ma mai trezesc noaptea din cauza lor. Ma trezesc doar sa ma duc la baita, caci stau cam prost cu vezica , dar adorm rapid la loc.
Ieri dupamasa am avut niste senzatii f ciudate. Cred ca au fost niste mici contractii, dar nu stiu sigur. Burta mea avea o forma f ciudata, era f tare, si simteam cum sa impinge in jos spre v****, apoi niste dureri ca de ovare. Bebe se misca si ma lovea incontinuu, chiar cea mai lunga prestatie de pana acum.Cel mai tare erau cand stateam in pat, sau jos pe scaun, daca ma plimbam nu le mai simteam. Ma duceam intruna la baie ca sa vad daca pica dopul. E normal la sapt mele?
cocorina, am citit din urma ca si tu ai avut asa ceva.
Sotul era plecat din oras, iar la mine erau aia batrani, deci faceam autostopul pana la spital .
Seara s-au mai dus, iar acum nu mai am nimic.
Azi, la ploicica care este, voi sta tolanita in pat si nu vreau sa mai fac ceva. Ma uit la tv, ma joc pe laptop etc. Zi de RELAXARE!!! . De gatit o sa bag mai pe seara pizza la cuptor, si niste pateuturi cu branzica.
Pupici pe burtici!
36 saptamani Mami de Tudor
!!!!
AMR 4 saptamani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica2008/monica2008.jpg)
monica2008 spune:
fetelor multumesc pt raspunsuri,chiar ma speriasem nu stiam de ce face caca asa des,imi pare bine ca nu singurul cacaceos
MONTANA nastere usoara
MICAALSA felicitari pt grasunica
uite inca un cadou DENIS face iar cacuta.de muls ma mulg doar dupa ce alaptez pt ca am sani ca doua pietre si ard si am inteles ca nu e bine sa lasi asa
fetelor va urez o duminica placuta
monica mamica fericita de denis stefan
![](images/user_woman.png)
PatriciaArdeleanu spune:
Mesaj de la sotul Motanei "I suppose you're from the despre copii forum, I'm Dana's husband, I just wanted to let you know that she's ok, the birth was without any problem, she's with Daria right now, , you can share that info in the forum
multumec"
Motana, felicitari! sa traiasca micutza Daria, sa fie sanatoasa, frumoasa, si mereu voioasa!!
te asteptam acasa cu mai multe informatii despre nastere si despre voi.
Patricia s36 si Rebecca
05.02.2005
mamilivia spune:
Ceao fetele
Felicitari mamicutzelor care isi tin puii in brate, sa va traiasca, sa fie papaciosi, sanatosi si frumosi.
Am prins ceva timp liber ca doarme iubita mea si ma gandeam sa va scriu povestea noastra. Totul a inceput in 3 noaptea pe la ora 4, cand m-am trezit sa merg la toaleta, dar pe drum am pierdut dopul (de data asta era cel adevarat, pentru ca eu crezusem ca l-am pierdut mai demult). Era prea dimineata si m-am pus din nou in pat. Dupa vreo 10 min au inceput contractiile, regulate, la 10 min dar suportabile. Am trezit familionul, ne-am facut o cafea si ne-am pus pe asteptat. Iubita mea era atat de agitata, parca stia ca se intalneste cu mami
. Mi-am facut un dus, m-am imbracat si la 7 jumatate eram la spital. La control aveam abia dilatatie 2. Mi-au spus sa ma plimb cat mai mult si sa asteptam. Am urcat scarile spitalului cred ca de 100 de ori, in speranta ca ma dilat mai repede. Da de unde... au nascut vreo 10 inaintea mea, cu toate ca eu ajunsesem prima in sala de travaliu. Pana la ora 18 am avut contractii, dar nu foarte dureroasse, ei bine, de la aceea ora, am simtit ca o iau razna... Abia la 20 mi-au rupt apa, aveam dilatatie 4. Dureri insuportabile, nervi pe celelalte femeie care nasteau (zbierau si injurau de parca era sfarsitul lumii), emotii, toate erau adunate in sufletul meu. Nu am scos nici un sunet, credeti-ma ca incontinuu tineam in mana Visul Maicii Domnului, iar intre dinti strangeam fermoarul de la geanta. Sora mea a fost langa mine si ma freca cu spirt peste tot, draga de ea, mi-a povestit ca i-am zis ca o iubesc, lucru pe care nu l-am mai facut. In fine, pana la ora 22, eram dilatata 7. Asistenta mi-a pus o perfuzie cu oxitocina, dar mi-a lasat-o doar 5 min, pentru ca m-am dilatat maxim si m-au mutat in sala de nastere. Dupa vreo 4 impingeri, a venit pe lume sufletul meu drag. Nu am mai fost in stare decat sa plang si sa intreb doctorul daca e intreaga, daca e sanatoasa. Mi s-a raspuns ca da si mi-au dat-o in brate. In acel moment am uitat toata suferinta prin care am trecut de dragul ei, pentru a o avea. E cea mai mare comoara, e viata mea si nu credeam ca un copilas iti poate pune in suflet atata bunatata si atata iubire fara margini. Daria Alessia i-am pus numele... e o printesa frumoasa, cu ochisorii mari si albastri, e cuminte si papacioasa. Acum are ceva colici saracuta, da o sa ii treaca.
O sa pun cateva poze pe grup cat de curand, doar ca acum nu prea am timp. Va multumim celor care ati fost alaturi de noi
s-a nascut o mare iubire
sufletul meu +38
hera01 spune:
Sotul meu este fantastic, in cursul spt lucreaza asa ca ai da lui Roan scticluta la ora 12 noaptea si cea de la ora 3 si 6 dimineanta i le dau eu ca sa poata dormi dar in wk ami ia toate din mana si ma trimite la culcare.
Roan nu a vrut sa bea direct de la san inca din spital asa ca am folosit pompa electrika de ''muls'' si ai dau cu sticluta , este foarte obositor si am si remarcat ca in momentul in care ai dau lapte praf doarme mai lung si mai linistit, parca nu al mai doare burtica asa de rau.
Euphoria spune:
Neata fetelor...mai pe la pranz!
Bine ati venit pe lume Maya Raisa si Teodora! Sa fiti sanatoase si norocoase alaturi de mamicile voastre!
Eu nu mai stiu daca e zi sau noapte, sau ce zi a saptamanii este! Fetita mea ar fi cuminte, daca nu ar durea-o burtica! Noaptea doarme mai bine, dar ziua este un cosmar. Singurul lucru care o mai linisteste este plimbatul, dar pe vremea asta nici nu stiu daca sa indraznesc sa ies! Cred ca o sa iesim totusi, e racoare afara si poate aerul o linisteste. Acum a adormit...a chitait 5 minute de foame, si pana am prestat eu lapticul, a adormit...si nu-i chip sa o trezesc. Offf, uneori ma simt atat de stangace..Mi s-a mai intamplat si aseara, a adormit dupa chitaiala, si a avut pauza intre mese de 6 ore. Acum am incercat sa ii dau calciu cu putin lapte, si l-a scuipat, si nici restul de lapte nu l-a mai vrut...Nu stiu daca e din cauza calciului, sau pentru ca incerc sa-i schimb formula,si am ajuns la dozaj 50/50 ...si poate nu-i place cel nou...Pediatra nu era mutlumuita de cum a luat in greutate, eu am insistat sa-i schimb laptele si nu stiu daca am facut bine, aveam impresia ca cel vechi o cam constipa, iar acum parca nu mai mananca asa bine...inainte avea mese de 120=130...acum mananca si 30 la o masa...Imi vine din nou sa plang, am senzatia ca nu ma descurc deloc, si copilul are de suferita pentru ca eu sunt incapabila sa intuiesc dorintele ei, si sa o ingrijesc cum trebuie....
Moniland spune:
Hello! Sunt bine si tot cu fetele in burtica.
Dana Motana, FELICITARI pentru DARIA!!!!! Asteptam amanunte . Sper ca sunteti bine amandoua, si ca deja se cuibareste la pieptul tau si tu o pupi si o iubesti de nu mai poti.
Hera, ce norocoasa esti cu asa sot. Si uite ca a trecut aproape o luna cu Roan in casa voastra.
Elena, parca vad ca ajungi in 18 iulie si o sa-ti zica dr. sa-i mai lasati.
mamilivia, de abia astept sa o vad pe Daria Alessia. Hai ca-mi faceti pofta cu zmeuricii tinuti in brate
MC2008, si mie mi se intareste din cand in cand burta dar nu ma doare, mai am si intepaturi, parca tot mai puternice in zona cu pricina, dar eu le pun pe seama faptului ca organismul se pregateste si ceea ce mi se pare ok. Atata timp cat nu am dureri de CM, psihic suport celelalte dureri .
Euphoria, of, of... nu stiu ce sfat sa-ti dau ca inca nu sunt in situatia ta si habar nu am nici eu de nimic. Stiu doar ca daca esti agitata copilul te simte. Recomandarea e ca atunci nici macar sa nu o iei in brate si sa-l lasi pe tatal sa faca treaba pana te linistesti. 37+
Laura Ioana
Irina Maria
PatriciaArdeleanu spune:
Mesaj de la Motana: "avem Daria!!! la ora 3.46 am, perfecta, 2.590 kg. De o ora ii dau san, e cuminte, Pup!".
Mamilavinia, asteptam poze cu micuta cu ochi albastri!
Camilucaci, felicitari pentru Maya Raisa!
Euphoria, imi pare rau ca aveti probleme. citeodata inceputul este mai greu din pacate. multa putere sa treceti peste si sa va puteti plimba afrara!
Patricia s36 si Rebecca
05.02.2005
mamilivia spune:
Fetele am pus poze pe mail cu gagica
Euphoria, si Daria are dureri de burtica si de doua zile doarme foarte rau, se strange de la burtica, scanceste in somn, ii dau sa pape si adoarme, dar doar pentru jumatate de ora, apoi se trezeste saracuta. Mi-e atat de mila de ea, medicul mi-a zis sa-i dau Sab Simplex, sunt niste picaturi, se dau cate 10 inainte de fiecare masa. Acum vad ca doarme de 2 ore, cred ca isi fac efectul pentru ca ii dau de ieri dupamasa. Poate te ajuta si pe tine...
s-a nascut o mare iubire
sufletul meu +38
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianafedorca/adrianafedorca.jpg)
adrianafedorca spune:
buna
de ieri tot vreau sa va scriu dar nu apuc, nu ma lasa bebelusa deloc, de ce mi-era frica n-am scapat, vrea toata ziau la san papa ce papa adoarme si daca o pun in pat plange, azi a venit dr si a zis ca lapticul meu nu-i ajunge sa-i dau si supliment, i-am dat eu inainte sa-mi zica ea , nici nu vrea sa guste cu toate ca in spital le dadeau humana cu bibe, eu ii luasem nan , i-am schimbat i-am dat humana la fel il scuipa ...si intr-un final cand vede ca nu primeste san incepe si papa si lapte praf...ieri am stat cu ea aproape toata ziua la san ...eram zombie...ca sa nu mai zic ca la sanul stang sunt varza a reusit de mi-a facut rani si cand o pun simt ca mor dar strang din dinti si ii dau ce sa fac...o sa incerc cu mamelon de silicon poate papa asa ca la Cezar n-am reusit sa-l pacalesc sa pape cu el
revin
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
AMR 1 zi
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler